Installatieverantwoordelijke E

Omschrijving

Kom jij zorgen voor onze installaties?

 

Installatieverantwoordelijke E

18 uur

Accuraat, zorgvuldig & flexibel

 

Ben jij dit?

Ben jij de expert op het gebied van installaties? Jij bent de aangewezen deskundige die de E-installaties inventariseert, beoordeelt en invoert in het LTOP. Je bent schakelbevoegd en neemt bij

af-, om- en inschakelingen het voortouw. Een goede samenwerking is hierbij van belang, daarom werk je nauw samen met de werkverantwoordelijke. Goede planningen en berekeningen maken is dankzij jouw goede organisatievermogen niet lastig, dit heb jij zo voor elkaar!

 

Dan kan je dag er zo uit zien!

In je dagelijks werk beoordeel je de risico’s voordat met de bedrijfsvoering en de werkzaamheden aan, met of nabij elektrotechnische installaties wordt begonnen. Je legt schriftelijke procedures vast voor elektrotechnische werkzaamheden en verleent toestemming om met werkzaamheden te beginnen.  Daarnaast schrijf je elektrotechnische veiligheidsplannen en toetst de inspectieplannen van de installatie. Hierbij verzamel en beheer je de volledige keuringsregistratie en ondersteun je monteurs. Je hebt een centrale rol  als direct verantwoordelijke voor de veilige bedrijfsvoering van de laagspanningsinstallaties.

 

Je beheert de installaties en zorgt voor een maximale beschikbaarheid en leverbetrouwbaarheid. Hierbij zie jij toe op de veiligheidsaspecten. Daarnaast draag je zorg voor een goede staat van de bekabeling, onderverdelers en apparatuur nutsvoorzieningen. Je stuurt het onderhoud aan van alle elektrische apparatuur die valt onder het beheer van de afdeling Gebouwbeheer. Je doet hierbij voorstellen met betrekking tot het optimaliseren van het onderhoud, inspecties en certificering. Tevens beheer je de onderhoudsplannen van de afdeling en hou je toezicht op het energieverbruik. Waar nodig doe jij voorstellen voor energiebesparing.

 

Jouw nieuwe collega’s!

Ons team wordt aangestuurd door het hoofd Gebouwbeheer en bestaat uit twee werkvoorbereiders en zeven monteurs. Samen zorgen wij voor het beste onderhoud van de installaties van het ziekenhuis! Het team valt onder de Facilitaire Dienst en werkt nauw samen met het bouwbureau.

 

Wij bieden jou!

 • Inschaling volgens de cao schaal 50 (maximaal €3490,- voor een dienstverband 36 uur)
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% 
 • Leuke en uitdagende baan voor 18 uur per week
 • Je kan bij ons gratis parkeren en station Beverwijk is op 7 minuten loopafstand
 • Verder hebben wij een leuke personeelsvereniging die tegen gereduceerde prijzen activiteiten organiseert, zoals culinaire en creatieve workshops, wintersport en stedenreizen, theaterprogramma’s en een Sinterklaasfeest voor je kind(eren)!


  Waar wij het verschil maken is dat wij een kleinschalig ziekenhuis zijn met onze specialismen, zoals brandwondenzorg op academisch niveau en internationaal aan de top. Dat is uniek in deze tijd. Het RKZ is een hechte en warme organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg  te leveren aan de patiënten. Samen zorgen wij voor beter op jouw manier!

   

  Informatie

  Voor meer informatie kun je bellen met Henri Grotens, Hoofd Gebouwbeheer, 0251-265418.

  Wil je eerste de sfeer proeven? Natuurlijk mag je eerst een dagje meelopen

   

  Solliciteren

  Kom je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie. Solliciteer voor 30 november.

   

   

   

  Wij vragen aan jou

  • Relevante opleiding op minimaal MBO niveau, aangevuld met relevante kennis en ervaring met Word, Excel, MS Project en AutoCad
  • Je hebt de NEN3140 opleiding tot installatieverantwoordelijke gevolgd en bent schakelbevoegd
  • Je bent breed inzetbaar en beschikt over inzicht op eigen vakgebied en werktuigbouwkundig vlak
  • Je hebt een goed organisatievermogen en kunt uitstekend plannen en organiseren. Je bent accuraat en zorgvuldig bij het maken van je planningen en berekeningen
  • Je hebt een flexibele en dienstverlenende houding en  bent een teamplayer
  • Je werkt klant- en servicegericht en je spreekt op een prettige wijze mensen aan op hun verantwoordelijkheden 
  • Je hebt een aantal jaren werkervaring in de zorg
  • Je communiceert makkelijk met alle lagen in de organisatie