Huidtherapeut (Zwangerschapsvervanging)

Functieomschrijving

Voor onze afdeling Plastische Chirurgie zoeken wij een ervaren huidtherapeut die voor een tijdelijke periode, van augustus 2020 tot en met december 2020, ons team komt versterken.


Heb jij de juiste ervaring om, samen met onze chirurgen, te zorgen voor een optimale (na-)zorg voor onze brandwondenpatiënten en patiënten met huid- en littekenproblemen? Reageer dan snel op deze vacature!


Huidtherapeut

Tijdelijke functie voor 16 uur per week

Competenties: besluitvaardig, stressbestendig en gedreven


Wat breng jij mee?

Jij bent een zelfstandige en enthousiaste huidtherapeut die graag wil werken op een unieke werkplek binnen hét brandwondencentrum van Nederland. Je bent in bezit van een HBO-diploma Huidtherapie en beschikt over goede communicatievaardigheden met zowel patiënten als collega’s. Je bent in staat goed samen te werken in een multidisciplinair team en werkt nauwkeurig en betrouwbaar. Gezien de tijdelijke aard verwachten we dat je je snel kan aanpassen en informatie/ werkzaamheden eigen kan maken. Enkele jaren ervaring in een vergelijkbare positie is een pré.


Dan kan je dag er zo uit zien!

Op de poli plastisch chirurgie wordt een breed scala aan (complexe) littekens gezien. Als huidtherapeut ben je samen met de plastisch chirurgen verantwoordelijk voor alle laserbehandelingen, waarbij diverse lasers worden ingezet en contacten met de zorgverzekeraars wordt onderhouden. Daarnaast draai je onder supervisie zelfstandig het littekenspreekuur, voer je onderzoeken uit en stel je huid therapeutische behandeldiagnoses op. Tijdens het brandwondenspreekuur geef je ondersteuning aan zowel artsen als patiënten, waarbij een van je taken het uitvoeren van onderzoek is. De impact die je samen met het team maakt op de kwaliteit van leven van een patiënt geeft jou de drive om elke dag het maximale te geven.


Jouw nieuwe collega’s!

Je maakt deel uit van een hecht team, met een goede werkverhouding met de plastisch chirurgen. Daarnaast draai je mee in het multidisciplinair team op het brandwondenspreekuur. Interne opleidingsmogelijkheden zijn, onder supervisie, mogelijk om littekens te injecteren en tissue-expanders bij te vullen.


Wij bieden aan jou!

Middels deze tijdelijke vacature bieden wij jou een unieke kans om kennis te maken met ons ziekenhuis, onze afdeling Plastische Chirurgie en onze expertise op dit gebied. Jouw collega’s staan er voor open om jou te helpen bij jouw ontwikkeling. Om jou zo goed mogelijk voor te bereiden krijg je een interne opleiding/ inwerkperiode van vier weken. Daarnaast hopen wij dat jij met jouw kennis, ervaring en persoonlijkheid ons helpt de patiënt zo goed mogelijke (na-)zorg te geven.


Daarnaast ontvang je:

 • Salaris inschaling volgens de Ziekenhuis cao schaal 55 (maximaal € 4.111,-).
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% en je bouwt een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Meerkeuzesysteem secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan en bruto-netto reiskostenvergoeding
 • Gratis parkeren nabij het RKZ en het station Beverwijk (en busstation) is op 7 minuten loopafstand.
 • Ontwikkeling vinden wij belangrijk. Daarom bieden wij trainingen van GoodHabitz aan.
 • Het Rode Kruis Ziekenhuis is een LEAN organisatie. Wij bieden verschillende trainingen aan om jou de LEAN methodiek te leren toepassen.
 • In december vieren wij samen het winterfeest!
 • Verder hebben wij een personeelsvereniging die leuke activiteiten organiseert. Wat denk je van weekendjes wintersport, stedentrips en een fietsenrally. Het jaarlijkse sinterklaasfeest voor je kind(eren) en voordelige tickets voor concerten en theater voorstellingen?

Informatie

Voor meer informatie kun je bellen met Mariëlle Jungeling, Afdelingsleider, bereikbaar via 0251-265542.


Solliciteren

Kom je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Sluitingsdatum voor deze vacature is zondag 20 juni 2020. In de week van 21 juni zullen de sollicitatiegesprekken worden gevoerd.


Wij vragen aan jou

 • Je bent in bezit van het HBO-diploma Huidtherapie en staat ingeschreven bij de NVH en in het KP-register.
 • Ervaring in poliklinisch werken in een ziekenhuis is een pré.
 • Kennis en ervaring met littekenproblematiek is een pré.
 • Je hebt sterkte communicatieve en sociale vaardigheden.
 • Je bent zelfstandig en werkt gestructureerd.
 • Je werkt graag in teamverband, bent precies en betrouwbaar.