Chef Kok

Functieomschrijving

Unieke kans voor een gedreven en enthousiaste Chef Kok! Heb jij ervaring in het leiden van een grote keuken, ben je innoverend en heb je oog voor nieuwe trends? Staan voor jou de patiënt en medewerker centraal? Bouw dan met ons mee aan een dynamische keuken met een gezond en gastvrij voedingsconcept!


Chef Kok

36 uur

Gedreven, vernieuwend, leidinggevend vermogen


Wat breng je mee?

Als drijvende kracht achter een vernieuwend voedingsconcept en het veranderingsproces zoeken wij voor onze keuken een ervaren en daadkrachtige Chef Kok. Wij zoeken iemand met sterke leidinggevende en organisatorische kwaliteiten. Jij hebt ervaring om als Chef Kok de drijvende kracht achter het team te zijn en samen met jouw collega’s te innoveren, het toekomstige concept te ontwikkelen en deze te implementeren. Je werkt mee in de keuken als onderdeel van het team, je bent een inspirerend en echte coachende leider. Met jouw drive en managementstijl zorg je voor een goed functionerend en enthousiast team. Daarnaast ben je creatief, op de hoogte van nieuwe trends en heb je feeling met patiënten wensen op het gebied van smaak, eten & drinken.


Zo ziet jouw dag eruit!

Het RKZ bouwt aan een toekomst waarbij service en gastvrijheid centraal staat in de dienstverlening. Een belangrijk onderdeel hierbij is een duurzaam, gezond en bovenal gastvrij voedingsconcept waar onze patiënten en eigen medewerkers elke dag van kunnen genieten. Zeven dagen per week wordt er vers (gekoppeld) gekookt voor onze patiënten. Daarnaast verzorgt de keuken ook het aanbod in het personeelsrestaurant en de catering voor het ziekenhuis. In jouw rol van Chef Kok bestaan de dagelijkse activiteiten onder andere uit de volgend onderdelen:

• De aansturing en planning van alle keukenprocessen

• Het aansturen, begeleiden en coachen van het keukenteam

• Zorg dragen voor inkoop en voorraadbeheer

• Opstellen en onderhouden menu cyclus

• Budgetbeheer en begrotingsvoorbereiding

• Het bewaken van naleving van HACCP normen en wet- en regelgeving

• Het voeren van jaargesprekken en sollicitatiegesprekken, begeleiden van medewerkers op het gebied van ontwikkeling en scholing en verantwoording voor verzuimbegeleiding

• Je draagt zorg voor de ontwikkeling van de afdeling en het toekomstige voedingsconcept

• Je bent gericht op verbinding en op een adequate samenwerking met de andere afdelingen binnen het RKZ. Je bent daarbij een echte ambassadeur op het gebied van gastvrijheid, eten & drinken!


Jouw nieuwe collega’s:

Samen met de sous chef, de koks, keukenassistenten, medewerkers voor het portioneerproces, administratieve krachten en het afwasteam vormen jullie de keukenbrigade. In totaal een team van 28 medewerkers.


Wij bieden jou!

• Inschaling volgens schaal 55 van de Cao Ziekenhuizen per januari 2021 (maximaal € 4.227,- o.b.v 36 uur).

• Aanstelling voor de duur van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

• Een afwisselende, verantwoordelijke leidinggevende functie.

• Naast jouw salaris en 8,33% vakantiegeld bieden wij jou een goede pensioenregeling en ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%.

• Je kunt bij ons gratis parkeren en station Beverwijk is op 7 minuten loopafstand.


Over ons

Het Rode Kruis Ziekenhuis is een middelgroot algemeen ziekenhuis voor de regio IJmond. Waar wij het verschil maken is dat wij een regionaal ziekenhuis zijn met bijzondere specialismen, zoals brandwondenzorg op topklinisch niveau. Daarnaast willen we ons onderscheiden als het meest patiëntvriendelijke ziekenhuis van de regio. We willen uitblinken in service en gastvrijheid. Het RKZ is een hechte organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg te leveren aan onze patiënten. Samen zorgen wij voor beter.


Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Martijn van Dijken, Manager Facilitair, telefoonnummer 0251-265190.


Solliciteren

Heb jij interesse? Solliciteer dan via één druk op de sollicitatiebutton. Graag ontvangen wij een motivatiebrief waarin je beschrijft waarom jij de juiste persoon voor de functie bent en waarom jij kiest voor het RKZ! Wij kijken uit naar je reactie. Solliciteer voor 15 oktober 2020. De eerste gesprekken zullen plaatsvinden in de week van 19 oktober. Een assessment of presentatie kan onderdeel zijn van de selectieprocedure. Start dienstverband zal naar verwachting 1 februari 2021 zijn.


Acquisitie naar deze vacature is niet gewenst.

Wij vragen aan jou

• Je hebt ruime ervaring (minimaal 5 jaar) in het geven van leiding in een vergelijkbare omgeving.

• Je bezit een HBO werk- en denkniveau en hebt relevante (koks-)opleidingen doorlopen.

• Je bent stressbestendig en bezit sterke communicatieve en organisatorische vaardigheden.

• Jij loopt voorop bij innovatie en bezit een grote mate van creativiteit.

• Je bent passioneel in je werk en bezit ondernemerschap en doorzettingsvermogen.

• Je hebt kennis van wet- en regelgeving met betrekking tot het vakgebied.

• Het is een pré als jij beschikt over kennis van de processen in een ziekenhuisomgeving.