Echocardiografisch Laborant (gediplomeerd of i.o.)

Functieomschrijving

Wil jij, als gediplomeerd echocardiografisch laborant of als echocardiografisch laborant in opleiding, een nieuwe uitdaging aangaan bij een dynamische polikliniek? Ontwikkel je dan verder bij het team van de functie afdeling van de polikliniek Cardiologie!

Echocardiografisch laborant in opleiding (in ieder geval de woensdag)

Enthousiast, leergierig en volhardend

32 uur


Wat breng je mee?

Voor deze uitdagende vacature zijn wij op zoek naar een gediplomeerd echocardiografisch laborant of een echocardiografisch laborant in opleiding. Voor deze functie bezit je een sterk analytisch vermogen, werk je secuur en ben je een echte teamplayer.


Zo kan je dag eruit zien als gediplomeerd echocardiografisch laborant

Je werkt elke dag samen met jouw collega’s op een dynamische polikliniek met diverse patiënten. Je verricht zelfstandig echocardiografische onderzoeken en draagt zorg voor de analyse, verslaglegging en beoordeling van deze onderzoeken. Deze werkzaamheden vinden bij toerbeurt ook plaats in de kliniek. Daarnaast assisteer je de cardiologen bij het doen van gespecialiseerde echo onderzoeken zoals een TEE. Je informeert en begeleidt de patiënt voor, tijdens en na het onderzoek, waarbij je patiënt gerust stelt. Je draagt zorg voor een optimale kwaliteit van patiëntenzorg, draagt bij aan de optimalisatie van werkprocessen en draagt zorg voor alle apparatuur en middelen op de afdeling.


Zo kan je dag eruit zien als leerling echocardiografisch laborant

Je werkt afwisselend op de polikliniek/kliniek en volgt lessen op de Hogeschool Inholland in Haarlem. De collega’s van de functie afdeling cardiologie zullen je begeleiden gedurende je opleiding van een jaar. De lesdagen in Haarlem zijn op donderdag.


Jouw nieuwe collega’s

De functie afdeling cardiologie echo bestaat uit een team van 5 collega’s gediplomeerde echocardiografisch laboranten. Daarbij wordt er nauw samengewerkt met het team van 7 cardiologen, het secretariaat en de hartfunctielaboranten en pace maker technicus.


Het RKZ

Waar wij het verschil maken is dat wij een klein ziekenhuis zijn met onze specialismen, zoals brandwondenzorg. Dat is uniek in deze tijd. Het RKZ is een hechte en warme organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg te leveren aan de patiënten. Samen zorgen wij voor beter op jouw manier!


Wij bieden jou!

  • Inschaling indien gediplomeerd volgens de cao schaal 55 (€3.115,- en €4.391,- bruto per maand o.b.v. 36 uur).
  • Inschaling bij opleiding is afhankelijk van de vooropleiding
  • Gratis parkeren en station Beverwijk is op 7 minuten loopafstand
  • Verder hebben wij een leuke personeelsvereniging die activiteiten organiseert, zoals een weekendje wintersport, fietsenrally, het jaarlijkse Sinterklaasfeest voor je kind(eren) en een bingo!
  • Een jaarcontract met intentie tot verlenging van een vast dienstverband indien gediplomeerd
  • Bij opleiding: na positieve afronding van de opleiding een vast dienstverband voor minimaal 16 uur, mogelijk meer afhankelijk van de ontwikkelingen
  • Naast jouw salaris en 8,33% vakantiegeld bieden wij jou een uitstekende pensioenregeling en ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%


Informatie

Wil je graag een beter beeld van onze organisaties of de mogelijkheden van deze functie bespreken voordat je solliciteert? Neem gerust contact op voor een informeel gesprek. Je kunt contact opnemen met Hein Nammensma, Teamleider polikliniek Cardiologie, 0251-265262 ( aanwezig: maandag t/m donderdag hele dagen en vrijdagochtend).


Solliciteren

Wil je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie. 

Wij vragen aan jou

  • Gediplomeerd Echocardiografisch Laborant.
  • Wil je de opleiding volgen? Dan is de vooropleiding op hbo- niveau vereist of Mbo-Verpleegkunde met aanvullend een IC of CCU opleiding. Indien je geen wiskunde B of natuurkunde in je vooropleiding hebt gedaan is een instapmodule verplicht.