CCU Verpleegkundige

Omschrijving

Volg je hart, want dat klopt!

CCU Verpleegkundige

24-36 uur

Stressbestendig, empathisch en enthousiast


Ben jij dit?

Je bent een gedreven en geduldige CCU-verpleegkundige die graag 24 tot 36 uur wil werken in verschillende diensten. Het is belangrijk dat je accuraat en snel kan handelen. Daarnaast ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en weet je deze ook in te zetten op de afdeling, hierbij heb je oog voor kwaliteit. Samen met het team ga jij voor de beste zorg. En zelfstandig werken? Dat hoeven we niet eens te vragen.

 

Dan kan je dag er zo uit zien!

Als verpleegkundige op de hartbewaking geef je zorg aan patiënten op de Eerste Harthulp en Coronary Care Unit (CCU). Samen met je collega CCU Verpleegkundigen lever je complexe zorg aan de patiënten en draag je verantwoordelijkheid voor het uitvoeren en coördineren van de zorg. Je geeft ook begeleiding aan CCU cursisten en stagiaires van bijvoorbeeld de IC. Je maakt deel uit van het reanimatieteam en het BHV team. Op de afdeling werken wij Evidence-based practice. Denk hierbij aan het aanpassen van protocollen of andere initiatieven invoeren die Evidence Based practice zijn.

 

Jouw nieuwe collega’s!

We zijn een hecht team van 26 CCU verpleegkundigen met een hoge professionaliteit. Wij werken goed samen met de afdelingen Cardiologie/Longgeneeskunde en SEH voor de doorstroom van de patiënten. We nemen deel aan verschillende werkgroepen om de kwaliteit van zorg constant te verbeteren. We vinden samenwerking en collegialiteit heel belangrijk. Hierdoor kun je rekenen op een warm ontvangst en goede ondersteuning.

 

Wij bieden aan jou!

Dit is een uitdagende functie op een afdeling met één opnamekamer en negen CCU- en vier EHH-kamers. Er is een goede samenwerking met de Cardio/Long en de SEH afdeling. Ook belangrijk om te weten:

 • Inschaling volgens schaal 55 (maximaal €3917,-)
 • Werk je liever parttime of fulltime? Het kan allebei! Van 24 tot 36 uur per week.
 • Informeer tijdens je sollicitatie naar de mogelijkheid voor direct een vast dienstverband met een proeftijd van 2 maanden
 • Persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. Daarom gaan wij samen gesprek met jou aan welke kant je op wilt in de toekomst.
 • Je kunt bij ons gratis parkeren en station Beverwijk is op 7 minuten loopafstand.
 • Verder hebben wij een leuke personeelsvereniging die activiteiten organiseert, zoals weekendjes wintersport en een fietsenrally, het jaarlijkse Sinterklaasfeest voor je kind(eren) en voordelige tickets voor concerten en theatervoorstellingen.

Waar wij het verschil maken is dat wij een klein ziekenhuis zijn met onze specialismes, zoals brandwondenzorg. Dat is uniek in deze tijd. Het RKZ is een hechte en warme organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg te leveren aan de patiënten. Samen zorgen wij voor beter op jouw manier!

 

Informatie

Voor meer informatie kun je bellen met Gerrit Abbink, Afdelingsleider CCU, 0251-783857.

Wil je eerste de sfeer proeven? Natuurlijk kun je eerst een dagje meelopen.


Vrijblijvend meelopen CCU EHH

 

Solliciteren

Kom je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. We kijken uit naar je reactie.

 

 


Wij vragen aan jou

 • Gediplomeerd MBO of HBO verpleegkundige met CCU aantekening
 • Je bent een teamplayer die samen met het team er elke dag weer voor gaat.
 • Je bent altijd op de hoogte van nieuwste ontwikkelingen op jouw specialisme.
 • Je hebt oog voor kwaliteit en verbeterpunten en je levert een actieve bijdrage hieraan door deel te nemen aan werkgroepen en teambesprekingen;
 • Verantwoordelijkheidsgevoel, stressbestendigheid, en een professionele houding weet je te combineren met relativeringsvermogen.

 

Deze vacature is  intern en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben re integranten en interne kandidaten voorrang.