Rode Kruis Ziekenhuis - Functioneel applicatiebeheerder Facilitaire Dienst (Ultimo en IArta)
Overslaan naar content

Functioneel applicatiebeheerder Facilitaire Dienst (Ultimo en IArta)

Op locatie
 • Beverwijk, Noord-Holland, Nederland
€ 3.047 - € 4.324 per maandICT en Facilitair

Werken bij het RKZ


Functioneel applicatiebeheerder Facilitaire Dienst (Ultimo en IArta)


Bevlogen, teamplayer en aanpakker
24 uur per week

We willen uitblinken in service en gastvrijheid! Zowel richting onze patiënten en bezoekers, als richting alle collega’s in het ziekenhuis. Samen met onze collega’s van de Facilitaire Dienst, Vastgoed en ICT zorgen we er elke dag weer voor dat iedereen in ons ziekenhuis goed kan werken in een veilige en prettige omgeving. Vanuit het Servicecentrum, onze spin in het web, werken we hier gezamenlijk aan en willen we onze ambities waarmaken. Ben jij een verantwoordelijke, enthousiaste en zelfstandige functioneel applicatiebeheerder die graag in teamverband werkt en in mogelijkheden denkt? Maak dan kennis met het Rode Kruis Ziekenhuis (RKZ)!


Waarom deze baan bij het RKZ?

Het RKZ is een hechte en warme organisatie met korte lijnen. Wij maken het verschil, omdat wij een regionaal ziekenhuis zijn waarbinnen we onze specialismes met uiterste zorg, expertise en passie uitvoeren. Als collega’s helpen we elkaar om de beste zorg te leveren aan de patiënten. Jouw toevoeging is waardevol: samen zorgen wij voor beter!


Dit is jouw baan:

De diensten Facilitair, Vastgoed en ICT komen in ons Servicecentrum samen om zo de klant (onze interne gebruikers) vanuit één loket te ondersteunen. Als Servicecentrum willen we in 2024 een volgende stap maken en onze werkprocessen verder optimaliseren. Jij draagt hier aan bij en zorgt tevens voor de vertaling in Ultimo. Voor Ultimo en IArta ben je de sleutelfiguur voor het beheer van deze applicaties. Je zorgt voor het onderhoud van de functionele ontwerpen van workflows, analyses, formulieren en documenten en beheert diverse koppelingen. Je bent het aanspreekpunt voor onze collega’s en samen met het Servicecentrum draag je zorg voor het afhandelen van incidenten en het ondersteunen van activiteiten rondom de applicaties. Naast de primaire focus op beheer van Ultimo en IArta ben je ook bereidt om het functionele beheer van andere applicaties uit te voeren. Als applicatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor:

 • Het oplossen van storingen.
 • Het opstellen van technische specificaties (ook voor de koppelingen).
 • Het opleiden van eindgebruikers en het maken van de handleidingen en werkinstructies.
 • Het voorbereiden en begeleiden van systeemimplementaties.
 • De schakel tussen het RKZ en de leveranciers.
 • Het ondersteunen van gebruikers bij vragen, issues of storingen of wijzigingsverzoeken.
 • Het beheren van geïmplementeerde systeemdelen.
 • Het onderzoeken van gebruikstoepassingen.
 • Het afstemmen van informatiebehoeften.
 • Het gecontroleerd doorvoeren van functionele wijzigingen.

Dit ben jij:

Wij zoeken een nieuwe collega met HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur ervaring als functioneel en/of applicatiebeheerder in de zorgsector.

Je bent sterk in proces- en informatie analyse en in staat om op structurele wijze logische verbanden te leggen tussen verschillende processen. Je bent klantgericht, communicatief sterk in woord en schrift, organisatiesensitief en je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. De functie vraagt een grote mate van zelfstandigheid, dit moet je kunnen en leuk vinden. Tegelijkertijd ben je een teamplayer die nauw samenwerkt met de collega’s in het Servicecentrum en de diverse collega’s van zowel de Facilitaire Dienst, Vastgoed en de ICT afdeling. Herken jij jezelf hierin?


Dit wordt jouw team

Je rapporteert (vooralsnog) rechtstreeks aan de Manager Facilitaire Dienst en werkt veel samen met het Servicecentrum. Dit bestaat uit een klein team van gemotiveerde medewerkers- werkend in ICT, Medische Techniek, Vastgoed, Hospitality en meer. Wij willen met elkaar doelgericht werken om ons ziekenhuis optimaal te laten functioneren. Daarnaast hechten wij waarde aan een goede onderlinge sfeer waarin we van elkaar op aan kunnen. Dit alles gaat gepaard met gezelligheid en humor hetgeen niet mag missen in ons team!


Jij krijgt van ons:

 • Inschaling volgens de cao schaal FWG 50 (maximaal € 4.324,- op basis van 36 uur), afhankelijk van opleiding en ervaring.
 • Aanstelling voor de duur van één jaar voor 24 uur per week, met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Je kunt deels thuis en deels op kantoor werken.
 • Naast jouw salaris en 8,33% vakantiegeld, bieden wij jou een uitstekende pensioenregeling en ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Volop gelegenheid tot extra (bij)scholing, verdieping en verbreding. We hebben veel aandacht voor opleiding, ontwikkeling en vitaliteit. Onderdeel daarvan is dat je onbeperkt toegang hebt tot onze online leeromgeving GoodHabitz.
 • Je kunt bij ons gratis parkeren en station Beverwijk is op 7 minuten loopafstand.
 • Verder hebben wij een leuke personeelsvereniging activiteiten organiseert, zoals weekendjes wintersport en een fietsenrally, het jaarlijkse Sinterklaasfeest voor je kind(eren) en voordelige tickets voor concerten en theatervoorstellingen


Meer weten?

Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Martijn van Dijken, Manager Facilitaire Dienst, op telefoonnummer 0251-

26 5190 of via mvandijken@rkz.nl 

Wil je graag een beeld van onze organisaties krijgen of de mogelijkheden van deze functie bespreken voordat je solliciteert? Neem gerust contact op voor een rondleiding en/of een informeel gesprek.


Solliciteren

Wil je bij ons komen werken? Vul dan je sollicitatie, cv en motivatie in via één druk op de solliciteer button. Solliciteer je via Indeed, voeg dan jouw motivatie aan toe aan het cv. Wij kijken uit naar je reactie!


Blijf op de hoogte

Nieuwsgierig geworden naar het RKZ als werkgever en wil je op de hoogte blijven van wat wij doen? Leuk! Terwijl wij jouw sollicitatie verwerken, kun je op onze website alvast wat meer bekijken en lezen over ons als werkgever.

Verder kun je op de hoogte blijven van wat wij doen via LinkedIn, Facebook en Instagram.


Dit vragen wij:


 • HBO werk- en denkniveau.
 • Ervaring als functioneel en/of applicatiebeheerder in de zorgsector is een pré.
 • Sterk in proces- en informatie analyse en het kunnen leggen van logische verbanden tussen verschillende processen.
 • Klantgericht, communicatief sterk, in staat zelfstandig en in teamverband te werken.

of