Basis Verpleegkundige Oncologie Centrum

Functieomschrijving

Bouw jij mee aan de beste zorg die het Rode Kruis Ziekenhuis kan geven? Help ons met de opstart van onze afdeling klinische oncologie en maak dagelijks het verschil in het leven van onze patiënten!


Basis Verpleegkundige Oncologie Centrum

24 tot 36 uur


Innovatief, positief en gedreven


Oncologie Centrum

Het Oncologie Centrum bundelt alle zorg voor de oncologisch patiënt. Klinische oncologiepatiënten, beschouwend en snijdend, worden vanaf april opgenomen op afdeling A1 en ook de dagbehandeling oncologie gaat op deze afdeling deel uitmaken van het Oncologisch Centrum.

Uiteindelijk gaan we ruimte bieden aan 11 klinische patiënten, 8 dagbehandelingspatiënten en twee plaatsen voor immunotherapie.


Wat breng jij mee?

Jij bent een gedreven en enthousiaste verpleegkundige met een affiniteit voor de oncologische zorg. Je vindt het een uitdaging om mee te bouwen aan een nieuw team en samen het nieuwe Oncologie Centrum verder vorm te geven.


Dan kan je dag er zo uit zien!

In deze rol is het jouw doel om optimale zorg te verlenen aan onze patiënten op een nieuwe afdeling klinische oncologie van het RKZ. Je dag begint met de overdracht van je collega’s en daarna volgt de ‘dagstart’. Hier bespreken jullie verder waar extra hulp nodig is die dag, waar de knelpunten liggen en welke bijzonderheden er zijn. Hierop worden afspraken gemaakt om dit samen op te lossen. Daarna ga je aan de slag en help je patiënten met ADL taken, medicatie, complexe verpleegtechnisch handelingen, pijnmanagement, multidisciplinair overleg/afstemming en administratie. Het RKZ is een Lean ziekenhuis. In het kader daarvan streef je er samen met je collega’s naar om de dagelijks dienstverlening te verbeteren, de patiëntervaring te optimaliseren en denk je mee aangaande het beleid van de afdeling.


Jouw nieuwe collega’s!

Wij bouwen als team aan een nog te ontwikkelen afdeling Klinische Oncologie.

Op deze nieuwe afdeling werk je samen in een team van ongeveer 18 verpleegkundigen en meerdere medisch specialisten. Op de afdeling is er aandacht voor klinisch redeneren en maken wij ethische vraagstukken bespreekbaar.

Waar wij het verschil maken is dat wij een regionaal ziekenhuis zijn met bijzondere specialismen, zoals brandwondenzorg op topklinisch niveau. Het RKZ is een hechte organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg te leveren aan onze patiënten. Samen zorgen wij voor beter!


Wij bieden jou!

 • Inschaling volgens de cao schaal 45 (maximaal €3.322,-).
 • Werk je liever parttime of fulltime? Het kan allebei! Van 24 tot 36 uur.
 • Wij bespreken jouw wensen met betrekking tot jouw rooster.
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% en je bouwt een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Meerkeuzesysteem secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan en bruto-netto reiskostenvergoeding.
 • Gratis parkeren nabij het RKZ en het station Beverwijk (en busstation) is op 7 minuten loopafstand.
 • Ontwikkeling vinden wij belangrijk. Daarom bieden wij trainingen van GoodHabitz aan.
 • Het Rode Kruis Ziekenhuis is een LEAN organisatie. Wij bieden verschillende trainingen aan om jou de LEAN methodiek te leren toepassen.
 • Twee keer per jaar vieren wij samen feest, het zomer- en winterfeest!
 • Het Rode Kruis Ziekenhuis heeft een gewaardeerde Personeelsvereniging die tegen gereduceerde tarieven diverse activiteiten aanbiedt, zoals bijvoorbeeld theatertickets, binnen- en buitenlandse stedentrips, creatieve workshops, sportactiviteiten en de jaarlijkse kien en sinterklaasfeest.


Informatie

Voor meer informatie kun je bellen met Geert de Bruin (Afdelingsleider) op 0251 – 783857. Wil je eerst de sfeer proeven? Natuurlijk mag je na een gesprek eerst een dagje meelopen.


Solliciteren

Kom je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button vóór 13 maart 2021.

Wij kijken uit naar je reactie. De eerste kennismakingsgesprekken zullen in overleg plaatsvinden.


Wij maken geen gebruik van acquisitie voor het invullen van deze vacature, wij selecteren graag zelf onze nieuwe collega. Deze vacature is intern en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben re integranten en interne kandidaten voorrang.

Wij vragen aan jou

 • Een afgeronde MBO-V of HBO-V opleiding.
 • Affiniteit met oncologie.
 • Je bent iemand die zich kwetsbaar durft op te stellen, om zo een veilige werkomgeving met het team te creëren. Je hebt een positief kritische houding, kunt goed samenwerken, bent ambitieus en gericht op zelf- en teamontwikkeling.
 • Je doet je werk met enthousiasme, humor en creativiteit.