CCU Verpleegkundige (ter vervanging zwangerschapsverlof)

Functieomschrijving

Ter vervanging van een zwangerschapsverlof zijn wij per direct op zoek naar een CCU Verpleegkundige!


CCU Verpleegkundige

24-32 uur


Stressbestendig, empathisch en enthousiast


Wat breng jij mee?

Je bent een gedreven en geduldige CCU-verpleegkundige die graag 24 tot 32 uur wil werken in verschillende diensten. Het is belangrijk dat je accuraat en snel kan handelen. Daarnaast ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en weet je deze ook in te zetten op de afdeling, hierbij heb je oog voor kwaliteit. Samen met het team ga jij voor de beste zorg. En zelfstandig werken? Dat hoeven we niet eens te vragen.


Dan kan je dag er zo uit zien!

Als verpleegkundige op de hartbewaking geef je zorg aan patiënten op de Eerste Harthulp en Coronary Care Unit (CCU). Samen met je collega CCU Verpleegkundigen lever je complexe zorg aan de patiënten en draag je verantwoordelijkheid voor het uitvoeren en coördineren van de zorg. Je geeft ook begeleiding aan CCU cursisten en stagiaires van bijvoorbeeld de IC. Je maakt deel uit van het reanimatieteam en het BHV team. Op de afdeling werken wij Evidence-based practice. Denk hierbij aan het aanpassen van protocollen of andere initiatieven invoeren die Evidence Based practice zijn.


Jouw nieuwe collega’s!

We zijn een hecht team met een hoge professionaliteit. Wij werken goed samen met de afdelingen Cardiologie/Longgeneeskunde en SEH voor de doorstroom van de patiënten. We nemen deel aan verschillende werkgroepen om de kwaliteit van zorg constant te verbeteren. We vinden samenwerking en collegialiteit heel belangrijk. Hierdoor kun je rekenen op een warm ontvangst en goede ondersteuning.


Wij bieden aan jou!

Dit is een uitdagende functie op een afdeling met één opnamekamer en negen CCU- en vier EHH-kamers. Er is een goede samenwerking met de Cardio/Long en de SEH afdeling. Ook belangrijk om te weten:

 • Inschaling volgens schaal 55 cao ziekenhuizen (maximaal € 4.227,-)
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% en je bouwt een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Meerkeuzesysteem secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan en bruto-netto reiskostenvergoeding.
 • Gratis parkeren nabij het RKZ en het station Beverwijk (en busstation) is op 7 minuten loopafstand.
 • Ontwikkeling en doorstroming vinden wij belangrijk. Daarom bieden wij trainingen van GoodHabitz aan.
 • Het Rode Kruis Ziekenhuis is een LEAN organisatie. Wij bieden verschillende trainingen aan om jou de LEAN methodiek te leren toepassen.
 • Twee keer per jaar vieren wij samen het zomer- en winterfeest!
 • Het Rode Kruis Ziekenhuis heeft een gewaardeerde Personeelsvereniging die tegen gereduceerde tarieven diverse activiteiten aanbiedt, zoals bijvoorbeeld theatertickets, binnen- en buitenlandse stedentrips, creatieve workshops, sportactiviteiten en de jaarlijkse kien en sinterklaasfeest.

Waar wij het verschil maken is dat wij een regionaal en kleinschalig ziekenhuis zijn met bijzondere specialismen, zoals brandwondenzorg op topklinisch niveau. Het RKZ is een hechte organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg te leveren aan onze patiënten. Samen zorgen wij voor beter op jouw manier!


Informatie

Voor meer informatie kun je bellen met Mirelle Leijen, Afdelingsleider CCU, 0251-264901

Wil je eerste de sfeer proeven? Natuurlijk kun je eerst een dagje meelopen.


Solliciteren

Kom je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. We kijken uit naar je reactie.Wij vragen aan jou

 • Gediplomeerd MBO of HBO verpleegkundige met CCU aantekening
 • Je bent een teamplayer die samen met het team er elke dag weer voor gaat.
 • Je bent altijd op de hoogte van nieuwste ontwikkelingen op jouw specialisme.
 • Je hebt oog voor kwaliteit en verbeterpunten en je levert een actieve bijdrage hieraan door deel te nemen aan werkgroepen en teambesprekingen;
 • Verantwoordelijkheidsgevoel, stressbestendigheid, en een professionele houding weet je te combineren met relativeringsvermogen.
 • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is vereist om te kunnen werken bij het RKZ.

Wij maken geen gebruik van acquisitie voor het invullen van deze vacature, wij selecteren graag zelf onze nieuwe collega.

Deze vacature is intern en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben re integranten en interne kandidaten voorrang.