Hartfunctielaborant/Echocardiografist met leidinggevende ambitie!

Functieomschrijving

Voor een nieuwe rol op onze poliklinieken zoeken wij een gedreven Hartfunctielaborant of Echocardiografist met de ambitie om leiding te geven! Heb jij ervaring als Hartfunctielaborant of Echocardiografist? Ben je klaar voor de volgende uitdaging? Reageer dan snel!


Hartfunctielaborant/Echocardiografist met leidinggevende ambitie

Coachen, motiveren en coördineren

(32-36 uur)


Ben jij klaar om een leidende rol uit te voeren  op de polikliniek Cardiologie? Een rol waarin je kunt focussen op het coachen en verbeteren van het team en tegelijkertijd jouw vak als professional uitoefent? Dan is deze nieuwe functie binnen het RKZ waar je naar op zoek bent.


Wat breng jij mee?

Jij bent een gedreven en enthousiaste professional en beschikbaar voor 32 tot 36 uur. Enige leidinggevende ervaring is wenselijk, maar geen must. Jij kunt goed schakelen tussen rollen, want je werkt voor 50 procent (16-18 uur) mee op de polikliniek. Daarnaast ben je 50 procent (16-18 uur) bezig met leidinggevende taken. Jij staat bekend om je kwaliteiten; coachen, motiveren en denken in oplossingen. Je kunt goed samenwerken, bent doortastend en besluitvaardig en hebt oog voor details.


Dan kan jouw dag er zo uitzien!

Het ene moment ondersteun jij het team bij wat ze nodig hebben en verricht je werkzaamheden op de polikliniek. Welke werkzaamheden is afhankelijk van jouw vaardigheden en achtergrond. Meer informatie over de werkzaamheden bij de verschillende poliklinieken, lees je onder het kopje ‘Jouw nieuwe collega’s’. Het andere moment focus jij je op het coachen van jouw collega’s op een inspirerende wijze bij het uitvoeren van hun werkzaamheden. Je gaat actief aan de slag met ontwikkelplannen van collega’s en zorgt hierbij voor continue motivering. Naast het begeleiden van huidige collega’s, ontferm jij je ook over het inwerktraject van nieuwe medewerkers. Om het takenpakket compleet te maken, informeer je de afdelingsleider over de gang van zaken en deel je ontwikkelingen en knelpunten binnen het vakgebied en het team. Bij het RKZ werken wij vanuit LEAN. Jij bent bekend met verandermanagement en motiveert en coacht jouw team in het denken over ‘’wat kan ik of wat kunnen wij verbeteren’’. Jij weet weerstand te herkennen en dit om te buigen naar positiviteit en vooruitgang.


Jouw nieuwe collega’s

Waar wij het verschil maken is dat wij een klein ziekenhuis zijn met onze specialismen, zoals brandwondenzorg. Dat is uniek in deze tijd. Het RKZ is een hechte en warme organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg te leveren aan de patiënten. Samen zorgen wij voor beter op jouw manier!

Polikliniek Cardiologie
Deze poli bestaat uit 6 cardiologen, 7 collega’s van het secretariaat en een team van 14 collega’s van de functieafdeling cardiologie. Op de functie afdeling worden de volgende onderzoeken verricht: het maken van ecg’s, het doen van fietsergometrie, het aansluiten en analyseren van holteronderzoeken, pacemaker controles en onderzoeken en het verrichten van echocardiografisch onderzoek.


Wij bieden jou!

 • Inschaling volgens de cao schaal 55 (€4111, - maximaal)
 • Dagdiensten van maandag tot met vrijdag, waarbij je 50/50 op de polikliniek en als teamleider werkt.
 • Mogelijkheid tot volgen van een management opleiding.
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% en je bouwt een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Meerkeuzesysteem secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan en bruto-netto reiskostenvergoeding.
 • Gratis parkeren nabij het RKZ en het station Beverwijk (en busstation) is op 7 minuten loopafstand.
 • Het RKZ is een LEAN organisatie. Wij bieden verschillende trainingen aan om jou de LEAN methodiek te leren toepassen.
 • Twee keer per jaar vieren wij samen het zomer- en winterfeest!
 • Het RKZ heeft een zeer actieve Personeelsvereniging die tegen gereduceerde tarieven diverse activiteiten aanbiedt, zoals bijvoorbeeld theatertickets, binnen- en buitenlandse stedentrips, creatieve workshops, sportactiviteiten en het jaarlijkse kien en sinterklaasfeest.


    Informatie
    Voor meer informatie kun je bellen met Brenda Burger (afdelingsleider Poliklinieken) op 0251-264957.

    Solliciteren

    Pak jij deze uitdaging aan? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie. De eerste gesprekken vinden in overleg plaats. Onderdeel van de sollicitatieprocedure is het invullen van een persoonlijkheidsvragenlijst.

    Wij vragen aan jou

    • Relevante beroepsopleiding, een diploma hartfunctielaborant of een diploma echocardiografist.
    • Eventueel aangevuld met een management opleiding of de bereidheid een management opleiding te volgen.
    • Hbo denkniveau
    • Ervaring op de polikliniek is een pré
    • Kunnen motiveren en goed samenwerken zijn kwaliteiten die op jou van toepassing zijn.
    • Je bent resultaatgericht, procesmatig sterk en besluitvaardig in je handelen.
    • Je doet jouw werk met enthousiasme en creativiteit.

    Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.