Skip to content

Anesthesioloog pijnspecialist

Beverwijk, Noord-Holland, NederlandMedisch Specialist, AIOS en ANIOS

Werken bij het RKZ

Het Rode Kruis Ziekenhuis (RKZ) te Beverwijk is een algemeen ziekenhuis voor de regio Midden-Kennemerland met een opnamecapaciteit voor 375 patiënten. Het staat (inter-)nationaal bekend om zijn brandwondencentrum. Het ziekenhuis biedt een breed pakket aan specialismen en onderzoeksmogelijkheden om een goede patiëntenzorg te realiseren.


Wij zijn op zoek naar een enthousiaste ANESTHESIOLOOG - PIJNSPECIALIST


Het RKZ

Heeft een operatiecomplex met 7 operatiekamers, waarvan 1 specifiek voor brandwondenpatiënten. Daarnaast beschikt het over 2 kern-IC’s (regionetwerk VUMC) waaronder een Brandwonden-IC en een SEH level 2.


Ons aanbod

Is een prettige werkomgeving met korte lijnen, zowel intra- als extramuraal. Hoogstaande kwaliteit van zorg en een hele goede onderlinge sfeer zijn kenmerkend voor onze vakgroep en voor het gehele RKZ.


De vakgroep anesthesiologie

Bestaat uit 17 anesthesiologen waarvan er 3 tevens werkzaam zijn als pijnspecialist en 2 als intensivist. De vakgroep heeft een leidende rol bij het verzorgen van (kinder-)sedaties en het vormgeven van de Acute Pijn Service (APS). De preoperatieve zorg wordt geleverd door een gedeeltelijk gedigitaliseerd en dynamisch preoperatief spreekuur, in goede samenwerking met de overkoepelende capaciteitsafdelingen. Naast de reguliere pre- en perioperatieve zorg leveren wij ook brandwondenzorg en de daarbij behorende state of the art pijnbestrijding. Voor het uitvoeren van locoregionale technieken zijn wij uitstekend uitgerust en deze worden dan ook veelvuldig uitgevoerd. Door middel van kwaliteitsdashboards wordt de kwaliteit, productie en het vakgroep functioneren continue gemonitord en gewaarborgd. De vakgroep is ambitieus en actief op het gebied van management, bestuur en kwaliteit.


Ons pijncentrum

Is NVA gecertificeerd en past alle gangbare pijnspecialistische behandelingen volgens evidence-based richtlijnen toe. We werken met een team van 3 pijnspecialisten en 5 pijnconsulenten (waarvan 2 i.o.) en hebben een intensieve multidisciplinaire aanpak met de neurologie, revalidatiegeneeskunde, psychiatrie, neurochirurgie en heelkunde, door middel van een kernachtig wekelijks multidisciplinair overleg. Het team participeert ook in het overleg van het palliatief team. Met regelmaat vindt er casus-gebonden overleg plaats met o.a. de oncologen. Een van de pijnspecialisten is kaderarts palliatieve zorg. Er is een samenwerkingsverband met het Noordwest Pijncentrum (NWZ Alkmaar/Den Helder). We nemen deel aan de uitkomstregistratie pijngeneeskunde. De PROMs is een vast onderdeel van de dagelijkse bedrijfsvoering van de pijnpoli en vormt samen met de kwaliteitsdashboards onze stuurinformatie.


Wij zoeken:

  • Een betrokken en ondernemende anesthesioloog-pijnspecialist (40 uur) die de anesthesiologie, inclusief de pijngeneeskunde, in de volle breedte wil uitoefenen.
  • Brandwondenzorg hoort tot de speerpunten van de vakgroep. Op dit gebied liggen mogelijkheden om verder te groeien in het multidisciplinaire team.
  • Zij die de opleiding op korte termijn zullen afronden worden ook van harte uitgenodigd om te solliciteren.


Een passend salarisaanbod

Op basis van uw opleiding en ervaring zal worden aangeboden in overeenstemming met de AMS-voorwaarden. In eerste instantie wordt een jaarcontract aangeboden.

Een parttime aanstelling voor 4 dagen per week behoort tot de mogelijkheden.


Voor meer informatie

Voor vragen over de functie kun u contact opnemen met mevrouw CGHM Kooiman, anesthesioloog, tel. 0251-26 5778 of L. Ravensbergen, anesthesioloog-pijnspecialist (tel nr.0251- 265238)


Solliciteren

Wilt u solliciteren, stuur dan uw brief met C.V. t.a.v. mevrouw Liefting - manager HR, via onderstaande sollicitatie button op www.werkenbijhetrkz.nl.

Dit vragen wij:

  • Geregistreerd anesthesioloog-pijnspecialist.

of