Endoscopieverpleegkundige

Omschrijving

Op zoek naar een leuke baan als endoscopieverpleegkundige waar de mentaliteit van “aanpakken en verbeteren” voorop staat? Waar jouw initiatief gewaardeerd wordt? En waar samenwerking voorop staat? Kom dan werken bij het RKZ!  

Endoscopieverpleegkundige

(24-36 uur)

Gedreven, stressbestendig en oplossingsgericht


Wat breng jij mee?

Jij bent een gedreven en stressbestendige endoscopieverpleegkundige die bekend is met de Noord-Hollandse mentaliteit “handen uit de mouwen steken”. Omdat je bij een scopie niet weet wat je tegenkomt kan een ingreep soms langer duren of complexer zijn dan gepland, daarom is het van belang dat jij de hectiek de baas blijft en een flexibele instelling hebt. Kortom, jij zorgt dat alles op rolletjes loopt.

 

Dan kan je dag er zo uit zien!

Jouw dag start met het voorbereiden van het programma samen met de collega waarmee jij bent ingedeeld.  Jij assisteert de MDL arts bij diagnostisch endoscopische onderzoeken en therapeutische behandelingen. Naast dat de endoscopieën worden uitgevoerd op het endoscopiecentrum kan jij ook worden opgeroepen voor het hele ziekenhuis, zoals de IC, SEH en Brandwondencentrum.  Je denkt vooruit en anticipeert in samenwerking met de arts. Jouw mening wordt op prijs gesteld!

 

Daarnaast zet je alles klaar, je begeleidt en bewaakt de patiënt. Voor elke patiënt is een scopie spannend. Als endoscopieverpleegkundige maak jij het verschil door de patiënt snel op zijn gemak te stellen en goed te begeleiden voor, tijdens en na de behandeling.  Jij werkt als endoscopieverpleegkundige alleen dagdiensten en daarnaast heb je zes tot negen keer per jaar een weekbereikbaarheidsdienst.

 

Het endoscopiecentrum heeft zes behandelkamers, waarvan drie specifiek voor de MDL. Je assisteert altijd samen met één collega. Daarnaast is er een goede samenwerking met de dagbehandeling. Zij doen de opnames, bereiden de patiënt voor en doen de nazorg, zodat jij alle tijd hebt voor de onderzoeken en de patiënt. Het RKZ is een colono-scopiecentrum voor het Bevolkingsonderzoek Darmkanker.

 

Jouw nieuwe collega’s!

Wij zijn een hecht en betrokken team van tien endoscopieverpleegkundigen dat nauw samenwerkt met vijf MDL specialisten. Wij werken continu aan verbetering op de endoscopie afdeling, waarbij wij ons richten op onderlinge samenwerking, nieuwste technieken en efficiënte processen. Wij zijn een afdeling waar alles goed georganiseerd is. Daarom zorgen wij ervoor dat jij een goede inwerkperiode en begeleiding krijgt. Wij vinden het belangrijk dat jij je gelijk thuis voelt in ons team!

 

Wij bieden jou!

 • Inschaling volgens de cao schaal 50 (maximaal €3490)
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% en je bouwt een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Meerkeuzesysteem secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan en bruto-netto reiskostenvergoeding
 • Werk je liever parttime of fulltime? Het kan allebei! Van 24 tot 36 uur.
 • Je werkt in dagdiensten en als werkdagen in ieder geval de dinsdag, woensdag en vrijdag.
 • Weekbereikbaarheidsdienst 6 tot 9 keer per jaar. Natuurlijk verwachten wij een flexibele inzet van jou bij ziekte en verlof van jouw collega’s.
 • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, daarom stimuleren wij deelname aan de MDL-Congressen.
 • Eén keer per jaar met het team naar MDL- Hands-on training opgevolgd door een leuk team uitje!
 • Gratis parkeren nabij het RKZ en het station Beverwijk (en busstation) is op 7 minuten loopafstand.
 • Het Rode Kruis Ziekenhuis is een LEAN organisatie. Wij bieden verschillende trainingen aan om jou de LEAN methodiek te leren toepassen.
 • Twee keer per jaar vieren wij samen het zomer- en winterfeest!
 • Verder hebben  wij een personeelsvereniging die leuke activiteiten organiseert. Wat denk je van weekendjes wintersport, stedentrips en een fietsenrally. Het jaarlijkse sinterklaasfeest voor je kind(eren) en voordelige tickets voor concerten en theater voorstellingen?


Waar wij het verschil maken is dat wij een klein ziekenhuis zijn met onze specialismes, zoals brandwondenzorg. Dat is uniek in deze tijd. Het RKZ is een hechte en warme organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg te leveren aan de patiënten. Samen zorgen voor beter op jouw manier!

                       

Informatie

Voor meer informatie kun je bellen met de endoscopieafdeling, telefoonnummer 0251 265914 en vragen naar Denise of Stephanie.


Wil je eerst de sfeer proeven als endoscopie verpleegkundige in het RKZ? Natuurlijk mag je eerst een dagje meelopen.


Vrijblijvend meelopen


Solliciteren

Kom je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie. 


Wij vragen aan jou


 • Diploma Endoscopieverpleegkundige, BIG geregistreerd verpleegkundige
 • “Aanpakken en verbeteren” mentaliteit
 • Nauwkeurig en zelfstandig kunnen werken
 • Denken in oplossingen en een flexibele instelling
 • Jij zoekt de samenwerking op, want samen kom je verder dan alleen