Kinderverpleegkundige (i.o.) en/of Neonatologieverpleegkundige (i.o.)

Functieomschrijving

Kom jij onze afdeling versterken als Kinderverpleegkundige (in opleiding) en/of Neonatologieverpleegkundige (in opleiding)?


24-36 uur mogelijk.


Flexibel, enthousiast en leergierig


Ben jij dit?

Jij kan het verschil maken als Kinderverpleegkundige/Neonatologieverpleegkundige. Dit doe je niet alleen naar de kinderen toe, maar ook naar de ouders. Je ondersteunt ouders in hun ouderrol en begeleidt het volledige zorgproces, van opname tot ontslag. Naast het verlenen van zorg, heb je ook oog voor de techniek rondom het zorgproces. Verder kun je je goed inleven, sta je stevig in je schoenen, ben je leergierig en wil je elke dag weer bijleren.


Dan kan je dag er zo uit zien!

Als Kinderverpleegkundige/neonatologieverpleegkundige draag je zorg voor de kinderen en neonaten die in het ziekenhuis liggen. Elke dag beginnen wij met de dagstart, waarna we vervolgens visite gaan lopen. Op onze kinderafdeling liggen kinderen van alle leeftijden. Kinderen ontwikkelen zich niet alleen lichamelijk, maar ook psychisch en emotioneel. Ook hebben ze andere aandoeningen dan volwassenen of hebben ze andere symptomen bij dezelfde aandoening. Observeren is dus heel belangrijk, ook omdat het kind niet altijd zelf kan zeggen wat het kind voelt of waar het kind pijn heeft.


Jouw nieuwe collega’s!

Wij zijn een team van elf Neonatologie verpleegkundigen, veertien Kinderverpleegkundigen, twaalf kinderbrandwondenverpleegkundigen, twee Pedagogisch medewerkers en zeven Kinderartsen. Wij zijn een hecht team dat net als jou een echt hart hebben voor het verpleegkundige vak en deze speciale doelgroep. Wij vinden samenwerking en collegialiteit heel belangrijk. Samen ondernemen wij leuke activiteiten van een etentje tot een filmavondje. Eén keer per jaar organiseren de kinderartsen een feest voor de hele afdeling.


Wij bieden jou!

  • Inschaling volgens de cao, schaal 50 (maximaal €3774,-) of schaal 55 (maximaal €4227,-) en afhankelijk van werkervaring
  • Ontwikkeling en doorstroming vinden wij belangrijk. Daarom gaan wij samen in gesprek met jou, over welke kant je op wilt in de toekomst
  • Gratis parkeren op RKZ terrein en het station Beverwijk is op 7 minuten loopafstand
  • Verder hebben wij een leuke Personeelsvereniging die tegen gereduceerde prijzen activiteiten organiseert, zoals culinaire en creatieve workshops, wintersport en stedenreizen, theaterprogramma’s en een Sinterklaasfeest voor je kind(eren)!

Wij maken het verschil doordat wij een kleinschalig ziekenhuis zijn met al onze specialismen, zoals brandwondenzorg op academisch niveau en internationaal aan de top. Dat is uniek in deze tijd. Het RKZ is een hechte en warme organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg te leveren aan de patiënten. Samen zorgen wij voor beter op jouw manier!


Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Daphne Veldhuis, 0251-265391 of Brenda de Könnigh, 0251-265392. Wil je eerst de sfeer proeven? Vraag dan om eerst een dagje mee te lopen.

Wij vragen aan jou

  • HBO-V Diploma of MBO-Verpleegkundige, BIG geregistreerd met aantekening kindergeneeskunde en/of neonatologie of je wilt starten met de opleiding in september 2022
  • Indien je nog tweede specialisatie wilt behalen, zoals kinderverpleegkundige, neonatologieverpleegkundige of brandwondenverpleegkundige, is dit een pré
  • Een gezonde dosis humor, een positieve instelling en een hoog relativeringsvermogen
  • Je pakt je verantwoordelijkheid en gaat zelfstandig te werk