ANIOS Psychiatrie MPU

Functieomschrijving

Wil jij je verdiepen in psychiatrie in het ziekenhuis? Van MPU, somatisch tot psychiatrie in de breedste zin van het woord? Ga dan aan de slag bij het RKZ als ANIOS Psychiatrie. Wij bieden jou een prettige laagdrempelige werksfeer met goede werkbegeleiding voor de beginnende ANIOS.


ANIOS Psychiatrie MPU

36 uur

Teamwork, humor en empathie


  Wat breng jij mee?

Jij bent een gedreven en leergierige ANIOS die zich graag verder wil verdiepen in de psychiatrie in het ziekenhuis met een MPU, somatiek en psychiatrie in de breedste zin. Jij zoekt de samenwerking op met de verpleegkundige en de psychiater. Jij zet je volledig in voor de patiënten en begeleid ze tijdens hun opname. Dit doe je met humor, empathie en daadkracht.


Dan kan je dag er zo uit zien!

Als ANIOS Psychiatrie MPU voer jij dagelijks gesprekken met jouw patiënten en verricht diagnostiek en stel je beleid op onder supervisie van de psychiater. Jouw caseload kan variëren van 5 a 7 patiënten met uiteenlopende problematieken van verslavingen, depressies tot delier. Verder neem je deel aan de consultatieve dienst en kom je door het hele ziekenhuis, onder andere bij het brandwondencentrum en de SEH. Je neemt deel aan verschillende multidisciplinaire overleggen. Je ziet en leert veel als ANIOS Psychiatrie MPU.

Jouw nieuwe collega’s!

Wij zijn een professioneel team van verpleegkundigen, psychologen, vak-, systeem- en psychotherapeuten, semiartsen, coassistenten, HAIO en psychiaters. Samen leveren wij de beste somatische en psychische zorg aan onze patiënten.


De PAAZ afdeling met 4 MPU bedden (Medische Psychiatrische Unit) is vanaf 2014 te vinden in het Rode Kruis Ziekenhuis. De afdeling biedt zorg aan algemene ziekenhuispatiënten met complexe somatische en psychiatrische co morbiditeit waar een normale afdeling in tekortschiet. Verder hebben wij een samenwerking met Spaarne Gasthuis. Wij verdelen de 24-uurs diensten onderling.


Waar wij het verschil maken is dat wij een klein ziekenhuis zijn met onze specialismes, zoals brandwondenzorg. Dat is uniek in deze tijd. Het RKZ is een hecht en warm ziekenhuis met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg te leveren aan de patiënten.


Wij bieden jou!

  • Inschaling volgens de cao ziekenhuis schaal 65. Nette compensatie regeling voor gewerkte uren in de dienst.
  • Een werkplek op een leuke afdeling en een enthousiast team die jou graag meeneemt in de wereld van psychiatrie
  • Mooie opstap als je psychiater wilt worden of de huisartsenopleiding wilt gaan doen.


Informatie

Voor meer informatie kun je bellen met Thomas Kok, Psychiater & Medisch Manager, telefoonnummer 0251-783724.

Solliciteren

Kom je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie. We nodigen je dan snel uit voor een sollicitatie gesprek om wederzijds kennis te kunnen maken.


Wij vragen aan jou


  • BIG-geregistreerde Basisarts
  • Jij kunt goed in teamverband werken en beschikt over een gezonde dosis relativeringsvermogen.
  • Je bent bezit van een rijbewijs en hebt beschikking over een auto tijdens je diensten in verband met de samenwerking met het Spaarne Ziekenhuis.