Controller omzet & consolidatie

Functieomschrijving

Controller omzet & consolidatie

Creatief, oplossingsgericht, analytisch
32-36 uur


Ben jij een kritische Controller omzet & consolidatie die actief meedenkt bij omzetvraagstukken, de “waarom vraag” durft te stellen en het antwoord op deze vraag uitzoekt?

Heb jij ervaring met zorgfinanciën, maandelijks rapporteren en verbeteren van kostprijzen? Ben jij een flexibele teamspeler, gericht op samenwerking en het bereiken van resultaten? Dan is dit een interessante functie voor jou!Wat breng jij mee?

Je hebt een dynamische en proactieve houding gecombineerd met analytische vaardigheden en een planmatige aanpak. Naast jouw vaktechnische expertise in controlling, zie je de samenhang tussen bedrijfsprocessen. Je hebt een fijne manier van schrijven en presenteren en je laat je analytische blik tot leven komen in de rapporten die je opstelt.
Jij bent initiatiefrijk, actie- en oplossingsgericht en  nieuwsgierig naar het verhaal van de business achter de cijfers. Je houdt wel van een uitdaging en hebt dan ook een goede dosis doorzettingsvermogen. Communicatief ben je sterk en stevig, maar je bent ook toegankelijk. Herken jij jezelf hierin?


Dan kan je dag er zo uit zien
Samen met het hoofd Planning & Control ben je het aanspreekpunt voor het maandelijkse afsluitingsproces en de begroting. De P&C cyclus kent voor jou geen geheimen meer als je een tijdje aan het werk bent. Door die brede blik ben je al snel een onmisbare schakel binnen de afdeling en voor veel Finance & Control collega’s een vaste kennisbron.

Jouw specifieke aandachtsgebieden zijn omzet, honorarium, kostprijzen en rapportages. Als concern controller ben je vaak met productie- en omzetvraagstukken bezig.

Tijdens de maandafsluiting creëer je productieoverzichten en bespreek je deze met verschillende collega’s. Je stemt aannames voor de productieprognose af met medisch managers en business controllers en je verwerkt deze in LOGEX om naar een consistent en kwalitatief hoge productie-, schadelast en omzetprognose te komen. Je controleert omzet- en honorariumboekingen en stelt de honorariumprognose op. Je consolideert de prognose vanuit jouw processen en de input van de verschillende business controllers in LOGEX. Je presenteert de prognose maandelijks aan de manager Finance & Control en de Raad van Bestuur. Daarna werk je de risicoparagraaf bij. Tijdens de begroting stel je samen met de medisch managers en business controllers een doeltreffende productie- en omzetbegroting op. Je levert ook een significante bijdrage aan het continu verbeteren van de rapportages. Je deelt je kennis met andere collega’s en werkt nauw samen met hen, bijv. om de kwaliteit van de kostprijzen te verbeteren.


Jouw nieuwe collega’s!

Jouw team van directe collega’s bestaat uit business controllers en BI medewerkers. Fijne collega’s die er voor elkaar zijn wanneer nodig. De afdeling Planning & Control vormt het financiële geweten van de organisatie en daarbij ondersteunen wij zowel elkaar als de organisatie om doeltreffend, doelmatig en kosteneffectief te functioneren. Daarnaast werk je intensief samen met collega’s vanuit de andere Finance & Control afdelingen en analisten van LOGEX.


Het RKZ
Waar wij het verschil in maken is dat wij een regionaal en kleinschalig ziekenhuis zijn met bijzondere specialismen, zoals brandwondenzorg op topklinisch niveau. Het RKZ is een hechte organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg te leveren aan onze patiënten. Samen zorgen wij voor beter.

Wij bieden jou!

 • Inschaling in schaal 60 afhankelijk van opleiding en ervaring ( tussen €3.389,- en €4.964,- bruto per maand o.b.v. 36 uur)
 • Aanstelling voor de duur van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Naast jouw salaris en 8,33% vakantiegeld bieden wij jou een uitstekende pensioenregeling en ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Samen kijken wij met jou wat jij nodig hebt voor deze functie, zoals bepaalde trainingen en cursussen.
 • Je kunt bij ons gratis parkeren en station Beverwijk is op 7 minuten loopafstand.
 • Woon je hier in de omgeving? Dan hoef je niet meer in de file te staan naar Amsterdam! En anders rij je tegen de file in.
 • Je kunt gebruik maken van ons telewerken beleid: dit biedt de mogelijkheid om max. 2 dagen per week vanuit huis te werken.
 • Verder hebben wij een leuke personeelsvereniging activiteiten organiseert, zoals weekendjes wintersport en een fietsenrally, het jaarlijkse Sinterklaasfeest en voordelige tickets voor concerten en theatervoorstellingen

Informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lilla Farkas, Hoofd Planning & Control, telefoonnummer 06-13251730.


Solliciteren
Wil je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie. Solliciteer vóór 15 augustus 2022. De sollicitatiegesprekken gaan plaatsvinden via Teams. De meeste medewerkers van Finance & Control in het RKZ werken momenteel hybride.
Het werving- en selectieproces ziet er als volgt uit:
Wanneer we een match zien op papier, nodigen we jou uit voor een eerste (online) gesprek. Is dat van beide kanten positief? Dan nemen we contact met je op voor een 2e gesprek. Optioneel: In overleg met jou winnen we referenties in.
Daarna maken we een afspraak voor een (online) arbeidsvoorwaardengesprek.

Ben je in de eerste week augustus op vakantie?  Geef dan door vanaf wanneer je bereikbaar bent. 

Omdat werken bij het RKZ een maatschappelijke verantwoordelijkheid met zich meebrengt, zullen we je vragen om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Wij vragen aan jou

 • Academisch werk- en denkniveau op financieel-economisch gebied;
 • Minimaal vier jaar ervaring in een vergelijkbare controlling functie,
 • Excel-vaardigheid op gevorderd niveau,
 • Communicatief ben je sterk en stevig, maar je bent ook toegankelijk.