Anesthesiemedewerker met Sedatie Praktijk Specialist

Functieomschrijving

Anesthesiemedewerker met Sedatie Praktijk Specialist opleiding


Enthousiast, zelfstandig en zorgzaam
(27 - 36 uur)


Lijkt het jou leuk om te werken in een kleinschalig en hecht ziekenhuis met korte lijnen? Kom dan werken bij het Rode Kruis Ziekenhuis (RKZ)!

Ben jij dit?

Jij bent een zelfstandig werkende en enthousiaste anesthesiemedewerker die graag 27 - 36 uur wil werken in diensten van negen uur. Je bent in het bezit van het NVZ-diploma anesthesiemedewerker en diploma tot sedatie praktijk specialist en beschikt over goede communicatievaardigheden met zowel patiënten als collega's. Jij kent je eigen grenzen, roept op tijd hulp in en werkt nauwkeurig en betrouwbaar. Klinkt dit goed in de oren?

Dan kan je dag er zo uit zien

Als anesthesiemedewerker versta jij je vak. Je verricht je taken binnen de volle omvang van het vak; zowel in de voorbereiding van operaties (op de holding en assisteren bij locoregionale technieken), als ook het bewaken van de patiënt gedurende de operatie, onder directe of indirecte supervisie van de anesthesioloog.

Op het OK-complex van het Rode Kruis Ziekenhuis hebben wij zeven operatiekamers voor algemene- en vaatchirurgie, orthopedie, urologie, gynaecologie, KNO, kaakchirurgie, neurochirurgie, plastische chirurgie, bariatrie en brandwondenchirurgie. Wij vinden het belangrijk dat jij jezelf kan ontwikkelen, daarom hebben wij verschillende aandachtsgebieden verdeeld. Verder werken wij met LEAN en dagen wij jou uit om na te denken ‘’wat kan er beter’’, zodat we de zorg continue kunnen verbeteren.

Als sedatiepraktijkspecialist verzorg jij de sedatie voornamelijk buiten het OK-complex. Jij verzorgt de sedatie zelfstandig bij de MDL-afdeling, Brandwondencentrum, Cardiologie, Gynaecologie, Longgeneeskunde, Algemene Chirurgie, Plastische Chirurgie, Urologie en bijzondere tandheelkunde. De kindersedaties die veel wordt toegepast bij kinderen met brandwonden doen we samen met de anesthesioloog. Wij werken met een vast rooster per specialisme waarin veel ruimte is voor flexibiliteit en een wisselend rooster voor de sedatiepraktijkspecialisten.

Voor de patiënt ben jij het eerste aanspreekpunt van zorg met betrekking tot de procedurele sedatie en analgesie. Je beoordeelt en classificeert zelfstandig de conditie van de patiënt. Je bewaakt vitale functies tijdens het toedienen van de sedatie en je bent verantwoordelijk voor ontslag en nazorg op anesthesiologisch gebied. Tevens ben je in staat om in acute situaties te handelen en de juiste interventies toe te passen. De werkzaamheden vinden (indien nodig) plaats in samenspraak met de anesthesioloog. 


Jouw nieuwe collega's

Wij zijn een hecht team van anesthesiemedewerkers en drie sedatiepraktijkspecialisten, met een goede samenwerking met de anesthesiologen en andere medisch specialisten. Binnen de afdeling Anesthesie zijn er ook medewerkers werkzaam in de pre operatieve screening. Met elkaar streven wij naar een hoog kwaliteitsniveau.

Het RKZ 
Waar wij het verschil maken is dat wij een kleinschalig ziekenhuis zijn met onze specialismen, zoals brandwondenzorg en bariatrie. Dat is uniek in deze tijd. Het RKZ is een hechte en warme organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg te leveren aan de patiënten.

Wij bieden jou!

 • Een functie voor 27 - 36 uur met een salaris conform cao ziekenhuizen.
 • Tekenbonus van € 1.000,- netto naar rato van het dienstverband
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% en je bouwt een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Meerkeuzesysteem secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan en bruto-netto reiskostenvergoeding.
 • Gratis parkeren nabij het RKZ en het station Beverwijk (en busstation) is op 7 minuten loopafstand.
 • Ontwikkeling en doorstroming vinden wij belangrijk. Daarom bieden wij trainingen van GoodHabitz aan.
 • Het Rode Kruis Ziekenhuis is een LEAN organisatie. Wij bieden verschillende trainingen aan om jou de LEAN methodiek te leren toepassen.
 • Twee keer per jaar vieren wij samen het zomer- en winterfeest!
 • Het Rode Kruis Ziekenhuis heeft een gewaardeerde Personeelsvereniging die tegen gereduceerde tarieven diverse activiteiten aanbiedt, zoals bijvoorbeeld theatertickets, binnen- en buitenlandse stedentrips, creatieve workshops, sportactiviteiten en de jaarlijkse kien en sinterklaasfeest.


Nieuwsgierig?

Wil je graag een beeld van onze organisaties of de mogelijkheden van deze functie bespreken voordat je solliciteert? Neem gerust contact op voor een rondleiding op het OK-Complex en/of een informeel gesprek. Een dag meelopen kan natuurlijk ook!


Informatie 

Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Esther Barens, leiding OK, via telefoonnummer 0251-265130 of heb je specifieke vragen over het SPS deel? Dan kun je contact opnemen met Kayleigh van Zeist, Teamleider pre-op & pijnpoli, 0251-265238.

Solliciteren

Wil je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie. 

Wij vragen aan jou

 • Je bent in het bezit van het NVZ-diploma anesthesiemedewerker en Opleiding SPS.
 • Afgeronde opleiding Sedatie Praktijk Specialist.
 • Je beschikt over goede communicatievaardigheden met zowel patiënten als collega's.
 • Je werkt graag in teamverband, bent precies en betrouwbaar.
 • Je kent je grenzen.