Rode Kruis Ziekenhuis - Intensivist (0.8-0,9 fte)
Overslaan naar content

Intensivist (0.8-0,9 fte)

Op locatie
  • Beverwijk, Noord-Holland, Nederland
Medisch Specialist, AIOS en ANIOS

Werken bij het RKZ

De vakgroep Intensive Care is op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze collega

Intensivist

(0.8-0,9 fte)

Als intensivist bent u verantwoordelijk voor het coördineren en optimaliseren van de zorg op de Intensive Care afdeling. U werkt nauw samen met het medisch team en draagt bij aan de ontwikkeling en implementatie van protocollen en richtlijnen. Het leveren van een actieve bijdrage aan de opleiding en begeleiding van arts-assistenten en verpleegkundigen behoort ook tot de taken. Wij zoeken een gedreven professional met uitstekende communicatieve vaardigheden en een proactieve houding.


Rode Kruis Ziekenhuis

Het RKZ is een algemeen ziekenhuis voor de regio Midden-Kennemerland met een opnamecapaciteit voor 375 patiënten. Het staat (inter-)nationaal bekend om zijn brandwondencentrum. Het ziekenhuis biedt een breed pakket aan specialismen en onderzoeksmogelijkheden om goede patiëntenzorg te realiseren. Het RKZ heeft een operatiecomplex met 7 operatiekamers, waarvan 1 specifiek voor brandwondenpatiënten. Momenteel wordt er een hotfloor gerealiseerd waar onder andere een nieuw operatiecomplex en een spoedplein zal komen. De bouw is naar verwachting in september 2024 gereed. Het RKZ beschikt over een kern-IC en een SEH level 2.


Uw nieuwe werkplek

Het RKZ is een regionaal en kleinschalig ziekenhuis met een brandwondencentrum dat topklinische zorg levert. Wij zijn een hechte organisatie met korte lijnen en een goede onderlinge sfeer. Het RKZ beschikt over een algemene IC met een brandwonden-IC met in totaal 8-10 beademingsbedden. Op de brandwonden-IC behandelen wij, naast kritisch zieke brandwondenpatiënten, ook patiënten met complexe huidaandoeningen (bv purpura fulminans en fasciitis necroticans). Als intensivist participeert u in het reanimatieteam en in het Spoed Interventie Team (SIT).


De Vakgroep

De vakgroep bestaat uit  intensivisten (5 anesthesioloog-intensivisten, 4 internist-intensivisten). De voorwacht wordt verzorgd door een ANIOS en/of een physician assistant. De vakgroep levert een actieve bijdrage aan onderwijs, wetenschappelijk onderzoek en ziekenhuiscommissies. Tevens verzorgen wij de opleiding voor een physician assistant. Wij streven naar een evenwichtige samenstelling van de vakgroep.


Wij bieden

Een passend salarisaanbod op basis van uw opleiding en ervaring zal worden aangeboden in overeenstemming met de AMS-voorwaarden.

Het betreft in eerste instantie een contract voor de duur van één jaar.


Informatie

Voor meer informatie over de functie kun u contact opnemen met mevrouw I. Hené, internist-intensivist 0251-265224 of de heer S. Papendorp, internist-intensivist 0251-265976 of met de dienstdoende intensivist via 0251-265220


Solliciteren

Wilt u solliciteren, stuur dan uw brief met C.V. voor 07-06-2024 t.a.v. mevrouw H. Lieftink, Manager HR via onderstaande sollicitatie button.Dit vragen wij:


  • een ambitieuze en enthousiaste collega
  • een antegraad afgeronde opleiding tot intensivist
  • flexibiliteit en samenwerkingsgericht
  • een collega met communicatieve- en sociale vaardigheden

of