Basis Verpleegkundige Oncologiecentrum

Functieomschrijving

Voor ons nieuwe Oncologiecentrum zijn wij op zoek naar verpleegkundigen!


Oncologiecentrum

Het Oncologiecentrum bundelt alle zorg voor de oncologisch patiënt. Klinische oncologiepatiënten, beschouwend en snijdend, worden sinds 3 mei opgenomen op afdeling A1 en ook de dagbehandeling oncologie maakt op deze afdeling deel uit van het Oncologiecentrum.

Uiteindelijk gaan we ruimte bieden aan 11 klinische patiënten, 8 dagbehandelingspatiënten en twee plaatsen voor immunotherapie.


Ben jij dit?

Jij bent een gedreven en enthousiaste verpleegkundige met een affiniteit voor de oncologische zorg. Je vindt het een uitdaging om mee te bouwen aan het nieuwe team en samen het nieuwe Oncologiecentrum verder vorm te geven.


Dan kan je dag er zo uit zien!

In deze rol is het jouw doel om optimale zorg te verlenen aan onze patiënten in het Oncologiecentrum. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de patiënten en de familie, je stelt hen gerust wanneer het kan en werkt nauw samen met je naaste collega’s.

Algemene informatie: je begint met de overdracht, controles en ochtendzorg. Na de dagstart met alle verpleegkundigen ga je visite lopen met de chirurg, de internist, de uroloog of de longarts. Het volgende moment komt er een patiënt terug van de OK, moet er een nieuwe patiënt overgenomen worden van de SEH of heb je een moeilijk gesprek met de familie en het palliatief team. In de avond en nacht blijft deze dynamiek gewoon doorgaan. Eén ding is zeker: saai is het nooit en je werkt samen met een gedreven team op een leerzame afdeling


Jouw nieuwe collega’s!

Dit nieuwe team zal bestaan uit ongeveer 18 verpleegkundigen. Zij komen van verschillende afdelingen en brengen ieder hun eigen expertise mee ten behoeve van het geheel. In dit team werken oncologieverpleegkundigen en basisverpleegkundigen met affiniteit met oncologie, met elkaar samen om de beste zorg voor onze patiënt te leveren.


Informatie

Voor meer informatie kun je bellen met Geert de Bruin, Afdelingsleider, 0251 783857


Solliciteren

Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Een dagdeel meelopen behoort natuurlijk ook tot de opties. De sluitingstermijn is 1 juli 2021. Wij kijken uit naar je reactie!

Wij vragen aan jou

Je bent iemand die zich kwetsbaar durft op te stellen, om zo een veilige werkomgeving met het team te creëren. Je hebt een positief kritische houding, kunt goed samenwerken, bent ambitieus en gericht op zelf- en teamontwikkeling.