Brandwondenverpleegkundige i.o.

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren brandwondenverpleegkundige of wil je graag de opleiding tot brandwonden­verpleegkundige volgen? Dan hebben wij een leuke uitdaging voor jou.

 

Brandwondenverpleegkundige i.o.

(28 tot 36 uur)

Enthousiast, gedreven en persoonlijk

 

Ben jij dit?

Jij bent een gedreven verpleegkundige die zich graag tot expert wilt ontwikkelen binnen de brandwondenzorg. Je hebt een sterkte affiniteit met wondzorg en ondersteunt patiënt en familie op psychisch en maatschappelijk vlak. Daarnaast vind jij samenwerken belangrijk en ben jij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in je vakgebied, want jij wilt altijd de beste zorg leveren.

 

Dan kan je dag er zo uit zien!

Geen dag is hetzelfde als je op het brandwondencentrum werkt. Dat komt door de verschillende diensten, klinische en poliklinische activiteiten en het multidisciplinaire karakter van de zorg.

Toch een poging om een beeld te vormen: je start met een verpleegkundige overdracht. Je deelt alvast premedicatie rond om de patiënten zo min mogelijk pijn te laten ervaren tijdens de verbandwissel. Vervolgens sta je bij de dagstart met circa 20 collega’s vanuit diverse disciplines en bespreek je met behulp van een planbord de patiënten. Je hoort in dit overleg wie je moet betrekken bij de verbandwissel, zoals de artsen of de ergotherapeut. Gezien de complexe of grote brandwonden die wij behandelen, duurt een verbandwissel lang. Dat is intensief, zeker in een warme ruimte, maar je bent blij om te zien dat de behandeling aanslaat en de patiënt zo min mogelijk belemmert om te mobiliseren. ’s Middags blijf je zorg dragen voor de patiënten op zaal, biedt hulp op de poli en helpt bij een acute opname en verwelkom je collega’s van de avonddienst!

 

Jouw nieuwe collega’s

Het brandwondencentrum is een gespecialiseerde afdeling binnen het Rode Kruis Ziekenhuis en heeft grote bekendheid in Nederland en internationaal. Wij zijn een hecht en gemotiveerd team bestaande uit ruim 50 (IC)verpleegkundigen en artsen; de brandwondenzorg bindt ons. Dat zie je zowel in het dagelijkse zorgproces of in het onderhouden van onze kennis. Samen leveren we de beste zorg aan de patiënten.

 

Wij bieden aan jou!

  • Marktconforme beloning volgens de Ziekenhuis cao schaal 45 en 50 na diplomering (Max €3421, -).
  • Opleiding tot brandwondenverpleegkundige (start september 2020).
  • Kwaliteit en kennis vinden wij belangrijk, daarom kan je deelnemen aan congressen en scholing.
  • Gratis parkeren en 7 minuten lopen t.o.v. van het station.
  • Verder hebben wij een leuke personeelsvereniging die activiteiten organiseert, zoals weekendje wintersport of ga swingen bij Racoon.

Informatie

Voor uitgebreide informatie kun je bellen met Mattijn Amsing, Afdelingsleidera.i. IC/BWC, 0251- 265956.
Wil je eerst de sfeer proeven? Natuurlijk kun je dan eerst een dagje meelopen.

 

Kom je bij ons werken?

Kom je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie. Solliciteer voor Maandag 15 juni 2020.

Wij vragen aan jou

  • BIG registratie van verpleegkundige.
  • Opleiding brandwondenverpleegkundige of bereid om te volgen.
  • Wil je parttime of fulltime werken? Het kan allebei: van 28 tot 36 uur.
  • Jij bent enthousiast, nieuwsgierig en altijd bezig met de nieuwste ontwikkeling binnen het vak.