Keukenassistent

Functieomschrijving

Help jij mee om het eten klaar te maken voor de medewerkers van het RKZ en de patiënten?


Keukenassistent

30 uur

Nauwkeurig, servicegericht, gevoel voor hygiëne


Ben jij dit?

Voeding, koken en horeca houden jou altijd bezig. Jij helpt graag mee in de keuken en ondersteunt de koks. Je zoekt goed de samenwerking op, maar kan ook zelfstandig werken. Daarnaast weet jij hoe belangrijk hygiëne is en let jij altijd op of alles volgens de richtlijnen gaat.


Dan kan je dag er zo uit zien!

Jij houdt je bezig met maken van lunches en broodmaaltijden. Je zorgt ervoor dat de broodbuffetwagens gevuld zijn, je verricht snijwerkzaamheden en je maakt extra verstrekkingen en nagerechten. Je zorgt ervoor dat de maaltijden er tip top uit zien voor de medewerkers en de patiënten van het RKZ en dat deze juist gecodeerd zijn. Aan het eind van de dag zorg je ervoor dat alles opgeruimd en schoongemaakt wordt volgens de hygiëne richtlijnen. Daarnaast controleer je of er nog bestellingen gedaan moeten worden en dit geef je door aan de chef kok. Incidenteel kan je worden ingezet in de afwaskeuken en daarnaast verricht je licht administratieve werkzaamheden.

Jouw werktijden zijn van 06.45 tot 15.15 uur of van 9.30 tot 18.00 uur. Een keer in de twee weken word je ingedeeld in het weekend.


Jouw nieuwe collega’s!

Wij zijn een enthousiast team dat elke dag weer klaar staat om eten voor de patiënten en de medewerkers voor te bereiden. Wij verwelkomen jou graag in ons team.


Wij bieden jou!

  • Inschaling volgens de cao schaal schaal 20 (maximaal €2278)
  • Een contract van een jaar met de intentie om deze verlengen met een jaar contract
  • Naast jouw salaris en 8,33% vakantiegeld bieden wij jou een uitstekende pensioenregeling en ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Gratis parkeren en 7 minuten lopen vanaf het station

Waar wij het verschil maken is dat wij een klein ziekenhuis zijn met onze specialismen, zoals brandwondenzorg. Dat is uniek in deze tijd. Het RKZ is een hechte en warme organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg te leveren aan de patiënten. Samen zorgen wij voor beter op jouw manier!


Informatie

Voor meer informatie kun je bellen met Werner Drent, Chef Kok, 0251-265123.


Solliciteren

Kom je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie. Solliciteer voor 21 september. Wij vragen aan jou

  • Afgeronde MBO opleiding niveau 3 richting horeca
  • Minimaal twee jaar werkervaring in vergelijkbare functie
  • Affiniteit met voeding en hygiëne
  • Jij bent flexibel in je beschikbaarheid
  • Het is een pre als je kennis hebt van HACCP richtlijnen

Deze vacature is  intern en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben re integranten en interne kandidaten voorrang.