Installatieverantwoordelijke

Omschrijving

Kom jij zorgen voor onze installaties?

 

Installatieverantwoordelijke E

36 uur per week

Accuraat, zorgvuldig & flexibel

 

Ben jij dit?

Jij bent de expert die de E-installaties in ons ziekenhuis inventariseert en beoordeelt. Je bent schakelbevoegd en neemt bij af-, om- en inschakelingen het voortouw. Je werkt nauw samen met de werkverantwoordelijke. Goed plannen en calculeren is jouw passie! 

 

Dan kan je dag er zo uit zien!

In je dagelijks werk beoordeel je de risico’s voordat met de bedrijfsvoering en de werkzaamheden aan, met of nabij elektrotechnische installaties wordt begonnen. Je legt schriftelijke procedures vast voor elektrotechnische werkzaamheden en verleent toestemming om met werkzaamheden te beginnen.  Daarnaast schrijf je elektrotechnische veiligheidsplannen en toetst de inspectieplannen van de installatie. Hierbij verzamel en beheer je de volledige keuringsregistratie en ondersteun je monteurs. Je hebt een centrale rol  als direct verantwoordelijke voor de veilige bedrijfsvoering van de laagspanningsinstallaties.

 

Jouw nieuwe collega’s!

Ons team wordt aangestuurd door het hoofd Gebouwbeheer en bestaat uit  twee werkvoorbereiders,  zes monteurs en een legionellabeheerder. Samen zorgen wij voor het beste onderhoud van de installaties van het ziekenhuis! Het team valt onder de Facilitaire Dienst en werkt nauw samen met het bouwbureau.

 

Wij bieden jou!

 • Inschaling volgens de cao schaal 50 (maximaal €3490,- voor een fulltime functie)
 • Leuke en uitdagende baan voor  36 uur per week
 • Je kan bij ons gratis parkeren en station Beverwijk is op 7 minuten loopafstand
 • Verder hebben wij een leuke personeelsvereniging die tegen gereduceerde prijzen activiteiten organiseert, zoals culinaire en creatieve workshops, wintersport en stedenreizen, theaterprogramma’s en een Sinterklaasfeest voor je kind(eren)!

Waar wij het verschil maken is dat wij een kleinschalig ziekenhuis zijn met onze specialismen, zoals brandwondenzorg op academisch niveau en internationaal aan de top. Dat is uniek in deze tijd.  Het RKZ is een hechte en warme organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg  te leveren aan de patiënten. Samen zorgen wij voor beter op jouw manier!


Informatie

Voor meer informatie kun je bellen met Henri Grotens, Hoofd Gebouwbeheer, 0251-265418.

Wil je eerst de sfeer proeven? Natuurlijk mag je eerst een dagje meelopen

 

Solliciteren

Kom je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie. Solliciteer voor 20 januari 2019. De gesprekken vinden in de laatste week van januari plaats.

 

 

 

Wij vragen aan jou

 • Relevante opleiding op minimaal MBO niveau, aangevuld met relevante kennis en ervaring met Word, Excel, MS Project en AutoCad
 • Je hebt de NEN3140 opleiding tot installatieverantwoordelijke gevolgd en bent schakelbevoegd
 • Je bent breed inzetbaar en beschikt over inzicht op eigen vakgebied en werktuigbouwkundig vlak
 • Je hebt een goed organisatievermogen en kunt uitstekend plannen en organiseren. Je bent accuraat en zorgvuldig bij het maken van je planningen en berekeningen
 • Je hebt een flexibele en dienstverlenende houding en bent een teamplayer
 • Je werkt klant- en servicegericht en je spreekt op een prettige wijze mensen aan op hun verantwoordelijkheden 
 • Je hebt een aantal jaren werkervaring in de zorg
 • Je communiceert makkelijk met alle lagen in de organisatie
 • Je bent bereid om soms buiten de normale werktijden aanwezig te zijn
 • Voor noodgevallen ben je telefonisch bereikbaar en binnen 45 minuten aanwezig in het ziekenhuis