Skip to content

Interventie Radioloog of Algemeen Radioloog (0,8/ 1,0 fte)

Beverwijk, Noord-Holland, NederlandMedisch Specialist, AIOS en ANIOS

Werken bij het RKZ

De Coöperatie Medisch Specialisten IJmond is een collectief van 58 medisch specialisten uit de vakgroepen Chirurgie, Dermatologie, Interne Geneeskunde, KNO, Longgeneeskunde, MDL, Orthopedie, Pathologie, Plastische Chirurgie, Radiologie en Urologie. De Coöperatie MSIJ voert zijn werkzaamheden grotendeels uit in het Rode Kruis Ziekenhuis / Brandwondencentrum in Beverwijk.


Het Rode Kruis Ziekenhuis (RKZ) is een middelgroot algemeen ziekenhuis voor de regio Midden-Kennemerland. Het brandwondencentrum is onderdeel van het ziekenhuis.


De Coöperatie MSIJ is voor de vakgroep Radiologie RKZ vanwege uitbreiding van werkzaamheden per 01-01-2024 op zoek naar een Interventie Radioloog of Algemeen Radioloog (0,8/ 1,0 fte)


De vakgroep radiologie bestaat uit 6 enthousiaste radiologen, die het vak in de volle breedte uitoefenen met elk een of meerdere aandachtsgebieden. Op de afdeling heerst een informele sfeer.

U komt te werken op een volledig nieuw gebouwde afdeling. De nieuwe vleugel met geheel nieuwe SEH, state-of-the-art radiologie en nieuwe operatievertrekken zal medio 2024 worden opgeleverd. De angiokamer wordt gedeeld met de cardiologen. De interventieradiologie bestaat met name uit perifere vasculaire interventies en non-vasculaire interventies. Er is een goede samenwerking met de vaatchirurgen.


Wat bieden wij?

Wonen en werken in de randstad in de nabijheid van de kust. U wordt in het eerste jaar aangesteld als radioloog in dienst van de Coöperatie MSIJ (salariëring volgens AMS). Bij gebleken geschiktheid wordt u aansluitend opgenomen in de vakgroep radiologie.


Wilt u meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mw. S.A.J.M. van Veen, radioloog en medisch manager radiologie (025-1783740) of Mw. M.S. de Lijster interventieradioloog en voorzitter vakgroep (025-1265264).


Kijk voor meer informatie over het Rode Kruis Ziekenhuis op www.rkz.nl


Solliciteren

Stuur uw digitale sollicitatie met CV binnen 3 weken na het verschijnen van deze advertentie naar: mdelijster@rkz.nl

Dit vragen wij:

Wij zoeken een gecertificeerd interventieradioloog of een algemeen radioloog met aantoonbare interesse in de aandachtsgebieden neuro-, abdomen- en/of mammaradiologie. Wij verwachten een actieve bijdrage aan de werkzaamheden op de afdeling maar ook organisatorische taken binnen en buiten de vakgroep. Zij die binnenkort hun opleiding afronden worden eveneens uitgenodigd te solliciteren.

of