Communicatieadviseur

Omschrijving

Ben jij een proactieve Communicatieadviseur met schrijftalent? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Communicatieadviseur

24 uur per week voor de duur van 16 weken

Stressbestendig, inventief & tactvol

 

Ben jij dit?

Jij bent een proactieve communicatieadviseur met schrijftalent die professioneel de in- en externe communicatie van het RKZ mee ontwikkelt en uitvoert. Jouw adviezen spelen adequaat in op trends en ontwikkelingen in de in de zorg. Je werkt  zeer zelfstandig, maar in overleg met collega’s, afdelingsleiders en externe stakeholders. Je rapporteert aan de Manager Communicatie.

 

Dan kan je dag er zo uit zien!

Als Communicatieadviseur ontwikkel je uiteenlopende in- en externe communicatieprojecten en vind je het leuk deze ook zelf uit te (laten) voeren. Je hebt een goed analytisch vermogen en durft op eigen initiatief communicatievoorstellen te doen voor verbeteringen. Je coördineert en organiseert bestaande communicatiemiddelen als het interne maandblad RKZ nu, het huis-aan-huis blad ‘Voor U’ (verschijnt drie keer per jaar) en magazine ‘Voor U’ (vier maal per jaar). Om intern collega’s te informeren over externe (zorg)berichtgeving monitor je berichten over het RKZ en verspreidt ons nieuws intern en extern.  De content voor en intra- en internet wordt mede door jou beheert. Door jou georganiseerde bijeenkomsten verlopen volgens plan, inclusief een goede PR-uitstraling. Voor interviews en RTV opnamen begeleidt je onze collega’s.

 

Jouw nieuwe collega’s!

Het Team Communicatie bestaat uit zes enthousiaste collega’s die samen verantwoordelijk zijn voor alle interne en externe communicatie. We produceren folders, magazines en al het RKZ-drukwerk. We organiseren evenementen, bijeenkomsten en symposia. We adviseren alle collega’s die met een communicatievraagstuk bij ons aankloppen en trekken zelf aan de bel als wij verbeteringen in communicatie signaleren. We zorgen voor ons intra- en internet en vertellen alles wat je wat je niet wilt missen over het RKZ op diverse social media. En: wij zijn hartstikke #trotsophetrkz!

 

Wij bieden jou!

  • Een dienstverband van 24 uur per week voor de periode van 16 weken in verband met zwangerschapsverlof
  • Wij bieden een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 
  • Afhankelijk van kennis en ervaring word je ingeschaald in FWG schaal 50 (max. €3490,-) bruto per maand op basis van 36 uur per week. 
  • Gratis parkeren en het station Beverwijk is op 7 minuten loopafstand.
  • Verder hebben wij een leuke personeelsvereniging die activiteiten organiseert, zoals weekendjes wintersport en een fietsenrally, het jaarlijkse Sinterklaasfeest voor je kind(eren) en voordelige tickets voor concerten en theatervoorstellingen.

Waar wij het verschil maken is dat wij een klein ziekenhuis zijn met bijzondere specialismen, zoals brandwondenzorg en bariatrie. Het RKZ is een hechte en warme club met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg  te leveren aan de patiënten. Samen zorgen wij voor beter op jouw manier!

 

Informatie

Voor meer informatie kun je bellen met Sandra de Jong,  Manager Communicatie, 0251-265727.

 

Solliciteren

Kom je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie. Solliciteer voor 28 december. De gesprekken vinden in de tweede week van januari  plaats. 

Wij vragen aan jou

  • Gedegen kennis van PR en communicatie is vereist. Als je eerder in de gezondheidszorg gewerkt hebt of het reilen en zeilen van een ziekenhuis je bekend is, heb je een streepje voor. 
  • We verwachten een brede maatschappelijke interesse en meerdere jaren werkervaring. 
  • De functie kent een hoge mate van zelfstandigheid. Tact en invoelend vermogen is nodig in situaties waar sprake is van tegengestelde belangen en in het spanningsveld tussen verschillende partijen.
  • Natuurlijk heb je organisatorische kwaliteiten, ervaring met projectmatig werken, flexibiliteit in de uitvoering van de verschillende taken en een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
  • Het is noodzakelijk goed te kunnen schakelen in stijl en taalgebruik, afhankelijk van de beoogde doelgroep.