Kinderarts

Functieomschrijving

Kinderarts

0,8 fte

Nauwkeurig, zelfstandig, flexibel


In verband met het vertrek van een collega zoeken wij per 1 juni 2023 een kinderarts voor de aanstelling 0,8 fte.


Ben jij dit?

Wij zoeken een vooruitstrevende, enthousiaste en bevlogen algemeen kinderarts, een collega met goede contactuele eigenschappen die de kindergeneeskunde in de volle breedte van het vak uitoefent. In deze functie participeer je samen met de collega kinderartsen in de brandwondenzorg. 

Ga jij binnenkort de opleiding tot kinderarts afronden? Ook dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren.


Afdeling kindergeneeskunde
Op de afdeling kindergeneeskunde wordt zorg geboden aan kinderen tot de leeftijd van 18 jaar. Onze afdeling heeft 8 couveuseplekken, 8 zaalplekken, 6 boxen, 3 brandwondenboxen en 8 dagbehandelingsbedden. Er zijn ongeveer 1300 partussen per jaar. Het RKZ heeft op het gebied van kindergeneeskunde een tertiaire functie wat betreft brandwondenzorg.


Vakgroep kindergeneeskunde

Onze vakgroep bestaat uit 7 kinderartsen waarvan 1 kinderarts-neonatoloog. Collegialiteit, flexibiliteit en humor vinden wij belangrijk. Ieder van ons heeft 1 of meerdere aandachtsgebieden en er is voldoende mogelijkheid om een aandachtsgebied te ontplooien. In de kliniek en op de polikliniek worden we ondersteund door diabetesverpleegkundigen, longverpleegkundigen en kinder- en jeugdpsychologen. Er is een affiliatieovereenkomst met de UvA en het VU voor in totaal 3 coassistenten en een semi-arts. Daarnaast hebben we plaats voor de opleiding van één HAIO. We hebben de principes van veilig en gezond roosteren volledig geïmplementeerd in onze bedrijfsvoering.


Het RKZ

Waar wij het verschil maken is dat wij een regionaal en kleinschalig ziekenhuis zijn met een bijzonder specialisme; de brandwondenzorg op topklinisch niveau waarvan de kinderen met brandwonden onderdeel uitmaken van de kinderafdeling. Het RKZ is een hechte organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg te leveren aan onze patiënten. Samen zorgen wij voor beter!


Wij bieden jou

  • De aanstelling betreft aanvankelijk een jaarcontract voor 0,8 fte met uitzicht op een vast dienstverband.
  • De diensten worden evenredig verdeeld onder al onze kinderartsen
  • Een salaris conform de AMS
  • Een veelzijdige, interessante en uitdagende baan in een ziekenhuis met een prettige werksfeer en een bijzondere combinatie van reguliere kindergeneeskunde en brandwondenzorg.

Informatie

Voor meer informatie kun je bellen met Erim van Os ( Kinderarts) of Emile Hendrix (Kinderarts) 0251- 265555.


Solliciteren

Ga jij de uitdaging aan als Kinderarts bij het RKZ? Stuur je sollicitatie (motivatiebrief en CV) voor 22 maart as. in  via de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie. 

De gesprekken vinden plaats op 30 maart 2023.

Wij vragen aan jou

  • Vooruitstrevende kinderarts met uitstekende contactuele eigenschappen, iemand die collegiaal en ondernemend is.
  • Je ziet het als een uitdaging om te werken in onze unieke landelijke spilfunctie op het gebied van brandwondenzorg.