Anesthesioloog

Omschrijving

 ANESTHESIOLOOG


   De vakgroep Anesthesiologie  zoekt voor drie tot vier dagen per week een enthousiaste en ambitieuze collega. 

 

Wat brengt u mee als anesthesioloog?

Voor dit moment zoeken we een allround  anesthesioloog die het wellicht fijn vindt om aan het begin van zijn/haar loopbaan eerst ervaring op te doen alvorens verder te specialiseren of te binden. Onze nieuwe collega is  betrokken en ondernemend en we laten u graag kennis maken met de  brandwondenzorg die zo specifiek is voor ons ziekenhuis.

 

Vakgroep Anesthesiologie

Een prettige werkomgeving met korte lijnen, zowel intra- als extramuraal. Hoogstaande kwaliteit van zorg en een goede onderlinge sfeer zijn kenmerkend voor onze vakgroep en voor het gehele RKZ.

De vakgroep heeft een leidende rol bij het verzorgen van (kinder-)sedaties en de Acute Pijn Service (APS). Naast de reguliere perioperatieve zorg, leveren wij ook brandwondenzorg en state of the art pijnbestrijding. Voor het uitvoeren van locoregionale technieken zijn wij uitstekend geoutilleerd en deze worden dan ook veelvuldig uitgevoerd.

 

Ons ziekenhuis

Het Rode Kruis Ziekenhuis is een algemeen ziekenhuis in Beverwijk voor patiënten uit de regio’s Midden -Kennemerland en IJmond met een medisch specialistische zorgvraag. Uitgangspunten zijn de juiste zorg op de juiste plek en de regierol voor de patiënt. Het RKZ is onderdeel van het Zorg van de Zaak Netwerk.


Het Rode Kruis Ziekenhuis heeft een operatiecomplex van zeven operatiekamers, waarvan één specifiek voor brandwondenpatiënten. Het RKZ Brandwondencentrum staat nationaal en internationaal aan de top, mede dankzij baanbrekende onderzoeken. De zorg en het onderzoek op het gebied van brandwonden vereist een hoogwaardige kwaliteit van al onze specialismen. De basiszorg profiteert hier ook van. Het Rode Kruis Ziekenhuis heeft een gespecialiseerd Obesitascentrum en een Huidcentrum. Verder zijn er twee kern-IC’s (regionetwerk VUMC) en een SEH level 2. Wij bieden niet alleen medisch specialistische zorg, maar ook paramedische zorg als dieetadvisering, fysiotherapie, ergotherapie en AWBZ -zorg in de vorm van een Psychiatrische Afdeling Algemeen Ziekenhuis (PAAZ).

 

Arbeidsvoorwaarden

  • Op basis van uw opleiding en ervaring zal een passend salarisaanbod worden gedaan conform AMS voorwaarden.

Informatie

Indien u nadere informatie wenst over de functie, kunt u contact opnemen met mevrouw C.G.H.M. Kooiman,  Anesthesioloog, tel. 0251-26 5778 of dhr.  A.E. Thies, Manager Zorg, tel. 0251-26 5923. 

 

Solliciteren

Wilt u solliciteren, dan kunt u uw motivatie brief met C.V. voor sturen via onderstaande sollicitatiebutton. U kunt uw sollicitatie richten aan Gaby Mallant, HR adviseur. 

Wij vragen aan jou

Een betrokken en ondernemende anesthesioloog die de anesthesiologie in de volle breedte wil uitoefenen.