Overslaan naar content

Ergotherapeut

Beverwijk, Noord-Holland, Nederland€ 3.434 - € 4.842 per maandParamedisch

Werken bij het RKZ

Ergotherapeut 

28 uur (voor de duur van 1 jaar).

Initiatiefrijk, stressbestendig en flexibel


Waarom deze baan bij het RKZ?

Het RKZ is een hechte en warme organisatie met korte lijnen. Wij maken het verschil omdat we een klein ziekenhuis zijn waarbinnen we uitblinken in onze specialismen. Dat is uniek in deze tijd. Als collega's helpen we elkaar om de beste zorg te leveren aan de patiënten. Jouw toevoeging is waardevol; samen zorgen wij voor beter!


Dit is jouw baan

’s Ochtends start je de dag samen met de collega’s van de afdeling Ergotherapie/Handtherapie voor het verdelen van de klinische patiënten van bijvoorbeeld de afdeling Neurologie of Brandwondencentrum. Je bereidt je behandeling voor vanuit de informatie afkomstig uit het patiëntendossier. Naast je werkzaamheden in de kliniek zie je verspreid over de dag poliklinische patiënten met verschillende diagnoses waarbij handletsel een groot onderdeel vormt van de patiëntenpopulatie. Afstemming met andere specialisten kan de gehele dag door plaatsvinden ten behoeve van spoedvragen voor zowel de klinische als poliklinische patiënten.


Kortom, dit ben jij:

Jij bent een ergotherapeut die zowel zelfstandig maar ook in teamverband kan werken en over goede sociale en communicatieve vaardigheden beschikt. Enthousiasme en zelfstandigheid zijn belangrijke eigenschappen.


Dit wordt jouw team:

Wij zijn een ervaren team van zes therapeuten die goed op elkaar zijn ingespeeld. Wij werken samen met veel verschillende disciplines. Dit betekent dat jij als ergotherapeut multidisciplinair moet kunnen werken. Wij zijn voortdurend bezig met het verbeteren van de kwaliteit van zorg en verwachten dat jij daar een positieve bijdrage aan kan leveren.


Jij krijgt van ons

  • Een aantrekkelijk salaris van maximaal € 4.842,- (obv 36 uur, cao schaal 55), afhankelijk van opleiding en ervaring.
  • Een tijdelijk contract ter vervanging van ouderschapsverlof voor de periode van 1 jaar. Na deze periode is er mogelijkheid tot verlenging (voor een deel) van de uren.
  • Gratis parkeren nabij het RKZ en het station Beverwijk (en busstation) is op 7 minuten loopafstand.
  • Twee keer per jaar vieren wij samen het zomer- en winterfeest!
  • Het RKZ heeft een zeer actieve Personeelsvereniging die tegen gereduceerde tarieven diverse activiteiten aanbiedt, zoals bijvoorbeeld theatertickets, binnen- en buitenlandse stedentrips, creatieve workshops, sportactiviteiten en het jaarlijkse kien en sinterklaasfeest.


Meer weten?

Voor meer informatie kun je bellen met teamleider Davy Hutubessy 0251-265912


Solliciteren

Wil je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie  in via een druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie.  Heb je interesse in deze vacature maar ben je minder dan 20 uur beschikbaar, dan vragen we je gewoon te solliciteren!
Dit vragen wij:


  • Diploma Ergotherapie en ingeschreven in het kwaliteitsregister.
  • Je hebt bij voorkeur aanvullend een opleiding handtherapie afgerond of bent gemotiveerd om je hierin te gaan specialiseren.
  • Bij voorkeur volledige beschikbaarheid gedurende deze periode.

of