Overslaan naar content

Klinisch neuropsycholoog ( 24-32 uur)

Beverwijk, Noord-Holland, Nederland€ 5.093 - € 7.531 per maandMedisch Specialist, AIOS en ANIOS

Werken bij het RKZ

Klinisch neuropsycholoog 

( 24-32 uur)


Waarom deze baan bij het RKZ?

Het RKZ is een regionaal en kleinschalig ziekenhuis, dat ernaar streeft de gezondheid en vitaliteit van onze patiënten te optimaliseren, zodat onze patiënten de maximaal haalbare kwaliteit van leven kunnen genieten. Ons ziekenhuis kenmerkt zich door hoogstaande kwaliteit van zorg, korte lijnen en een goede onderlinge sfeer. Gastvrijheid, daadkracht, kwalitatief hoogwaardige zorg en aandacht voor duurzame, innovatieve zorg staan hier hoog in het vaandel.  Het RKZ staat verder bekend om het Brandwondencentrum. Het Brandwondencentrum Beverwijk levert al ruim 40 jaar topklinische zorg op het gebied van huid-, brandwonden- en littekenbehandeling. Het Brandwondencentrum staat nationaal en internationaal aan de top.


Dit is jouw baan

Als klinisch neuropsycholoog (BIG) behoort de diagnostiek naar cognitieve stoornissen tot je

kerntaken. Je aandachtsgebied ligt bij de patiënten verwezen vanuit de geriatrie en neurologie; dit betreft niet alleen ouderenzorg maar ook de diagnostiek van dementie op jongere leeftijd.

Daarnaast oefen je het vakgebied in de volle breedte uit en zie je ook patiënten verwezen vanuit andere specialismen. Je werkt voornamelijk poliklinisch, maar doet ook consulten ten behoeve van klinisch opgenomen patiënten. De taken omvatten specialistische psychodiagnostiek, intake en indicatiestelling, psychologische interventies, opleiding en overige professionele taken zoals participatie in de multidisciplinaire geheugenpolikliniek bespreking en actieve bijdrage aan medische staf- en ziekenhuiscommissies.

De korte lijnen met o.a. medisch specialisten én dat er veel ruimte is voor eigen inbreng en visie, maakt deze functie aantrekkelijk. De klinisch neuropsycholoog maakt onderdeel uit van de vakgroep medische psychologie en is lid van de medische staf.


Jij krijgt van ons

 • Een zelfstandige functie van max. 32 uur per week binnen een professioneel team.
 • Een aanstelling voor 1 jaar, met het vooruitzicht op een vast dienstverband.
 • Een ontwikkelingsklimaat met alle ruimte om congressen, workshops en opleidingen te volgen en je ambities waar te maken.
 • Een salaris afhankelijk van opleiding en werkervaring (max. € 7.531,- bruto per maand obv 36 uur cao schaal FWG 70).
 • Naast het salaris, 8,33% vakantiegeld, een uitstekende pensioenregeling en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Lidmaatschap van de medische staf.
 • Goede bereikbaarheid met OV en auto. Gratis parkeren nabij het RKZ en het station Beverwijk (en busstation) is op 7 minuten loopafstand.


Dit wordt jouw team

De vakgroep medische psychologie is duidelijk ingebed in het RKZ en spant zich in om kwalitatief goede zorg te leveren aan patiënten die verwezen worden door de verschillende medisch specialisten binnen het RKZ. De vakgroep bestaat momenteel uit 2 klinisch psychologen, 1 GIOS, 4 GZ-psychologen, 1 stagiaire, 2 psychodiagnostische medewerkers en afdelingssecretaresses. Het team van de vakgroep medische psychologie is enthousiast, professioneel en er heerst een goede werksfeer. Kwaliteit, patiëntvriendelijkheid en goede samenwerkingsrelaties binnen het ziekenhuis vinden wij belangrijk. Wij werken vanuit zowel individuele aandachtsgebieden als de gezamenlijk gedragen teamverantwoordelijkheid om de vele vragen die gesteld worden te beantwoorden.


Meer weten?

Heb je nog vragen over deze vacature? Of wil je een kop koffie komen doen of dagje meelopen? Neem dan gerust contact op met Nora de la Parra, medisch manager van de vakgroep Medische Psychologie of met Marieke Roffel, (neuro)GZ-psycholoog.

T 0251 265320 (secretariaat), email: ndlparra@rkz.nl


Solliciteren

Wil je bij ons komen werken? Vul dan je sollicitatie, cv en motivatie in via één druk op de solliciteer button. Solliciteer je via Indeed, voeg dan jouw motivatie aan toe aan het cv. Wij kijken uit naar je reactie!


Dit vragen wij:

 • Een BIG-registratie als klinisch neuropsycholoog / specialist (ervaren GZ-psychologen met neuropsychologische expertise worden ook uitgenodigd om te reageren).
 • Aantoonbare medisch-psychologische ervaring, bij voorkeur binnen een ziekenhuis.
 • Je bent ondernemend en hebt een daadkrachtige, collegiale en positieve instelling.
 • Passie voor de neuropsychologische zorg.

of