Rode Kruis Ziekenhuis - Farmaceutisch medewerker Cleanroom
Overslaan naar content

Farmaceutisch medewerker Cleanroom

Op locatie
  • Beverwijk, Noord-Holland, Nederland
Overig

Werken bij het RKZ

Farmaceutisch medewerker Cleanroom

24-36 uur per week


Waarom deze baan bij het RKZ?

Waar wij het verschil maken is dat wij een regionaal ziekenhuis zijn met bijzondere specialismen, zoals brandwondenzorg op topklinisch niveau. Het RKZ is een hechte organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg te leveren aan onze patiënten. Samen zorgen wij voor beter op jouw manier!


Dit is jouw baan:

In de ziekenhuisapotheek zul je in eerste instantie als farmaceutisch medewerker speciaal door ons worden opgeleid in het bereiden van steriele geneesmiddelen waaronder bijvoorbeeld cytostatica, in de Cleanroom van de ziekenhuisapotheek. Samen met je collega’s zorg je er voor dat onze patiënten dagelijks hun medicijnen veilig en van hoge kwaliteit van ons kunnen ontvangen.


Kortom, dit ben jij:

Wij zijn op zoek naar een farmaceutisch medewerker Cleanroom die ons team wil komen versterken! Je bent secuur, positief en klantvriendelijk. Je hebt een flexibele instelling, werkt graag in teamverband, bent stressbestendig en laat je niet gauw van de wijs brengen. Herken jij jezelf in dit profiel? Dan ben jij misschien wel de farmaceutisch medewerker die wij zoeken!


Dit wordt jouw team:

In onze apotheek werken ruim 50 medewerkers, waaronder 5 farmaceutisch medewerkers. Medewerkers van de apotheek leveren dagelijks met veel inzet en enthousiasme hun deskundige bijdrage aan de geneesmiddelenzorg voor de patiënten.


Jij krijgt van ons:

  • Een aantrekkelijk salaris van maximaal € 3.440,- (per 1 juni ’24 o.b.v. 36 uur, CAO schaal 35), afhankelijk van opleiding en ervaring;
  • Een aanstelling voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Naast het salaris, 8,33% vakantiegeld, een uitstekende pensioenregeling en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Gratis parkeren en station Beverwijk is op 7 minuten loopafstand;
  • Verder hebben wij een leuke, actieve personeelsvereniging die tegen gereduceerde prijzen activiteiten organiseert, zoals culinaire en creatieve workshops en stedenreizen, theaterprogramma’s en een Sinterklaasfeest voor je kind(eren).


Meer weten?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Shahnaz Kiani deh Kiani, afdelingsleider Apotheek, 0251 783890.


Solliciteren:

Wil je bij ons komen werken? Vul dan je sollicitatie, cv en motivatie in via één druk op de solliciteer button. Solliciteer je via Indeed, voeg dan jouw motivatie aan toe aan het cv. Wij kijken uit naar je reactie!


Blijf op de hoogte

Nieuwsgierig geworden naar het RKZ als werkgever en wil je op de hoogte blijven van wat wij doen? Leuk! Terwijl wij jouw sollicitatie verwerken, kun je op onze website alvast wat meer bekijken en lezen over ons als werkgever. Verder kun je op de hoogte blijven van wat wij doen via LinkedIn, Facebook en Instagram.Dit vragen wij:

  • Je beschikt over minimaal een MBO-3 diploma in een technische richting;
  • Indien je een MBO diploma hebt in een andere richting en aantoonbare relevante werkervaring, dan nodigen wij jou ook uit om te solliciteren.
  • Je beheerst de nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je hebt (recente) werkervaring in een Cleanroom-omgeving.

of