Interventieradioloog 0,8 - 1,0 fte

Functieomschrijving

Werken voor de Coöperatie Medisch Specialisten IJmond in het Rode Kruis Ziekenhuis betekent werken voor het welzijn en de gezondheid van de patiënt. Onze patiënten verdienen de beste zorg, van de meest deskundige professionals in een omgeving waar gastvrijheid voorop staat. Daar streven wij naar, 24 uur per dag, elke dag weer. Het RKZ is hét ziekenhuis voor inwoners uit de regio IJmond en omstreken en thuis van het Brandwondencentrum Beverwijk.


Kom bijdragen aan die goede zorg!

De Coöperatie MSIJ is voor de vakgroep Radiologie Rode Kruis Ziekenhuis vanwege vertrek van een der collega’s per 01-01-2023 op zoek naar een


 Interventieradioloog 0.8 - 1,0 FTE


De Coöperatie Medisch Specialisten IJmond is een collectief van 50 medisch specialisten uit de vakgroepen Chirurgie, Dermatologie, Interne Geneeskunde, KNO, Longgeneeskunde, MDL, Orthopedie, Pathologie, Plastische Chirurgie, Radiologie en Urologie. De Coöperatie MSIJ voert zijn werkzaamheden grotendeels uit in het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk.

Wat vragen wij:

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze en enthousiaste interventieradioloog met hiernaast een tweede aandachtsgebied. Van de nieuwe collega verwachten wij een actieve bijdrage aan de werkzaamheden op de afdeling maar ook organisatorische taken binnen en buiten de vakgroep. Zij die binnenkort hun opleiding afronden worden eveneens uitgenodigd te solliciteren.


Wat bieden wij?

Wij bieden u een vaste aanstelling als lid van de Coöperatie MSIJ. Goodwill wordt vastgesteld conform regelgeving van de Federatie Medisch Specialisten.


Informatie / sollicitatie.

De sluitingsdatum voor deze vacature is 27 juni 2022.  Informatie over deze functie kunt u verkrijgen bij de medisch manager 

mw. drs. S van Veen, (0251-783740) of mevr. drs. M. de Lijster voorzitter (0251-265264).

Stuur uw digitale sollicitatie zo spoedig mogelijk naar:mdelijster@rkz.nl.  , t.a.v. mevrouw mevr. drs. M. de Lijster voorzitter.

Voor informatie over het Rode Kruis Ziekenhuis verwijzen wij u naar onze website: www.rkz.nl.

Wij vragen aan jou

  • all-round interventieradioloog met een tweede aandachtsgebied.