Cardiac Care Verpleegkundige

Functieomschrijving

'De korte lijnen en het elkaar kunnen aanspreken zijn daarbij heel prettig. Bovendien is het team waarin ik terecht ben gekomen gewoon heel erg lief en begripvol. Het is een warm welkom geweest.’- Robert, CC Verpleegkundige


CC Verpleegkundige

24-36 uur

Stressbestendig, empathisch en enthousiast


Wat breng jij mee?

Je bent een gedreven en geduldige CC-verpleegkundige die graag 24 tot 36 uur wil werken in verschillende diensten. Het is belangrijk dat je accuraat en snel kan handelen. Daarnaast ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en weet je deze ook in te zetten op de afdeling, hierbij heb je oog voor kwaliteit. Samen met het team ga jij voor de beste zorg. En zelfstandig werken? Dat hoeven we niet eens te vragen.

 

Dan kan je dag er zo uit zien!

Als verpleegkundige op de hartbewaking geef je zorg aan patiënten op de Eerste Harthulp en Coronary Care Unit (CCU). Samen met je collega CC Verpleegkundigen lever je complexe zorg aan de patiënten en draag je verantwoordelijkheid voor het uitvoeren en coördineren van de zorg. Je geeft ook begeleiding aan CC cursisten en stagiaires van bijvoorbeeld de IC. Je maakt deel uit van het reanimatieteam en het BHV team. Op de afdeling werken wij Evidence-based practice. Denk hierbij aan het aanpassen van protocollen of andere initiatieven invoeren die Evidence Based practice zijn.

 

Jouw nieuwe collega’s!

We zijn een hecht team van 26 CC verpleegkundigen met een hoge professionaliteit. Wij werken goed samen met de afdelingen Cardiologie/Longgeneeskunde en SEH voor de doorstroom van de patiënten. We nemen deel aan verschillende werkgroepen om de kwaliteit van zorg constant te verbeteren. We vinden samenwerking en collegialiteit heel belangrijk. Hierdoor kun je rekenen op een warm ontvangst en goede ondersteuning. 

Het RKZ

Waar het RKZ het verschil maakt is dat wij een regionaal en kleinschalig ziekenhuis zijn met bijzondere specialismen, zoals brandwondenzorg op topklinisch niveau. Het RKZ is een hechte organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg te leveren aan onze patiënten. Samen zorgen wij voor beter op jouw manier!

 

Wij bieden aan jou!

Dit is een uitdagende functie op een afdeling met één opnamekamer en negen CCU- en vier EHH-kamers. Er is een goede samenwerking met de Cardio/Long en de SEH afdeling. Ook belangrijk om te weten:

 • Inschaling volgens schaal 55 cao ziekenhuizen (€3.115,- en €4.391,- bruto per maand o.b.v. 36 uur).
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% en je bouwt een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Meerkeuzesysteem secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan en bruto-netto reiskostenvergoeding.
 • Werk je liever parttime of fulltime? Het kan allebei! Van 24 tot 36 uur per week.
 • Informeer tijdens je sollicitatie naar de mogelijkheid voor direct een vast dienstverband met een proeftijd van 2 maanden
 • Het station Beverwijk (en busstation) is op 7 minuten loopafstand.
 • Ontwikkeling en doorstroming vinden wij belangrijk. Daarom bieden wij trainingen van GoodHabitz aan.
 • Het Rode Kruis Ziekenhuis is een LEAN organisatie. Wij bieden verschillende trainingen aan om jou de LEAN methodiek te leren toepassen.
 • Twee keer per jaar vieren wij samen het zomer- en winterfeest!
 • Het Rode Kruis Ziekenhuis heeft een gewaardeerde Personeelsvereniging die tegen gereduceerde tarieven diverse activiteiten aanbiedt, zoals bijvoorbeeld theatertickets, binnen- en buitenlandse stedentrips, creatieve workshops, sportactiviteiten en de jaarlijkse kien en sinterklaasfeest.


In de komende jaren zal het RKZ een grote renovatie/nieuwbouw realiseren. Dit alles vraagt veel van de organisatie en lukt alleen met actieve deelname van alle medewerkers in goede samenwerking met Raad van Bestuur en management. De afdeling CCU/EHH zal in deze nieuwbouw worden gehuisvest en een prominente rol innemen.

Informatie

Voor meer informatie kun je bellen met Ester Naumann, Teamleider CCU/EHH, 0251-265371

Wil je eerste de sfeer proeven? Natuurlijk kun je eerst een dagje meelopen.

Vrijblijvend meelopen CCU EHH

 

Solliciteren

Kom je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. We kijken uit naar je reactie.

   

Wij vragen aan jou

 • Gediplomeerd MBO of HBO verpleegkundige met CCU aantekening
 • Je bent een teamplayer die samen met het team er elke dag weer voor gaat.
 • Je bent altijd op de hoogte van nieuwste ontwikkelingen op jouw specialisme.
 • Je hebt oog voor kwaliteit en verbeterpunten en je levert een actieve bijdrage hieraan door deel te nemen aan werkgroepen en teambesprekingen;
 • Verantwoordelijkheidsgevoel, stressbestendigheid, en een professionele houding weet je te combineren met relativeringsvermogen.
 • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is vereist om te kunnen werken bij het RKZ.