Chef de Clinique MDL

Functieomschrijving

De Coöperatie MSIJ is voor de vakgroep MDL vanwege afwezigheid van een der collega’s per 1-10-2021 voor een periode van ongeveer 12 maanden op zoek naar een


Chef de Clinique MDL (0,8 - 1,0 FTE)

(3 – 4 dagen per week)


De vakgroep Maag-Darm-Leverziekten bestaat momenteel uit 6 MDL-artsen. Elke MDL-arts oefent het vak in de volle breedte uit met ruimte voor aandachtsgebieden. De vakgroep wordt ondersteund door AIOS interne geneeskunde. Een gecertificeerd verpleegkundig endoscopist verricht zelfstandig coloscopieën onder supervisie van de MDL-artsen. Alle gebruikelijke endoscopische procedures (inclusief ERCP, VCE, EMR en eFTR) worden door ons uitgevoerd, evenals onderzoeken in het kader van het BVO darmkanker. Het RKZ is een dynamische werkomgeving met fijne collega’s, goede werksfeer en korte lijnen. Voor de Chef de Clinique MDL zijn er mogelijkheden om ERCP vaardigheden bij ons te kunnen continueren.


Wat vragen wij?

In de rol van waarnemer zullen in een (globaal) 50-50 verhouding poliklinische en endoscopische werkzaamheden worden verricht. Inzet in de kliniek of in de dienst kan in overleg worden ingeroosterd.


Ben jij een enthousiaste en ambitieuze MDL arts die het vak in de volle breedte wil uitoefenen? Reageer dan!


Wat bieden wij?

Je krijgt een arbeidsovereenkomst met de Coöperatie MSIJ, in eerste instantie voor een periode van 12 maanden. Inschaling vindt plaats op basis van de AMS-regeling.


Meer informatie en solliciteren

Voor meer informatie over deze vacature neem dan contact op met Mw. Dr. N van Gerven, via nicolevangerven@rkz.nl of telefonisch: Rode Kruis Ziekenhuis 0251-265555, sein 5594. Stuur uw digitale sollicitatie met CV naar nicolevangerven@rkz.nl.

Wij vragen aan jou

Een enthousiaste en ambitieuze MDL arts die het vak in volle breedte wilt uitoefenen.