Afdelingshoofd Verpleegafdeling

Omschrijving


Wil jij het beste uit je teams halen en doe je dit door te motiveren en te stimuleren? Bij het RKZ krijg je deze kans om dit aan te pakken, zoals jij wilt. Wij zijn op zoek naar twee afdelingshoofden voor twee verschillende verpleegafdelingen.

Afdelingshoofd Verpleegafdeling

(maximaal 32-36 uur per week)

Ben jij dit?

Jij bent een afdelingshoofd die een veilige en vertrouwde omgeving creëert waar persoonlijk leiderschap en eigen verantwoordelijkheid nemen voorop staan. Je bent 32 tot 36 uur per week beschikbaar. Je hebt ervaring als leidinggevende in de zorg en bent bekend met het vak verpleegkunde. Je bent inzetbaar op diverse verpleegafdelingen. Je weet te enthousiasmeren en je bent een kei in het creëren van een teamgevoel bij jouw team. Met een gezonde dosis geduld in combinatie met doorzettingsvermogen weet jij zaken voor elkaar te krijgen. Door jouw leidinggevende ervaring en coachende manier van aansturen weet jij als LEAN coach het beste uit je teams en medewerkers te halen, zodat zij optimaal samenwerken en het beste uit zichzelf halen.  

 

Dan kan je dag er zo uit zien!

Jouw dag bij het RKZ begint met de dagstart in het kader van LEAN. Samen met jouw team kijk je naar de acties die er liggen en motiveer je jouw medewerkers in de dagelijkse uitvoering. Verder bespreek jij de uitdagingen die er die dag liggen en hoe jullie als team dit op kunnen pakken. Je pakt hierbij vooral een faciliterende rol. Daarnaast leid jij projecten zoals bijvoorbeeld de implementatie van het HBO-profiel binnen de verpleegkundige organisatie en lever je een actieve bijdrage bij de ontwikkeling van nieuwe zorgconcepten.  Je werkt veel samen met de andere afdelingshoofden en met de Medisch Managers. Samen sta je voor een veilige zorg.

 

Wij bieden aan jou

 • Dit is een functie waar veel ontwikkelkansen liggen voor jou als leidinggevende en (LEAN) coach
 • Inschaling volgens cao ziekenhuizen schaal 60 (maximaal €4466,-)
 • Een vaste aanstelling, beginnend met een jaarcontract
 • Gratis parkeren en zeven minuten lopen vanaf station Beverwijk
 • Veel aandacht voor scholing en ontwikkeling voor de medewerkers, maar ook voor jezelf
 • Mogelijkheid om verder te ontwikkelen in LEAN
 • Verder hebben wij een leuke personeelsvereniging die activiteiten organiseert, zoals weekendjes wintersport en een fietsenrally, het jaarlijkse Sinterklaasfeest voor je kind(eren) en voordelige tickets voor concerten en theatervoorstellingen

Interesse?

Voor uitgebreidere informatie kun je contact opnemen met Evelien van der Laan, Recruiter op 06-11387522.

 

Solliciteren?

Kom je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie. Solliciteer voor 18 februari. De gesprekken vinden plaats in de laatste week van  februari.  

 

 


Wij vragen aan jou

 • HBO-WO opleidingsniveau met aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie
 • Inzetbaar op verschillende afdelingen in het ziekenhuis
 • Ervaring met LEAN leiderschap is een pré
 • Een afdelingshoofd die weet hoe je een team moet aansturen in een veranderde organisatie
 • Iemand die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen in de gezondheidszorg
 • Een doortastende motivator die goed kan relativeren en stimuleert om het beste uit je zelf te halen.


 Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.