Helpende Brandwondencentrum

Omschrijving

Brandwondengenezing: de strijd tegen littekens. Help jij mee het verschil te maken met jouw diploma Verzorgende IG in de functie van Helpende?

 

Helpende Brandwondencentrum

10 uur, per direct

Enthousiast, gemotiveerd en patiëntgericht

 

Ben jij dit?

Jij wilt graag bij ons in het Brandwondencentrum het verschil maken. Dit doe jij door een gepaste leerhouding aan te nemen, je werkt transparant en je geeft inzicht in je eigen kennis en kunde. Je stelt de patiënt centraal en communiceert probleemloos en op gepaste wijze met de patiënt, jouw collega’s, de specialist en andere disciplines.

 

Dan kan je dag er zo uit zien!

Om 08.15 uur begint jouw dag en kijk je op de planning waar je kan helpen bij de patiëntenzorg; met name de ADL ondersteuning. Daarna begin je met het klaarzetten van de materialen die nodig zijn voor de zorg en de verbandwissel. Na afloop van de verzorging ruim je de materialen op en vul je deze weer bij. Gedurende de ochtend word jij door collega’s gevraagd hen te ondersteunen. Tussen de middag ondersteun je de patiënten bij het eten. Voordat om 13.15 uur jouw werkdag is afgelopen zorg je ervoor dat de patiënten ruimtes en opslag weer schoon zijn en dat de afdeling is opgeruimd.

 

Jouw nieuwe collega’s!

Ons team bestaat uit IC verpleegkundigen, brandwondenverpleegkundigen, helpenden, afdelingssecretaresses, een nazorgverpleegkundige, onderzoekers, brandwondenartsen en de afdelingsleider BWC.

 

Wij bieden jou!

  • Inschaling volgens de cao schaal 30 (maximaal €2534 op basis van 36 uur per week)
  • Wisselend dienstrooster in overleg met andere helpenden
  • Een veelzijdige functie waarin je samen met je collega’s zorgt voor een goedlopende afdeling
  • Mogelijkheid tot het volgen van de Opleiding Brandwondenverpleegkundige (OBV)
  • Je kunt bij ons gratis parkeren en station Beverwijk is op 7 minuten loopafstand
  • Verder hebben wij een leuke Personeelsvereniging die tegen gereduceerde prijzen activiteiten organiseert, zoals culinaire en creatieve workshops, wintersport en stedenreizen, theaterprogramma’s en een Sinterklaasfeest voor je kind(eren)!

Waar wij het verschil maken is dat wij een klein ziekenhuis zijn met onze specialismen, zoals brandwondenzorg. Dat is uniek in deze tijd.  Het RKZ is een hechte en warme organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg  te leveren aan de patiënten. Samen zorgen wij voor beter op jouw manier!

                    

Informatie

Voor meer informatie kun je bellen met Evelien van der Laan of Anique Evers, Recruitment, 06-11387522.

 

Solliciteren

Kom je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie. Solliciteer voor 28 januari. De gesprekken vinden plaats op maandag 4 februari of woensdag 6 februari.  

Wij vragen aan jou


  • Diploma  Verzorgende IG
  • Aantoonbare ervaring in een ziekenhuis, verpleeghuis en/of vergelijkbare werkomgeving
  • Goede communicatie en goede kennis van de Nederlandse taal
  • Je bent gastvrij, patiëntvriendelijk en servicegericht