Skip to content

IC verpleegkundige 16 uur Praktijkopleider IC 8 uur

Beverwijk, Noord-Holland, NederlandVerpleegkundige

Werken bij het RKZ

Neem een grote dosis samenwerking, enthousiaste collega’s, combineer dat met  hoog complexe zorg, brandwondenzorg en het opleiden van IC Verpleegkundigen, je krijgt: jouw nieuwe uitdaging!


IC Verpleegkundige en Praktijkopleider

Betrokken, kritisch en enthousiast

(24 uur)


Wat breng jij mee?

Je bent een stressbestendige en enthousiaste IC verpleegkundige/praktijkopleider, met interesse in de brandwondenzorg, die graag 24  uur wil werken. Je werkt in deze functie per week 16 uur in de zorg en 8 uur als praktijkbegeleider. Als praktijkopleider ben je de spil tussen school, werkbegeleiding, teamleiders, de stagiaires en leerlingen.

Naast zorg leveren wil je graag een bijdrage leveren aan het opleiden van nieuwe IC Verpleegkundigen. Dit doe je door jouw kennis en enthousiasme over te dragen aan de studenten. Op een inspirerende, stimulerende, motiverende en coachende wijze kun jij de studenten naar een hoger niveau brengen. Verder heb jij het vermogen en de ervaring om studenten en collega’s constructieve feedback te geven. 


Dan kan je dag als Praktijkopleider er zo uit zien!

Als Praktijkopleider begeleid je de studenten die de opleiding tot IC Verpleegkundigen volgen. Samen met de betrokken mentoren vorm je de opleidingsgroep en bied je ondersteuning aan de studentencoaches. Je coördineert de studentenbegeleiding en het leerproces van alle studenten.. Je ontwikkelt en verzorgt bij- en nascholingen en trainingen, hierdoor is iedereen op de hoogte van de recente ontwikkelingen.


Jouw dag als IC verpleegkundige!

Op de IC/BW afdeling behandelen wij kritisch zieke patiënten. De patiënten hebben een breed scala aan aandoeningen, waaronder chirurgische, interne, en cardiologische aandoeningen. Daarnaast behandelen we patiënten met ernstige brandwonden. Ze hebben een hoog complexe zorgvraag waarbij de samenwerking met de collega’s en artsen zeer belangrijk is. We hebben een krachtig team dat hoge kwaliteit van zorg levert.

De afdeling IC/BW fungeert als kern IC in onze regio, heeft een supraregionale functie ten aanzien van brandwondenzorg en voldoet aan de kwaliteitseisen van de NVIC. Het totale aantal IC-bedden bedraagt 8, waarin ook ruimte is voor IC behoeftige brandwonden patiënten. Nierfunctie vervangende therapie wordt op regelmatige basis uitgevoerd. De IC is uitgerust met een PDMS en wij werken met HiX. Op de IC afdeling is de ‘’family centered care’’ geïmplementeerd, omdat je op een IC niet alleen voor de patiënt zorgt, maar ook voor zijn naasten.

Er is een nauwe samenwerking tussen de algemene IC en de brandwonden IC, wat het werk in het RKZ nog afwisselender en uitdagender maakt. Kies je als IC verpleegkundige voor het RKZ, dan kies je ook voor het behalen van je brandwonden (BW) specialisatie. 


Jouw nieuwe collega’s

Wij zijn een hecht en gedreven team van IC(/BW) verpleegkundigen, BW verpleegkundigen, de arts-assistenten, PA’s, de BW artsen en de Intensivisten, waarbij de lijnen kort zijn en meedenken en beslissen wordt gestimuleerd en gewaardeerd.


Volg ons dagelijks op Instagram!

Volg je (toekomstige?) collega's


Wij bieden jou!

 • Een inspirerende baan, met een contract voor onbepaalde tijd.
 • De IC-verpleegkundige is ingedeeld volgens ziekenhuis CAO schaal 55 (maximaal € 4.842,- bruto per maand o.b.v. 36 uur).
 • Startbonus van € 1.000,- euro netto. Deze startbonus is ook van toepassing voor de IC verpleegkundige na het behalen van de (verkorte) 2e specialisatie OBV (BW) en benoeming in de functie IC/BW verpleegkundige.
 • Na het behalen van je BW specialisatie ontvang je tot maximaal 2 (uitloop)periodieken uit de hogere schaal.
 • Veel afwisseling in een soms hectische omgeving, mede door de brandwondenzorg.
 • Geaccrediteerde bij- en nascholing.
 • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33% en je bouwt een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Meerkeuzesysteem secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan en bruto-netto reiskostenvergoeding.
 • Het station Beverwijk (en busstation) is op 7 minuten loopafstand.
 • Twee keer per jaar vieren wij samen het zomer- en winterfeest!
 • Personeelsvereniging die tegen gereduceerde tarieven diverse activiteiten aanbiedt, zoals bijvoorbeeld theatertickets, binnen- en buitenlandse stedentrips, creatieve workshops, sportactiviteiten en niet te vergeten, de jaarlijkse kien!

Informatie

Voor meer informatie kun je bellen met  Lisette Tänzler- van Oudenaren | IC-verpleegkundige en praktijkopleider. 31 (0) 251 26 5601 of mailen naar icopleidingen@rkz.nl

Wil je eerst de sfeer proeven? Natuurlijk mag je eerst een dag meelopen en heten we jou van harte welkom.


Dit vragen wij:

 • ervaren verpleegkundige met diploma IC 
 • verrassend goed in het opleiden en coachen van studenten en werkbegeleiders
 • iemand die het leuk vind om te bouwen aan werkrelaties en graag verbinding aangaat
 • bereid om trainingen/cursussen te volgen passend bij jouw rol en persoonlijke ontwikkeling

of