ANIOS Intensive Care

Functieomschrijving

ANIOS Intensive Care

  Wij zoeken

De vakgroep IC is regelmatig op zoek naar een enthousiaste ANIOS Intensive care. Het RKZ heeft een closed format level 2 Intensive Care bestaande uit twee afdelingen, namelijk de algemene Intensive Care en de gespecialiseerde brandwonden Intensive Care. Onder supervisie van de intensivist ben je verantwoordelijk voor de patiëntenzorg op beide Intensive Care Units. De ANIOS zorgt tevens voor de opvang, diagnostiek en behandeling van vitaal bedreigde patiënten, werkt op consultatieve basis mee aan de opvang van vitaal bedreigde patiënten op de Spoedeisende Hulp en op de verpleegafdelingen en neemt deel in het Reanimatieteam en in het Spoed Interventie Team. Daarnaast ben je buiten kantooruren de voorwacht van de CCU zodat je ook specifiek cardiologische kennis vergaart. De ANIOS participeert in een 24-uurs rooster, samen met andere arts-assistenten en de Physician assistant.

Alle ANIOS IC volgen de FCCS cursus en de EMSB-cursus, nemen deel aan georganiseerd onderwijs en krijgen scholing in reanimatie en opvang van vitaal bedreigde patiënten middels scenario onderwijs. Bedside teaching neemt hierbij ook een belangrijke plaats in. De ANIOS leert daarnaast allerlei technische vaardigheden zoals het inbrengen van arteriële – en centraal veneuze lijnen, intubatie en point of care echografie. Door de continue aanwezigheid en nauwe betrokkenheid bij de afdeling van de intensivist in huis, is deze functie zowel geschikt voor een beginnende ANIOS, maar ook ter voorbereiding op een vervolgopleiding zoals interne geneeskunde, chirurgie, spoedeisende hulp of anesthesiologie. 

Het RKZ

Waar wij het verschil maken is dat wij een klein ziekenhuis zijn met onze specialismen, zoals brandwondenzorg. Dat is uniek in deze tijd. Het RKZ is een hechte en warme organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg te leveren aan de patiënten. Samen zorgen wij voor beter op jouw manier!

 

Wij bieden jou!

  • Inschaling volgens de cao schaal 65 (maximaal €5.801,- op basis van 36 uur)
  • Een tijdelijke aanstelling voor de duur van 7 maanden met verlenging van 12 maanden
  • 2 daagse FCCS cursus en EMSB cursus
  • Vakantietoeslag van 8,33% en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Je bouwt een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
  • Meerkeuzesysteem secundaire arbeidsvoorwaarden zoals de bruto-netto reiskostenvergoeding.
  • Het station Beverwijk (en busstation) is op 5 minuten loopafstand.
  • Het Rode Kruis Ziekenhuis is een LEAN organisatie. Wij bieden verschillende trainingen aan om jou de LEAN methodiek te leren toepassen.
  • Twee keer per jaar vieren wij samen het zomer- en winterfeest!                     

Informatie

Voor meer informatie kun je bellen met Stephan Papendorp, Intensivist, 0251-75976 of Bas Mul, Physician Assistant Intensive Care, 0251-783808.  

 

Solliciteren

Gezien de natuurlijke doorstroming van ANIOS ontstaan er met regelmaat vacatures. Vul je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Geef hierbij aan per wanneer je beschikbaar bent. Wil je eerst kennismaken? Geen probleem. Je kunt je aanmelden via bmul@rkz.nl.


Wij vragen aan jou

  • ANIOS BIG geregistreerd