Klinisch Psycholoog

Omschrijving

Vind jij het leuk om binnen de vakgroep Psychiatrie samen met ons de AFT deelbehandeling verder te ontwikkelen? Ligt jouw hart bij groepstherapie, werken in een team en het behandelen van patiënten met een persoonlijkheidsstoornis? Dan hebben wij een leuke uitdaging voor jou bij het RKZ!


Klinisch Psycholoog 

(24 uur)

Samenwerking, netwerken en innovatief

 

Ben jij dit?

Jij bent een klinisch psycholoog die ervaring heeft met groepstherapie en het werken met persoonlijkheidsstoornissen. Je denkt graag mee en je geeft samen vorm aan de deeltijdbehandeling. Hierbij vind jij de samenwerking met verschillende disciplines binnen en buiten het ziekenhuis belangrijk. Jij weet hoe belangrijk het is om verbinding te leggen met de eerste lijn, dit pak jij op door goed te netwerken. Daarnaast houd jij je actief bezig met de ontwikkelingen van je vakgebied en ben jij lid van een psychotherapievereniging.

 

Dan kan je dag er zo uit zien!

Als klinisch psycholoog maak jij deel uit van het behandelteam van de deeltijdgroepen. Jij hebt een coördinerende en innoverende rol in dit team. De deeltijdgroepen worden behandeld volgens de methode van affect fobie therapie. Je doet intakes en voorbereidend werk met patiënten die gaan starten in de deeltijd. Daarnaast verricht je psychologisch onderzoek vooral gericht op persoonlijkheidsdiagnostiek. De patiënten worden verwezen vanuit de eerste en tweede lijn, maar ook intern binnen ons ziekenhuis. Ook denk jij graag mee over de ontwikkeling en profilering van de afdeling.

 

Als klinisch psycholoog lever jij een aandeel aan de opleiding van de  klinisch psycholoog door de laatste twee jaar van zijn/haar opleidingstraject de werkbegeleider te zijn.

  

Jouw nieuwe collega’s!

Wij zijn een multidisciplinair team met een psychotherapeut, een GZ-psycholoog en een GZ-psycholoog in opleiding tot klinisch psycholoog, drie psychiaters, twee relatie- en gezinstherapeuten en drie creatief therapeuten. Wij stemmen wekelijks met elkaar af over de behandelingen van de patiënten en hebben regelmatig overleg over de organisatie van de deeltijd en de polikliniek en onze visie op deze zorg.

 

Wij bieden jou!

 • Inschaling conform CAO ziekenhuizen
 • Het betreft in eerste instantie een aanstelling voor 1 jaar met intentie tot vast dienstverband en mogelijkheid tot uitbreiding van uren in de toekomst.
 • Naast jouw salaris en 8,33% vakantiegeld bieden wij jou een uitstekende pensioenregeling en ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Gratis parkeren en 7 minuten lopen vanaf het station Beverwijk.
 • Verder hebben wij een leuke personeelsvereniging die activiteiten organiseert, zoals weekendjes wintersport en een fietsenrally, het jaarlijkse Sinterklaasfeest voor je kind(eren) en voordelige tickets voor concerten en theatervoorstellingen.   

Waar wij het verschil maken is dat wij een klein ziekenhuis zijn  en  specialistische zorg leveren, zoals brandwondenzorg. Dat is uniek in deze tijd. Het RKZ is een hechte en warme organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg te leveren aan de patiënten.

 

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Thomas Kok, Psychiater en Medisch Manager, via 0251-783724. 

 

Solliciteren

Ga jij de uitdaging aan bij het RKZ en ga jij de deeltijd groepsbehandeling verder vorm geven? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie. 

Wij vragen aan jou

 • Een BIG-geregistreerd klinisch psycholoog/psychotherapeut.
 • Kennis van en ruime ervaring met psychologische diagnostiek en behandeling van volwassenen.
 • Ruime ervaring  in de psychotherapeutische groepsbehandeling en specifiek met de AFT methodiek.
 • Actieve participatie in diverse opleidingsactiviteiten (o.a. opleiding klinisch psycholoog) en de voortgaande ontwikkeling en profilering van onze afdeling.
 • Ervaring/affiniteit met coördinerende taken.
 • Lidmaatschap van een specialistische psychotherapievereniging, zoals de NVGP en VGCT strekt tot aanbeveling.
 • EMDR in je pakket is een pre.
 • Een flexibele collega die samenwerking en collegialiteit hoog in het vaandel heeft staan.
 • Bereidheid tot het leveren van een actieve bijdrage aan de algemene werkzaamheden ten behoeve van de medische stafactiviteiten en stafcommissies.

Deze vacature is intern en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben re integranten en boventallige kandidaten voorrang.