Leer & Ontwikkel specialist

Functieomschrijving

Leer & Ontwikkel specialist

32-36 uur


Het Rode Kruis Ziekenhuis zoekt een leer- en ontwikkelspecialist voor het team Opleiding & Ontwikkeling

Wil jij bijdragen aan een optimaal lerende organisatie voor alle professionals werkend bij ons ziekenhuis? Als adviseur en projectleider heb jij de touwtjes in handen om de medewerkers, het Rode Kruis Ziekenhuis én jezelf verder te laten groeien en ontwikkelen!


Het Rode Kruis Ziekenhuis

Het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk is een middelgroot algemeen ziekenhuis voor de regio Midden-Kennemerland en de regio IJmond. Onze missie geeft aan waar het RKZ voor staat: “Wij streven ernaar de gezondheid en de vitaliteit van onze patiënten te optimaliseren, zodat onze patiënten de maximaal haalbare kwaliteit van leven kunnen genieten”. In het RKZ werken we iedere dag aan gezondheid en leveren we snel kwalitatief goede zorg. Alles wat wij doen, is erop gericht om mensen zo gezond en vitaal mogelijk te maken én te houden.

Het team Opleiding & Ontwikkeling bestaat op dit moment uit een administratief medewerker, een planner, een opleidingscoördinator, twee opleidingsadviseurs, een functioneel beheerder voor het LMS en een teamleider. Het opleidingsteam maakt onderdeel uit van HR. Een goede onderlinge samenwerking staat hierbij centraal.


Wat ga je doen?

Jij bent bij wijze van spreken de rechterhand van onze Teamleider Opleiding en Ontwikkeling en hebt de professionele en persoonlijke ontwikkeling voor alle professionals in onze organisatie als aandachtsgebied. Onderdelen daarvan zijn bijvoorbeeld loopbaanbeleid, vitaliteit en beheer en onderhoud van de totale opleidingscatalogus.

Een groot onderdeel van jouw werkzaamheden bestaat uit het ontwikkelen, monitoren en uitvoeren van de jaarlijkse opleidingsplannen en opleidingsbudgetten in overleg met jouw collega’s. Een groot onderdeel van de opleidingsbudgetten bij HR bestaat uit de Kwaliteitsimpuls Ziekenhuizen (KiPZ regeling), welke jij overziet en samen met onze planner monitort. Ook lever je een bijdrage aan het strategisch leerbeleid van het RKZ en beleidsontwikkeling op het gebied van opleidingen. Ten slotte draag je vanuit jouw visie, kennis en ervaring, innovatieve ideeën aan vanuit de opleidingskundige expertise die bijdragen aan de realisatie van de strategie.

Je duikt in ad-hoc vraagstukken én adviseert in alle lagen van de organisatie ten behoeve van een goed leerklimaat, mogelijkheden tot onderwijsvernieuwing en het vormgeven van praktijkleren. Je hebt bovendien contact met samenwerkingspartners van andere zorg- en onderwijsinstellingen, leveranciers en adviesbureaus.


Wie ben jij?

Naast dat je goed bent in het overzien van processen, kun je deze ook inzichtelijk maken en verbeteren. Je bent een denker en doener die zich kan bewegen op zowel operationeel, tactisch als strategisch niveau. Je bent een specialist die tevens veel kennis heeft van het proces rondom het aanvragen van de diverse opleidingssubsidies.

Naast dat je een organisatietalent bent en goed overzicht weet te behouden, ben je contactueel en communicatief sterk. Je bent een zelfstandig werkende professional die prioriteiten weet te stellen, proactief is en verantwoordelijkheid durft te nemen. Jij hecht waarde aan een goede samenwerking en wordt enthousiast van plannen en organiseren. Je beschikt over een goed analytisch vermogen, bent initiatiefrijk en bezit overtuigingskracht. Je beschikt over uitstekende en aantoonbare adviesvaardigheden. Je bent tenminste HBO opgeleid, bij voorkeur in de richting onderwijskundig en/of Human Resources.


Wat bieden wij?

Een veelzijdige functie waarin je jezelf verder kan ontwikkelen. Een aanstelling van één jaar, welke bij goed functioneren wordt omgezet in een dienstverband voor onbepaalde tijd. De functie is ingedeeld conform CAO-ziekenhuizen in FWG 55, inschaling vindt plaats conform opleiding en werkervaring. Naast jouw salaris en 8,33% vakantiegeld bieden wij jou een uitstekende pensioenregeling en ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Natuurlijk niet te vergeten, je kan bij ons gratis parkeren en station Beverwijk is op 7 minuten loopafstand.


Solliciteren?

Wil jij graag het team komen versterken? Solliciteer dan via de button! 

Wij vertellen je graag meer over deze veelzijdige en uitdagende functie, en over ons team! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Linda Koch (Teamleider Opleidingen) via tel.nr. 06-20015616.

Wij vragen aan jou

Je bent tenminste HBO opgeleid, bij voorkeur in de richting onderwijskundig en/of Human Resources.