Rode Kruis Ziekenhuis - ANIOS Brandwondengeneeskunde
Overslaan naar content

ANIOS Brandwondengeneeskunde

Op locatie
  • Beverwijk, Noord-Holland, Nederland
Medisch Specialist, AIOS en ANIOS

Werken bij het RKZ

Werken in het Rode Kruis Ziekenhuis betekent werken voor het welzijn en de gezondheid van de patiënt. Onze patiënten verdienen de beste zorg, van de meest deskundige professionals in een omgeving waar gastvrijheid voorop staat. Daar streven wij naar, 24 uur per dag, elke dag weer. Het RKZ is hèt ziekenhuis voor inwoners uit de regio IJmond en omstreken en thuis van het Brandwondencentrum Beverwijk: internationaal expertisecentrum op het gebied van onderzoek en behandeling van (brand)wonden en littekens.

Voor het Brandwondencentrum zijn wij per 1 augustus op zoek voor de periode van minimaal 6 maanden:
ANIOS Brandwondengeneeskunde (36 uur per week)


Beeld van de afdeling/functie

Het Brandwondencentrum Beverwijk is gevestigd in het Rode Kruis Ziekenhuis. Wij behandelen patiënten brandwonden, maar zijn ook een verwijscentrum voor andere complexe huiddefecten ten gevolge van necrotiserende weke delen infecties, traumatische weke delenletsels en huidziekten. Hiernaast is er een kinderbrandwondencentrum, waar kinderen en hun ouders alle nodige zorg krijgen. De behandeling vergt een multidisciplinaire aanpak door een team van specialistisch opgeleid personeel bestaande uit diverse disciplines. Er is een nauwe samenwerking met chirurgen en plastisch chirurgen. Onze brandwondenzorg staat internationaal hoog aangeschreven. We verrichten op de afdeling wetenschappelijk onderzoek in samenwerking met andere brandwondencentra en diverse universitaire centra.
Het RKZ heeft een level 2 Intensive Care met op het brandwondencentrum een gespecialiseerde brandwonden Intensive Care.

Wij zijn op zoek naar een leergierige arts-assistent niet in opleiding. Als ANIOS ben je verantwoordelijk voor de kliniek, beoordeel je patiënten op het spreekuur en voer je ook consulten uit.
Lijkt het je wat om op deze gespecialiseerde afdeling te werken? De spil die zorgt dat we met z’n allen de patiënt zo goed mogelijk behandelen? Solliciteer dan naar deze inspirerende plek!

Volg ons dagelijks op Instagram!

IC/BWC op Instagram
Volg je (toekomstige?) collega's

Beeld van het ziekenhuis
Het Rode Kruis Ziekenhuis is een algemeen ziekenhuis voor de regio Midden-Kennemerland met een opnamecapaciteit voor 375 patiënten. Het Brandwondencentrum maakt deel uit van het ziekenhuis. Het Rode Kruis Ziekenhuis biedt een breed pakket aan specialismen en onderzoeksmogelijkheden om goede patiëntenzorg te realiseren. Dit stelt hoge eisen aan onze circa 1250 medewerkers, niet alleen aan degenen die een actieve rol spelen in het directe zorgverleningsproces, maar ook aan de medewerkers die binnen ons ziekenhuis een ondersteunende of dienstverlenende functie vervullen.


Wij bieden
Een tijdelijke aanstelling voor een periode van minimaal 6 maanden. Een salaris volgens cao-conform en afhankelijk van ervaring is ingedeeld in FWG 65 (max € 6.091 op basis van 36 uur).


Interesse
Voor meer informatie kun je bellen of mailen met dr. M.N. van Sterkenburg, chirurg en medisch manager brandwondencentrum: mvansterkenburg@rkz.nl 0251265555 of K.C. Baran, brandwondenarts: kbaran@rkz.nl.
Als u wilt solliciteren, kunt u uw cv met begeleidend schrijven sturen naar recruitment middels onderstaande sollicitatiebutton. Solliciteer voor 10 juli 2024.Dit vragen wij:

Een enthousiaste collega die een spilfunctie wil gaan vervullen op het Brandwondcentrum. Sociale vaardigheden, teamspirit en affiniteit met wondbehandeling zijn een vereiste. Klinische ervaring en wetenschappelijke interesse zijn een pré.

of