Corporate Recruiter

Functieomschrijving

Zorg jij dat het juiste talent kiest voor het RKZ? Bouw met ons mee in de functie van Recruiter!


Corporate Recruiter

Professioneel, gedreven en creatief

32 – 36 uur


Wat breng je mee?

Voor deze uitdagende functie zoeken wij een ervaren recruiter met affiniteit met de gezondheidszorg.

Bij voorkeur heb je reeds gewerkt als corporate recruiter en heb je ervaring in de samenwerking met interne- en externe relaties. Jij weet als geen ander waar wij schaarse medewerkers kunnen vinden en weet hen te interesseren voor ons ziekenhuis. Je bent in staat een recruitmentvisie over te brengen en zelf (recruitment-) projecten te initiëren en uit te voeren. Je bezit ruime kennis van het totale recruitmentproces en het inzetten van social media. Denk hierbij aan het opstellen van wervende vacatureteksten, het initiëren en uitvoeren van (social-)campagnes en het mede vormgeven van de arbeidsmarktcommunicatie.


Dan kan je dag er zo uit zien!

Deze functie is voor een Corporate Recruiter die graag midden in de organisatie staat en pro-actief in contact staat met de hiring managers, om zo het juiste talent voor onze organisatie binnen te halen. Samen stel je wervingsprofielen op, initieer je social media uitingen en bespreek je de voortgang van de werving. Social media, het werven, interviewen en enthousiasmeren van kandidaten kent voor jou geen geheimen. Het werken met ons ATS systeem geeft je de handvatten om goed overzicht te houden. In deze functie ben je dagelijks creatief en ondernemend in het vinden en interesseren van de juiste kandidaten voor een positie bij ons ziekenhuis. Naar de arbeidsmarkt ben je het visitekaartje van ons ziekenhuis. In samenwerking met de afdeling Communicatie zorg je voor een goede positionering en zichtbaarheid. Je bent zichtbaar zowel on- als offline.


Jij en je collega’s

Je werkt zelfstandig en bent onderdeel van het HR team (17 collega’s). In je rol werk je veel samen met de afdelingsmanagers, HR adviseurs en HR medewerkers. Tevens onderhoud je contact met de afdeling Communicatie over de arbeidsmarktcommunicatie en de toepassing hiervan op doelgroepen- en vacatureniveau.


Wij bieden jou

 • Een afwisselende functie binnen een professioneel HR team en een prettige werkomgeving binnen een middelgroot ziekenhuis met korte lijnen en de vrijheid om eigen ideeën om te zetten naar concrete acties.
 • Mogelijkheid om 32 uur per week te werken.
 • Goede arbeidsvoorwaarden conform de cao Ziekenhuizen (schaal 55, maximaal €4.227,- bruto op basis van 36 uur per week).
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% en je bouwt een goed pensioen op bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Gratis parkeren nabij het RKZ en het station Beverwijk (en busstation) is op 7 minuten loopafstand.
 • Persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. Daarom bieden wij onder andere trainingen van GoodHabitz aan.

Informatie

Meer weten? Bel of mail naar Silvia Danenberg, Sr. HR Adviseur sdanenberg@rkz.nl of 0251-265287.


Solliciteren

Pak jij deze uitdaging aan? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Solliciteer voor 18 januari. Wij kijken uit naar je reactie!


Wij vragen aan jou

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding en minimaal 5 jaar werkervaring als (Corporate-) Recruiter, bij voorkeur in de zorgsector.
 • Je hebt passie voor het recruitment vak en je kunt het RKZ enthousiast neerzetten bij onze doelgroepen.
 • Je hebt in de afgelopen jaren ervaring opgedaan op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie.
 • Je kan zeer goed zelfstandig werken, je bent ondernemend en creëert moeiteloos draagvlak voor jouw ideeën en weet deze ook in de praktijk te brengen!
 • Social Media is jouw ding en weet je gericht in te zetten.

Wij maken geen gebruik van acquisitie voor het invullen van deze vacature. Deze vacature is intern en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben re- integranten en interne kandidaten voorrang.