Handtherapeut (tijdelijk ter vervanging zwangerschapsverlof)

Functieomschrijving

Handtherapeut (Ergotherapeut/Fysiotherapeut)

24 uur, (21 juni tot 1 november 2021)


Initiatiefrijk, stressbestendig en flexibel


Het Handtherapie team van het RKZ is op zoek naar een tijdelijke collega ter vervanging van zwangerschap!


Wat breng jij mee?

Jij bent een (initiatiefrijke, stressbestendige en flexibele) handtherapeut die zowel zelfstandig maar ook in teamverband kan werken en over goede sociale en communicatieve vaardigheden beschikt. Enthousiasme en zelfstandigheid zijn belangrijke eigenschappen.


Dan kan je dag er zo uit zien!

’s Ochtends start je de dag samen met de collega’s van de afdeling Ergotherapie/Handtherapie. Je bereidt je patiënten voor vanuit de informatie afkomstig van de behandelend arts. Over de dag verspreid zie je patiënten met allerlei verschillende handletsels. Soms word je gebeld voor een spoedpatiënt en maak je tussendoor een handspalk. Aan het einde van de dag zie je, samen met de handchirurg, een gezamenlijke patiënt waarbij het beleid wordt aangepast.


Jouw collega’s

Wij zijn een ervaren team van 6 therapeuten die goed op elkaar zijn ingespeeld. Wij werken samen met veel verschillende disciplines. Dit betekent dat jij als handtherapeut multidisciplinair moet kunnen werken. Wij zijn voortdurend bezig met het verbeteren van de kwaliteit van zorg en verwachten dat jij daar een positieve bijdrage aan kan leveren.

Waar wij het verschil maken is dat wij een regionaal en kleinschalig ziekenhuis zijn met bijzondere specialismen, zoals brandwondenzorg op topklinisch niveau. Het RKZ is een hechte organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg te leveren aan onze patiënten. Samen zorgen wij voor beter op jouw manier!


Wij bieden jou!

  • Een 24-uur contract met inschaling volgens de CAO Ziekenhuizen schaal 55
  • Een tijdelijk contract ter vervanging van zwangerschap in de periode van 21 juni tot 1 november 2021
  • Gratis parkeren nabij het RKZ en het station Beverwijk (en busstation) is op 7 minuten loopafstand.
  • Het Rode Kruis Ziekenhuis is een LEAN organisatie. Wij bieden verschillende trainingen aan om jou de LEAN methodiek te leren toepassen.
  • Twee keer per jaar vieren wij samen het zomer- en winterfeest!
  • Het RKZ heeft een zeer actieve Personeelsvereniging die tegen gereduceerde tarieven diverse activiteiten aanbiedt, zoals bijvoorbeeld theatertickets, binnen- en buitenlandse stedentrips, creatieve workshops, sportactiviteiten en het jaarlijkse kien en sinterklaasfeest.


Informatie

Mocht je minder dan 24 uur beschikbaar zijn, maar heb je wel belangstelling, vragen we je evengoed te solliciteren.

Voor meer informatie kun je bellen met de afdeling Handtherapie, tel nr. 0251 265142


Solliciteren

Kom je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie in via een druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie. Solliciteer vóór 1 april 2021. De gesprekken vinden op vrijdagmiddag 16 april plaats.


Wij maken geen gebruik van acquisitie voor het invullen van deze vacature, wij selecteren graag zelf onze nieuwe collega. Deze vacature is intern en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben re integranten en interne kandidaten voorrang.

Wij vragen aan jou

  • Diploma Ergotherapie/Fysiotherapie en ingeschreven kwaliteitsregister
  • Je hebt aanvullend een opleiding handtherapie afgerond en bij voorkeur ruime werkervaring in de handrevalidatie.
  • Je bent een initiatiefrijk, stressbestendig en flexibele therapeut
  • Bij voorkeur volledige beschikbaarheid gedurende deze periode