GZ-Psycholoog

Functieomschrijving

Het Rode Kruis Ziekenhuis (RKZ) en Heliomare werken op verschillende vlakken geregeld samen. De ambities, kennis en ervaring van beide organisaties passen perfect in elkaar en vullen elkaar aan waar nodig. Het is een unieke en bijzondere samenwerking waarmee we gezamenlijk de beste zorg aan onze cliënten kunnen leveren. Op korte termijn ontstaat vanuit deze samenwerking een interessante vacature, waarbij je 18 uur per week werkzaam bent voor het RKZ en 18 uur gedetacheerd wordt bij Heliomare bij het team Chronische Pijn. Wij komen graag in contact met een:


BIG-geregistreerde GZ-psycholoog

voor 36 uur per week


Het werk bij het Rode Kruis Ziekenhuis

De afdeling psychiatrie in het RKZ is een dynamische afdeling met verschillende onderdelen. Er is een opname afdeling, de poli, de deeltijd en SOLK. Speerpunt voor de toekomst is het SOLK aanbod uitbreiden. Het team is veelzijdig, enthousiast en creatief en bestaat uit een klinisch psycholoog, psychiaters, (klinisch) psycholoog/psychotherapeut, non verbale therapeuten en systeemtherapeuten.

Het SOLK team is gepassioneerd en zeer ervaren. En kijkt uit naar een iemand die een aanwinst is op het team en een frisse wind kan laten waaien.

De werkzaamheden zijn:

Coördineren van de SOLK groep, CGT module geven volgens gevolgenmodel in de SOLK groep en intakes/indicatiestelling doen.

Innovatie/uitbreiden SOLK aanbod voor patiënten met een persoonlijkheidsstoornis.

Begeleiden psycholoog i.o.

Intervisie verpleegkundigen

Onderdeel therapie programma opname afdeling


Het werk bij Heliomare

Het Chronische Pijn-team zoekt een GZ-psycholoog, die het leuk vindt om samen met vijf collega’s GZ-psycholoog, een PioG, een basispsycholoog en een stagiaire in ons multidisciplinaire en enthousiaste team te werken. Voor deze functie wordt kennis en ervaring gevraagd met patiënten met langdurige pijnklachten en chronisch vermoeidheidssyndroom (CVS). Daarnaast ben je in staat om het multidisciplinaire team vanuit je eigen deskundigheidgebied adviezen te geven. Je werkt samen met revalidatieartsen, fysio- en ergotherapeuten, haptotherapeut, maatschappelijk werkers en bewegingsagogen.

Een belangrijk deel van het werk bestaat uit indicatiestelling (psychodiagnostiek) en behandelen zowel individueel als in groepsverband of samen met de fysiotherapeut (exposure, FNS). Je maakt gebruik van CGT, ACT en EMDR of bent bereid deze opleidingen te volgen. Ook kan je een actieve rol spelen binnen ons interne en externe scholingsklimaat onder andere door het geven van werkbegeleiding en supervisie aan stagiaires en PioG’s en gastcolleges aan studenten.

Zie jij het als een uitdaging om voor twee prachtige zorgorganisaties in de IJmond te werken en wil je het maximale uit jouw vakgebied halen, dan maken we graag binnenkort kennis met je!


Wij bieden

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen. De functie is ingedeeld in FWG-schaal 65 (minimaal € 3.774,-, maximaal € 5.620,-). Wij bieden aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een vaste eindejaarsuitkering (8.33%), een uitgebreide werkkostenregeling (o.a. fiets- en computerregeling). Daarnaast hebben het RKS en Heliomare een goed leer- en ontwikkelklimaat.


Nieuwsgierig?

Wil je graag een beeld van onze organisaties of de mogelijkheden van deze functie bespreken voordat je solliciteert? Neem gerust contact op voor een rondleiding en/of een informeel gesprek.


Inlichtingen

Jerry van Veen (afdelingsleider psychiatrie en medische psychologie) via de mail jvanveen@rkz.nl of mobiel 06 - 839 212 30

Of Thomas Kok (psychiater en medisch manager) via de mail tkok@rkz.nl of 0251 - 78 3724 / 0251 – 78 5781

Voor meer informatie over de functie bij Heliomare kan je contact opnemen met Lidwien Neijens, GZ psycholoog, via de mail (l.neijens@heliomare.nl) of met Liesbeth Bosma, manager, mobiel 06 33619354.


Je reactie

Je schriftelijke reactie (sollicitatiebrief+curriculum vitae) kun je via onderstaande sollicitatiebutton vóór 22 september 2021 richten aan de afdeling Recruitment van het RKZ.

De selectiecommissies zullen bestaan uit collega’s van zowel RKZ als Heliomare.

Wij vragen aan jou

  • BIG-geregistreerde GZ-psycholoog