Anesthesioloog

Omschrijving

 ANESTHESIOLOOG

 

Voor de tijdelijke vervanging van een collega zoekt de vakgroep Anesthesiologie voor het laatste kwartaal van 2019 een enthousiaste en ambitieuze collega.  Na de vervanging ontstaan er formatief mogelijkheden  voor een samenwerking voor langere termijn.

 

Wat brengt u mee als anesthesioloog?

Voor dit moment zoeken we een allround  anesthesioloog die het wellicht fijn vindt om aan het begin van zijn/haar loopbaan eerst ervaring op te doen alvorens verder te specialiseren of te binden. Onze nieuwe collega is  betrokken en ondernemend en we laten u graag kennis maken met de  brandwondenzorg die zo specifiek is voor ons ziekenhuis.

 

Vakgroep Anesthesiologie

Een prettige werkomgeving met korte lijnen, zowel intra- als extramuraal. Hoogstaande kwaliteit van zorg en een goede onderlinge sfeer zijn kenmerkend voor onze vakgroep en voor het gehele RKZ.

De vakgroep heeft een leidende rol bij het verzorgen van (kinder-)sedaties en de Acute Pijn Service (APS). Naast de reguliere perioperatieve zorg, leveren wij ook brandwondenzorg en state of the art pijnbestrijding. Voor het uitvoeren van locoregionale technieken zijn wij uitstekend geoutilleerd en deze worden dan ook veelvuldig uitgevoerd.

 

Ons ziekenhuis

Het Rode Kruis Ziekenhuis heeft een operatiecomplex van zeven operatiekamers, waarvan één specifiek voor brandwondenpatiënten. Daarnaast beschikt het over een kern-IC (regionetwerk VUMC) waaronder een Brandwonden-IC en een SEH level 2.

 

Waar wij het verschil maken, is dat wij een regionaal en kleinschalig ziekenhuis zijn met bijzondere specialismen, zoals brandwondenzorg op topklinisch niveau. Het RKZ is een hechte organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg  te leveren aan onze patiënten.

 

Arbeidsvoorwaarden

  • Op basis van uw opleiding en ervaring zal een passend salarisaanbod worden gedaan conform AMS voorwaarden;
  • We starten met een aanstelling voor drie maanden;
  • Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor een volledig dienstverband plus diensten, van 1 oktober tot en met 31 december.

Informatie

Indien u nadere informatie wenst over de functie, kunt u contact opnemen met mevrouw C.G.H.M. Kooiman,  Anesthesioloog, tel. 0251-26 5778 of dhr.  A.E. Thies, Manager Zorg, tel. 0251-26 5923. 

 

Solliciteren

Wilt u solliciteren, dan kunt u uw motivatie brief met C.V. voor 9 september sturen via onderstaande sollicitatiebutton. U kunt uw sollicitatie richten aan Gaby Mallant, P&O adviseur. De gesprekken vinden plaats op  11 september.

Wij vragen aan jou

Een betrokken en ondernemende anesthesioloog die de anesthesiologie in de volle breedte wil uitoefenen.