Echoscopist gynaecologie en verloskunde

Functieomschrijving

Echoscopist gynaecologie en verloskunde

Nauwkeurig en stressbestendig


16 uur, gewenste startdatum z.s.m.

Het Rode Kruis ziekenhuis (RKZ) zoekt z.s.m. een echoscopist gynaecologie en verloskunde die zelfstandig echoscopisch onderzoek verricht voor zowel aanvragers uit de eerste als uit de tweede lijn. 

Wat breng jij mee?

Als echoscopiste voer je zelfstandig echoscopisch onderzoek uit bij zwangere vrouwen. Door je klantgerichte en empathische instelling begeleid en informeer je de patiënt tijdens het onderzoek. Daarnaast ben je collegiaal, heb je goede communicatieve vaardigheden en werk je accuraat. Herken jij jezelf hierin?

Dan kan je dag er zo uit zien
Als echoscopist verricht je zelfstandig gynaecologische echo’s (waaronder fertiliteitsecho’s) en verloskundige echo’s en beoordeel je deze. Je verricht echo’s ten aanzien van jonge zwangerschappen en biometrie en voert Doppleronderzoeken uit. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de digitale verslaglegging en rapportage naar de eerste, tweede en derde lijn.


Jouw nieuwe collega’s

Op de polikliniek werk je samen met 2 collega echoscopisten, gynaecologen, klinisch verloskundigen en doktersassistenten. We zijn een professioneel en gemotiveerd team vakspecialisten. Wij hechten waarde aan een goede onderlinge sfeer waarin we van elkaar op aan kunnen. Wij zorgen met elkaar, onder alle omstandigheden, voor een optimale bezetting van onze eigen afdeling.

Het RKZ
Waar wij het verschil in maken is dat wij een regionaal en kleinschalig ziekenhuis zijn met bijzondere specialismen, zoals brandwondenzorg op topklinisch niveau. Het RKZ is een hechte organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg te leveren aan onze patiënten. Samen zorgen wij voor beter.

Wij bieden jou!

  • Inschaling in schaal 55 (€3.115,- en €4.391,- bruto per maand o.b.v. 36 uur.
  • Aanstelling voor de duur van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Naast jouw salaris en 8,33% vakantiegeld bieden wij jou een uitstekende pensioenregeling en ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Samen kijken wij met jou wat jij nodig hebt voor deze functie, zoals bepaalde trainingen en cursussen.
  • Je kunt bij ons gratis parkeren en station Beverwijk is op 7 minuten loopafstand.
  • Woon je hier in de omgeving? Dan hoef je niet meer in de file te staan naar Amsterdam! En anders rij je tegen de file in.
  • Verder hebben wij een leuke personeelsvereniging activiteiten organiseert, zoals weekendjes wintersport en een fietsenrally, het jaarlijkse Sinterklaasfeest voor je kind(eren) en voordelige tickets voor concerten en theatervoorstellingen (dit alleen in periodes waar Covid -19 het toe laat).

Informatie

Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Margriet Krombeen, Teamleider Gynaecologie en Verloskunde, 0251-265998.


Solliciteren

Wil je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie.  

Wij vragen aan jou

• Afgerond post-HBO-opleiding echoscopie in de gynaecologie/verloskunde.
• Ervaring is een pre.
• Dagen in overleg, met de voorkeur voor de vrijdag.
• Flexibele houding ten aanzien van werken in vakantieperioden.