ANIOS Psychiatrie

Functieomschrijving

Werken in het Rode Kruis Ziekenhuis betekent werken voor het welzijn en de gezondheid van de patiënt. Onze patiënten verdienen de beste zorg, van de meest deskundige professionals in een omgeving waar gastvrijheid voorop staat. Daar streven wij naar, 24 uur per dag, elke dag weer. Het RKZ is hét ziekenhuis voor inwoners uit de regio IJmond en omstreken en thuis van het Brandwondencentrum Beverwijk: internationaal expertisecentrum op het gebied van onderzoek en behandeling van (brand)wonden en littekens.


De afdeling Psychiatrie (PAAZ), met een erkende opleidingsplaats voor huisartsen in opleiding, fungeert als algemene opnameafdeling met 14 bedden met nadruk op diagnostiek en kortdurende behandeling en behandeling van gecombineerde psychiatrische en somatische problematiek.

Daarnaast is er een deeltijdbehandeling en een polikliniek. Er bestaat een breed behandelaanbod en er wordt gestreefd naar snelle service aan patiënten en verwijzers. Ook is er een Psychiatrisch Consultatieve Dienst.


Wij zijn per 1 augustus 2021 voor de duur van ongeveer 12 maanden op zoek naar een:

ANIOS PSYCHIATRIE

(gem. 36 uur per week)


Beeld van de functie

Onder supervisie en begeleiding van de psychiater lever je een bijdrage aan de diagnostiek en behandeling van patiënten, met als doel een optimale bijdrage te leveren aan het herstelproces van patiënten. Je werkt binnen het multidisciplinaire team van de kliniek en je doet consulten voor de somatische afdelingen en de polikliniek. Tevens werk je als voorwacht in de diensten de gedeeld worden met de collega’s uit het Spaarne Gasthuis. Onze afdeling is een veilige plek om je eerste stappen als arts te zetten. Het biedt de mogelijkheid om binnen het ziekenhuis verder kennis te maken met de psychiatrie. Doordat we ook de huisartsenopleiding bieden en veel consulten in huis doen is het ook een goede plek om je keuze voor verschillende vakgebieden binnen de geneeskunde te kunnen maken.


Wij bieden

Een tijdelijke aanstelling voor de duur van 1 jaar. Een salaris volgens FWG 3.0. schaal 65.

Een werkplek op een leuke afdeling met een enthousiast team.


Interesse?

Nadere informatie kun je verkrijgen bij dhr. T.W. Kok, Medisch manager afdeling psychiatrie of dhr. J van Veen, afdelingsleider psychiatrie. Telefoonnummer 0251 – 783724


Solliciteren?

Wil je solliciteren, stuur dan je brief met C.V. in via onderstaande button t.a.v. Silvia Danenberg, personeelsadviseur.

Wij vragen aan jou

Een communicatief en sociaalvaardige, big-geregistreerde basisarts. Een collega die goed in teamverband kan werken en beschikt over een gezonde dosis relativeringsvermogen. Ervaring in de psychiatrie is een pré.