Junior storingsmonteur

Functieomschrijving

Wil jij alles leren over de technische installaties van een ziekenhuis en wil je leren om deze technische installaties perfect te onderhouden?


Junior storingsmonteur

36 uur

Flexibel, gedreven en leergierig


Wat breng jij mee?

Als junior storingsmonteur heb jij enige ervaring opgedaan na afronding van je technische opleiding en ben je bovenal ontzettend leergierig om ook van andere vakgebieden het fijne te willen weten. Als jij van afwisseling houdt zit jij bij het RKZ op de juiste plek! Als junior storingsmonteur ben jij namelijk samen met je collega’s verantwoordelijk voor alle installaties in het ziekenhuis. Dit zorgt ervoor dat elke dag anders is en je uitgedaagd blijft worden in je werk. Je vind het een uitdaging om je in meerdere vakgebieden te verdiepen en de technische installaties van het Rode Kruis Ziekenhuis te leren onderhouden.


Dan kan je dag er zo uit zien!

De afdeling Gebouwbeheer is verantwoordelijk voor al het klein en groot onderhoud in het ziekenhuis. Als junior storingsmonteur zorg jij, samen met je collega’s, voor de uitvoering van inspectie-, onderhouds-, reparatie- en storingswerkzaamheden aan de technisch installaties van het ziekenhuis. Wij gaan jou alles leren wat er te leren valt in het ziekenhuis. Denk aan de luchtbehandeling voor de OK, lift onderhoud, medische gassen waardoor patiënten zuurstof kunnen krijgen of de kleine reparaties, zoals rolstoel onderhoud. Jij bent een belangrijk schakel in het ziekenhuis om de patiënten de beste zorg te leveren!

Als je ervaring hebt opgedaan is er volgens een vooraf bepaald rooster eens in de zes weken een 24/7 storingsdienst om alle technische storingen in de avond, nacht en weekend te beoordelen en eventueel zelfstandig te verhelpen. Daarnaast maak je deel uit van de heli- en brandweerploeg. Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat de trauma helikopter veilig kan landen.

Jouw nieuwe collega’s

Ons team bestaat uit twee werkvoorbereiders, een installatieverantwoordelijke, zes monteurs, een klusser/huismeester, een legionellabeheerder en het hoofd gebouwbeheer. Samen zorgen wij voor het beste onderhoud van de installaties van het ziekenhuis! Het team valt onder de Facilitaire Dienst en werkt nauw samen met het bouwbureau. We starten om 7:45 en zijn om 16:15 klaar, lunchen elke dag samen en hebben in de ochtend en de middag een koffie moment om de werkzaamheden van die dag te bespreken.

  Wij bieden jou!

  • Een werkweek van 36 uur.
  • Inschaling volgens cao schaal 40 (vanaf 2020 maximaal circa € 2.935,- op basis van 36 uur)
  • Doorgroeimogelijkheden naar schaal 45 (vanaf 2020 maximaal circa € 3.225,-)
  • Vakantietoeslag van 8,33% en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Je bouwt een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
  • Gratis parkeren en het station Beverwijk is op 7 minuten op loopafstand.
  • Meerkeuze systeem secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsplan.
  • Ontwikkeling en doorstroming vinden wij belangrijk. Daarom bieden wij onder andere trainingen van GoodHabitz aan om jezelf te ontwikkelen en gerichte opleiding binnen je aandachtsgebied.
  • Twee keer per jaar vieren wij feest tijdens het zomer- en winterfeest!
  • Verder hebben wij een leuke personeelsvereniging die tegen gereduceerde prijzen activiteiten organiseert, zoals culinaire en creatieve workshops, wintersport en stedenreizen, theaterprogramma’s en een Sinterklaasfeest voor je kind(eren)!


  Waar wij het verschil maken is dat wij een regionaal ziekenhuis zijn met bijzondere specialismen, zoals brandwondenzorg op topklinisch niveau. Het RKZ is een hechte organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg te leveren aan onze patiënten. Samen zorgen wij voor beter!


  Informatie

  Voor meer informatie kun je bellen met Marcel Couveld, werkvoorbereider techniek via

  0251-265443. Wil je eerst de sfeer proeven? Natuurlijk mag je eerst een dagje meelopen.
  Solliciteren

  Ben je enthousiast? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Solliciteer voor vrijdag 31 januari. Wij kijken uit naar je reactie.


  Netwerkbonus

  Ben je zelf in dienst bij het RKZ en ken je iemand die perfect is voor deze baan? Zorg dan dat je deze kandidaat voorstelt of dat deze kandidaat jouw naam noemt in zijn of haar sollicitatiebrief. Dan geeft het RKZ jou namelijk (na het succesvol doorlopen van de proeftijd van de nieuwe collega) een netwerkbonus van € 1.000,- netto als dank voor je bemiddeling.

  Wij vragen aan jou

  • Een technische opleiding op minimaal MBO-3 niveau.
  • Enige technische werkervaring.
  • Je weet om te gaan met complexe technische apparatuur.
  • Je bent leergierig en hulpvaardig ingesteld.
  • Je bent een echte techneut en collegiaal. We kunnen op jou rekenen!
  • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is vereist om te kunnen werken bij het RKZ.

   Wij maken geen gebruik van acquisitie voor het invullen van deze vacature, wij selecteren graag zelf onze nieuwe collega. Deze vacature is intern en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben

   re- integranten en interne kandidaten voorrang.