Inkoop Assistent

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging in de inkoop, waarbij contractbeheer een belangrijk aspect van jouw functie is?


Inkoop Assistent

28 uur


Klantgericht, stressbestendig & collegiaal


Ben jij dit?

Als Inkoop Assistent ben jij de spin in het web op de afdeling Inkoop. Jij bent klantgericht, communicatief sterk en kan snel schakelen. Jij bent niet bang voor een uitdaging, maar pakt deze juist met beide handen aan. Bij stressvolle situaties hou je je hoofd koel en in overleg met jouw collega’s los jij dit zo goed mogelijk op.


Dan kan je dag er zo uit zien!

In deze functie is je voornaamste taak het uitvoeren van de administratieve taken binnen de afdeling inkoop. Hier is contractbeheer een belangrijk onderdeel van. Contractbeheer bestaat uit het invoeren van de overeenkomsten met leveranciers, opvolgen van de vervaldata en het verwerken van administratieve aanpassingen uit deze overeenkomsten. Tevens zorgen jullie ervoor dat de afdeling altijd telefonisch bereikbaar is.


Je werkt samen met de Tactisch Inkoper, zo zoeken jullie samen naar alternatieven.

Je verwerkt de aanvragen uit het ziekenhuis en verwerkt de bestelorders. Dankzij jou zijn de juiste spullen op het juiste moment aanwezig in het ziekenhuis!


Jouw nieuwe collega’s!

Wij zijn een team bestaande uit drie Tactisch Inkopers en twee Inkoop Assistenten. Als team werken wij goed samen. Als er knelpunten zijn lossen wij deze samen op, om vervolgens ook het succes te vieren!


Wij bieden jou!

 • Inschaling volgens de cao schaal (40 maximaal € 3.025,-)
 • Flexibele werktijd van 8 tot 5 uur, in overleg met jouw collega’s
 • Je kan bij ons gratis parkeren en station Beverwijk is op 7 minuten loopafstand
 • Verder hebben wij een leuke personeelsvereniging die tegen gereduceerde prijzen activiteiten organiseert, zoals culinaire en creatieve workshops, wintersport en stedenreizen, theaterprogramma’s en een Sinterklaasfeest voor je kind(eren)!
 • Vooralsnog betreft het een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van 12 maanden.

Waar wij het verschil maken is dat wij een kleinschalig ziekenhuis zijn met onze specialismen, zoals brandwondenzorg op academisch niveau en internationaal aan de top. Dat is uniek in deze tijd. Het RKZ is een hechte en warme organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg te leveren aan de patiënten. Samen zorgen wij voor beter!


Informatie

Voor meer informatie kun je bellen met Evelyne Everaarts, Hoofd Inkoop, 0251-265789.


Solliciteren

Kom je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie. Solliciteer voor 17 april 2021. De gesprekken vinden plaats in overleg met de kandidaat.

Wij vragen aan jou

 • Minimaal een opleiding op MBO Niveau 4, maar we staat ook open voor een schoolverlater op HBO niveau
 • Ruime kennis van Word en Excel
 • Flexibiliteit (mocht het een keer nodig zijn om na werktijd te blijven voor een spoedaanvraag dan zijn we er allemaal)
 • Ervaring in een vergelijkbare omgeving is een pré
 • Je bent klantgericht, nauwkeurig en dienstverlenend
 • Je kan goed in een team werken, maar tegelijk zelfstandig ingesteld
 • Kennis van AFAS is een pré
 • Een VOG is benodig om te kunnen werken in het RKZ