Geestelijk Verzorger m/v

Functieomschrijving

Het Rode Kruis Ziekenhuis is een algemeen ziekenhuis voor de regio Midden-Kennemerland met een opnamecapaciteit voor 375 patiënten. Het brandwondencentrum maakt deel uit van het ziekenhuis. Het Rode Kruis Ziekenhuis biedt een breed pakket aan specialismen en onderzoeksmogelijkheden om een goede patiëntenzorg te realiseren. Dit stelt hoge eisen aan onze circa 1250 medewerkers, niet alleen aan degenen die een actieve rol spelen in het directe zorgverleningsproces, maar ook aan de medewerkers die binnen ons ziekenhuis een ondersteunende of dienstverlenende functie vervullen.


Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega:


PER DIRECT GEESTELIJK VERZORGER m/v


Voor gemiddeld 8 uur per week


Geestelijke verzorger

Je hebt ruime ervaring als geestelijk verzorger in het ziekenhuis en hebt een open en toegankelijke persoonlijkheid. Je bent stevig genoeg om staande te blijven in de dynamiek en hectiek van het ziekenhuis en je houdt van interdisciplinaire samenwerking. Je bent in staat tot zelfreflectie en ethisch denken.


De functie

Via verschillende wegen kun je in consult worden gevraagd door patiënten zelf, verpleegkundigen, artsen of andere disciplines. Je begeleidt patiënten en hun naasten en ondersteunt desgevraagd medewerkers van het ziekenhuis. Je hebt een belangrijke brugfunctie tussen zorgpersoneel en patiënten en hun naasten.


Het team

Het team bestaat op dit moment uit twee geestelijk verzorgers. Beiden zijn algemeen geestelijk verzorger. Als geestelijk verzorger maak je deel uit van de medische staf van het ziekenhuis. Een gesprek met een benoemingsadviescommissie (BAC) en met de Raad van Bestuur maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

Wij bieden

Het gaat om een jaarcontract van 8 uur per week op basis van jaarurensystematiek in overleg met de geestelijk verzorgers.

Uw daadwerkelijke inzet is gemiddeld 4 uur per week

De overige 4 uur worden ingezet bij vakanties, ziekte of studiedagen van collega’s.


Interesse?

Voor nadere informatie kun je terecht bij geestelijk verzorger Ben Rumping (tel. 0251265650, brumping@rkz.nl of Dave Wijker (tel. 0251265112, dwijker@rkz.nl).
Algemene informatie over het ziekenhuis en onze dienst is te vinden op www.rkz.nl.


Solliciteren?

Als je wilt solliciteren kunt je je, met CV, bij voorkeur per e-mail, richten tot Recruitment, Postbus 1074 1940 EB Beverwijk.
E-mailadres: recruitment@rkz.nl

Wij vragen aan jou

Van jou wordt verwacht dat je met enthousiasme en inzet zorg draagt voor onze patiënten en zo nodig voor begeleiding van naasten van patiënten. Je hebt een oecumenische instelling en bent flexibel m.b.t. werktijden.

Ervaring m.b.t. geestelijke verzorging in het ziekenhuis is noodzakelijk.

Je hebt een erkende universitaire master tot geestelijk verzorger afgerond. Een afgeronde opleiding Klinisch Pastorale Vorming of de bereidheid die te volgen strekt tot aanbeveling. Je bent flexibel, doortastend en beschikt over goede sociale vaardigheden.