Chef kok
Gedreven, vernieuwend, inspirerend, leidinggevend vermogen
36 uur, gewenste startdatum 1 juni 2022
Unieke kans voor een gedreven en enthousiaste Chef kok! Heb jij ervaring in het leiden van een grote keuken, ben je innoverend en heb je oog voor nieuwe trends? Staan voor jou de patiënt en medewerker centraal? Bouw dan met ons mee aan een dynamische keuken met een gezond en gastvrij voedingsconcept voor het Rode Kruis Ziekenhuis (RKZ)!
Wat breng jij mee?
Als drijvende kracht achter een vernieuwend voedingsconcept en het daarbij behorende veranderingsproces zoeken wij voor onze keukens een ervaren en daadkrachtige Chef kok. Wij zoeken iemand met sterke leidinggevende en organisatorische kwaliteiten. Jij hebt ervaring om als Chef kok de drijvende kracht achter het team te zijn en samen met jouw collega’s te innoveren, het toekomstige concept te ontwikkelen en deze te implementeren. Je werkt mee in de keuken als onderdeel van het team, je bent een inspirerend en een echte coachende leider. Met jouw drive en managementstijl zorg je voor een goed functionerend en enthousiast team. Daarnaast ben je creatief, op de hoogte van nieuwe trends op het gebied van smaak, eten & drinken. Je hebt je feeling met de wensen en behoeften van zowel patiënten, medewerkers als gasten. Je bent commercieel en denkt actief mee over het verhogen van de omzet, het reduceren van de kosten en/of het efficiënter maken van de specifieke afdelingen. Hierover heb je wekelijkse gesprekken met de Hospitality Manager om het RKZ naar een nog hoger niveau te tillen. Samen zorgen jullie voor de ontwikkeling van een nieuwe hospitality visie met de daar bijbehorende opening van meerdere nieuwe outlets. Herken jij jezelf hierin?
Dan kan je dag er zo uit zien
Het RKZ bouwt aan een toekomst waarbij service en gastvrijheid centraal staat in de dienstverlening. Een belangrijk onderdeel hierbij is een duurzaam, gezond en bovenal gastvrij voedingsconcept waar onze patiënten, gasten en eigen medewerkers elke dag van kunnen genieten. Zeven dagen per week wordt er vers gekookt voor onze patiënten. Het aanbod in het (personeels)restaurant, de catering en de producten in de kiosk vallen onder jouw verantwoordelijkheid. In jouw rol van Executive Chef bestaan de dagelijkse activiteiten onder andere uit de volgend onderdelen:
Jouw nieuwe collega’s!
Samen met de sous chef, de koks, keukenassistenten, medewerkers voor het portioneerproces, administratieve krachten, leerlingen en het spoelkeuken team vormen jullie de keukenbrigade van het Rode Kruis Ziekenhuis. In totaal een team van 28 medewerkers.
Het RKZ
Waar wij het verschil in maakt is dat wij een regionaal en kleinschalig ziekenhuis zijn met bijzondere specialismen, zoals brandwondenzorg op topklinisch niveau. Het RKZ is een hechte organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg te leveren aan onze patiënten. Samen zorgen wij voor beter.
Wij bieden jou!
Informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Tim Maathuis, Hospitality Manager, telefoonnummer 0251-265441 of via tmaathuis@rkz.nl.
Solliciteren
Wil je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Graag ontvangen wij een motivatiebrief waarin je beschrijft waarom jij de juiste persoon voor de functie bent en waarom jij kiest voor het RKZ! Wij kijken uit naar je reactie.
Een assessment of presentatie kan onderdeel zijn van de selectieprocedure. Start dienstverband zal naar verwachting 1 juni 2022 zijn.