BIG-geregistreerde GZ-psycholoog

Functieomschrijving


BIG-geregistreerde GZ-psycholoog
24 uur tot 28 uur (0,67 – 0,77 FTE)


Het Rode Kruis ziekenhuis (RKZ) zoekt een flexibele, enthousiaste GZ psycholoog met doorzettingsvermogen.

Wat ga jij doen?

Binnen het RKZ maak je onderdeel uit van een multidisciplinair team. De doelgroep waarmee je werkt heeft complexe problematiek, vaak een combinatie van al dan niet aanhoudende lichamelijke klachten (ALK) en een persoonlijkheidsstoornis of trekken daarvan.
Ons ALK team bestaat uit gepassioneerde en zeer ervaren collega’s. Wij maken graag gebruik van de expertise van een collega wanneer deze ten goede komt van de patiënt. Wij verwelkomen graag een collega die een aanwinst zal zijn binnen ons hecht team en met een frisse blik casussen oppakt.
Je gaat de ALK behandelgroep coördineren en doet de intakes en de indicatiestelling voor de ALK groep. Ook geef je de CGT module volgens het gevolgenmodel. Patiënten individueel behandelen (met o.a. CGT en EMDR) tot zij aan een groep beginnen.
Wij waarderen het wanneer je meedenkt en een bijdrage levert aan de uitbreiding van het ALK aanbod. Als GZ psycholoog binnen het RKZ kies je voor het beste behandelplan voor de patiënt.
Ook zijn er taken op het gebied van het begeleiden van de psycholoog i.o. en de intervisie voor de verpleegkundigen. Tot slot verzorg je ook een deel van het therapieprogramma op onze opname afdeling waarin een gestructureerd en ondersteunende werkwijze centraal staat.


Het RKZ

Waar wij het verschil maken is dat wij een klein ziekenhuis zijn met onze specialismen, zoals brandwondenzorg. Dat is uniek in deze tijd. Het RKZ is een hechte en warme organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg te leveren aan de patiënten. Samen zorgen wij voor beter op jouw manier!


Jouw nieuwe collega’s

Je komt te werken bij de afdeling psychiatrie van het RKZ. De afdeling psychiatrie in het RKZ is een dynamische afdeling met verschillende onderdelen. Er is een opname afdeling, de poli, de deeltijd voor ALK en/of persoonlijkheidsstoornis. Speerpunt voor de toekomst is het ALK aanbod uitbreiden. Het team is veelzijdig, enthousiast en creatief en bestaat uit een klinisch psycholoog, psychiaters, psycholoog/psychotherapeut, vaktherapeuten en systeemtherapeuten.
Groepstherapie behoort tot ons specialisme. De deeltijdbehandeling betreft groepen van zowel steunend-structureerde als psychotherapeutische aard. Bij de kliniek ligt de nadruk op diagnostiek en kortdurende behandeling van mensen met een psychiatrische stoornis.
Wij zijn een relatief kleine afdeling en wij werken in nauw teamverband. Samen streven we een warme sfeer na waarbij iedereen zich welkom en thuis voelt. Er staat altijd wel een deur open voor overleg. Wij denken eerst aan de patiënt en onderzoeken goed hoe we de best passende zorg kunnen bieden.


Wij bieden jou

 • Inschaling volgens de cao ziekenhuizen FWG- schaal 65 (€3.850,- en €5.801,- bruto per maand o.b.v. 36 uur).
 • Naast jouw salaris en 8,33% vakantiegeld bieden wij jou een uitstekende pensioenregeling, ontvang je een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% en een uitgebreide werkkostenregeling (o.a. fiets- en computerregeling).
 • Samen kijken wij met jou wat je nodig hebt voor deze functie, zoals bepaalde trainingen en cursussen zoals Affect Fobie Therapie.
 • Je kunt bij ons gratis parkeren en station Beverwijk is op 7 minuten loopafstand.
 • Verder hebben wij een leuke personeelsvereniging die activiteiten organiseert, zoals weekendjes wintersport en een fietsenrally, het jaarlijkse Sinterklaasfeest voor je kind(eren) en voordelige tickets voor concerten en theatervoorstellingen.


Nieuwsgierig?

Wil je graag een beeld van onze organisaties of de mogelijkheden van deze functie bespreken voordat je solliciteert? Neem gerust contact op voor een rondleiding en/of een informeel gesprek.


Informatie

Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Eveliene Spierenburg, (GZ psycholoog-Psychotherapeut) via de mail espierenburg@rkz.nl of 0251-783724 of Thomas Kok (psychiater en medisch manager) via de mail tkok@rkz.nl of 0251 - 78 3724.


Solliciteren?

Wil je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie.


Wij vragen aan jou

 • Je beschikt over de BIG registratie GZ psycholoog
 • Je hebt de (basis) cursus EMDR gedaan of wilt dit gaan doen.
 • Je beschikt over ervaring in het behandelen van mensen met ALK.
 • Je beschikt over affiniteit en/of ervaring met groepstherapie met een vergelijkbare doelgroep in een vergelijkbare setting.
 • Je hebt zin om de ALK behandelgroep te coördineren en op de kaart te zetten.
 • Je bent in staat om goed in multidisciplinair teamverband te werken.
 • Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen je vakgebied en komt met nieuwe ideeën over verbetering van de zorg zowel qua inhoud als organisatie.