Leerling Anesthesiemedewerker

Functieomschrijving

Wil jij je verdiepen in de wereld van anesthesie en heb jij de ambitie om anesthesiemedewerker te worden? Bij het RKZ bieden wij jou deze kans!


Leerling Anesthesiemedewerker

36 uur, start opleiding 1 september 2020

Teamplayer, flexibel en communicatief vaardig


Wat breng jij mee?

Jij hebt doorzettingsvermogen, bent flexibel en beschikt over goede sociale vaardigheden. Je kan goed samenwerken in een team en samen met jouw team ga je voor het beste resultaat. Bovendien kan je nauwkeurig werken en ben je betrouwbaar. Je bent leergierig en gaat een uitdaging niet uit de weg.


Dan kan je dag er zo uit zien!

Als anesthesiemedewerker assisteer je de anesthesioloog bij de behandeling van de patiënt voor, tijdens en na de operatie. Daarnaast begeleid je de patiënt voor, tijdens en na de operatie. Je draagt zorg voor de anesthesiologische apparatuur en je bent voor een belangrijk deel verantwoordelijk voor de zorg van de patiënt tijdens de operatie. Samen met jouw team ga je voor het beste resultaat en voor de beste zorg voor de patiënt. Je ontvangt direct leiding van de teamleider anesthesie en de dagcoördinatoren en indirect van de manager OK.


Om anesthesiemedewerker te worden bieden wij jou een fulltime in-service opleiding (leren en werken) van drie jaar. Het theoretische gedeelte van de opleiding wordt verzorgd door de Amstel Academie in Amsterdam. Het eerste kwartaal van de opleiding is beroepsvoorbereidend. Hierbij volg je de vakken anatomie, ziekteleer, chirurgie en verpleegkunde. Hierna zal de nadruk liggen op de vakken farmacologie, anatomie/fysiologie en biochemie.


Jouw nieuwe collega’s!

Wij zijn een hecht team, met een goede werkverhouding tussen de anesthesiologen en snijdend medisch specialisten. Als anesthesiemedewerker verricht je taken binnen de volle omgang van het vak; zowel in de voorbereiding van operaties als ook het bewaken van de patiënt gedurende de operatie onder directe of indirecte supervisie van de anesthesioloog. Opleiden is binnen het RKZ erg belangrijk en wij leiden jou graag op!

Waar wij het verschil maken is dat wij een kleinschalig ziekenhuis zijn met onze specialismen, zoals brandwondenzorg. Dat is uniek in deze tijd. Het RKZ is een hechte en warme organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg te leveren aan de patiënten.


Wij bieden jou!

  • Inschaling volgens leerlingensalaris
  • Leerwerktraject van drie jaar tot volwaardig anesthesiemedewerker
  • Je kunt bij ons gratis parkeren en station Beverwijk is op 7 minuten loopafstand
  • Mogelijkheid na het behalen van de opleiding om deel te nemen aan veiligheid en vredesmissie van Defensie
  • Het Rode Kruis Ziekenhuis heeft een gewaardeerde Personeelsvereniging die tegen gereduceerde tarieven diverse activiteiten aanbiedt, zoals bijvoorbeeld theatertickets, binnen- en buitenlandse stedentrips, creatieve workshops, sportactiviteiten en de jaarlijkse kien en sinterklaasfeest.


Informatie

Op 18 maart organiseert het Rode Kruis Ziekenhuis een banenmarkt waarbij ook de opleiding tot anesthesiemedewerker centraal zal staan. Je kan je aanmelden via deze link: https://www.rkz.nl/banenmarkt 


Voor meer informatie kun je bellen of mailen (okopleidingen@rkz.nl) met Angela van Holten of Esther van Dijk, Opleidingscoördinatoren OK, telefoonnummer 0251-783817. Op de site van het RKZ is meer informatie te vinden betreffende de banenmarkt.


Solliciteren

Kom je bij ons werken? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie! Solliciteer voor 21 maart, de gesprekken vinden begin april plaats.


Het maken van een e-assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.


Wij vragen aan jou

  • Minimaal HAVO diploma (bij voorkeur natuur & gezondheid of natuur & techniek) of een afgeronde opleiding HBO Verpleegkundige
  • Goede sociale vaardigheden
  • Je bent zelfstandig en kan goed in teamverband werken