Kinderverpleegkundige

Omschrijving

Maak jij op onze afdeling het verschil als Kinderverpleegkundige?

 

Kinderverpleegkundige

24 – 36 uur

Flexibel, enthousiast en leergierig

 

Ben jij dit?

Jij kan het verschil maken als kinderverpleegkundige. Dit doe je niet alleen naar de kinderen toe, maar ook naar de ouders. Je kan je goed inleven in de kinderen en hun familie, staat stevig in je schoenen en bent nieuwsgierig. Je bent leergierig en wil elke dag weer bijleren.

 

Dan kan je dag er zo uit zien!

Als kinderverpleegkundige draag je zorg voor kinderen van 0 tot 18 jaar. Kinderen ontwikkelen zich niet alleen lichamelijk, maar ook psychisch en emotioneel. Observeren is dus zeer belangrijk, ook omdat het kind niet altijd zelf kan zeggen wat het voelt of waar het pijn heeft.


De afdeling bestaat in totaal uit 38 bedden, waarvan drie kraamcouveuses suites, tien couveusebedden, 7 boxen, 7 zaalbedden en 3 kinderbrandwondboxen (kinderbrandwondencentrum).

 

Jouw nieuwe collega’s!

Wij zijn een team van tien neonatologie verpleegkundigen, vijfentwintig kinder-/verpleegkundigen, zes gynaecologen en zeven kinderartsen. Wij zijn een hecht team dat net als jij een echt hart heeft voor het verpleegkundige vak en deze speciale doelgroep. Wij vinden samenwerking en collegialiteit heel belangrijk. Samen ondernemen wij leuke activiteiten van een etentje tot een filmavondje. Eén keer per jaar organiseren de kinderartsen een feest voor de hele afdeling. Daarnaast doen wij aan zelfroosteren, samen komen wij tot een kloppend rooster waar de wensen van iedereen zoveel mogelijk in meegenomen worden.

 

Wij bieden jou!

  • Inschaling volgens de cao, schaal 50 (3490,- maximaal)
  • Werk je liever parttime of fulltime? Het kan allebei! Van 24 tot 36 uur.
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk. Daarom gaan wij samen een gesprek met jou aan welke kant je op wilt in de toekomst. Bijvoorbeeld de mogelijkheid om de neonatologie- of de brandwondenopleiding te gaan doen.
  • Zelfroosteren, samen met jouw team kom je tot een kloppend rooster.
  • Gratis parkeren en het station Beverwijk is op 7 minuten loopafstand.
  • Verder hebben wij een leuke Personeelsvereniging die tegen gereduceerde prijzen activiteiten organiseert, zoals culinaire en creatieve workshops, wintersport en stedenreizen, theaterprogramma’s en een Sinterklaasfeest voor je kind(eren)! 

Waar wij het verschil maken is dat wij een kleinschalig ziekenhuis zijn met onze specialismen, zoals brandwondenzorg op academisch niveau en internationaal aan de top. Dat is uniek in deze tijd.  Het RKZ is een hechte en warme organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg  te leveren aan de patiënten.

                     

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ellen Maussen, Afdelingsleider Vrouw, Moeder en Kind,  0251-263850. Wil je eerst de sfeer proeven? Natuurlijk mag je eerst een dagje meelopen.

 

Solliciteren

Kom je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie.

 

 


Wij vragen aan jou

  • Gespecialiseerd kinderverpleegkundige
  • Een gezonde dosis humor, een positieve instelling en hoog relativeringsvermogen
  • Je pakt je verantwoordelijkheid en gaat zelfstandig te werk.