Leerling Anesthesiemedewerker

Functieomschrijving

Leerling Anesthesiemedewerker

Teamplayer, flexibel en communicatief vaardig


36 uur, start opleiding februari 2023

Wil jij je verdiepen in de wereld van anesthesie en heb jij de ambitie om anesthesiemedewerker te worden? Bij het RKZ bieden wij jou deze kans!

Wat breng jij mee?

Jij hebt doorzettingsvermogen, bent flexibel en beschikt over goede sociale vaardigheden. Je kunt goed samenwerken in een team en samen met de rest van het operatieteam ga je voor het beste resultaat. Bovendien kun je gedurende lange tijd nauwkeurig werken en ben je betrouwbaar. Je bent leergierig en gaat een uitdaging niet uit de weg. Klinkt dit goed in de oren?


Dan kan je dag er zo uit zien!

Als anesthesiemedewerker assisteer je de anesthesioloog bij de toediening van anesthesie, tijdens en na de operatie. Je begeleid en bewaakt de patiënt voor, tijdens en na de operatie. Je draagt zorg voor de anesthesiologische apparatuur en je bent voor een belangrijk deel verantwoordelijk voor de zorg van de patiënt tijdens de operatie. Samen met jouw team ga je voor het beste resultaat en voor de beste zorg voor de patiënt. Je ontvangt direct leiding van de dagcoördinatoren en afdelingsleiders.

Om anesthesiemedewerker te worden, bieden wij jou een fulltime inservice opleiding (leren en werken) van drie jaar. Het theoretische gedeelte van de opleiding wordt verzorgd door de Amstel Academie in Amsterdam. De opleiding zal per 1 september 2022 gebaseerd zijn op de EPA-structuur. Het eerste kwartaal van de opleiding is beroepsvoorbereidend. Hierbij volg je de vakken anatomie, ziekteleer, chirurgie en verpleegkunde. Hierna zal de nadruk liggen op de vakken farmacologie, AZT, anatomie/fysiologie en biochemie.


Jouw nieuwe collega’s!

Wij zijn een hecht team, met een goede werkverhouding tussen alle medewerkers op het OK-complex. Als anesthesiemedewerker verricht je taken binnen de volle omvang van het vak; zowel in de voorbereiding van operaties als ook het bewaken van de patiënt gedurende de operatie onder directe of indirecte supervisie van de anesthesioloog. Opleiden is binnen het RKZ erg belangrijk en wij leiden jou graag op!

Op het OK-complex van het Rode Kruis Ziekenhuis hebben wij zes operatiekamers voor: algemene- en vaatchirurgie, orthopedie, urologie, gynaecologie, KNO, kaakchirurgie, neurochirurgie, plastische chirurgie en bariatrie. De 7e OK bevindt zich op het brandwondencentrum.

Het RKZ
Waar het RKZ het verschil in maakt is dat wij een regionaal en kleinschalig ziekenhuis zijn met bijzondere specialismen, zoals brandwondenzorg op topklinisch niveau. Het RKZ is een hechte organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar binnen het ziekenhuis om de beste zorg te leveren aan onze patiënten. Samen zorgen wij voor beter op jouw manier!


Wij bieden jou!

  • Inschaling volgens leerlingensalaris
  • Leerwerktraject van drie jaar tot volwaardig anesthesiemedewerker
  • Gratis parkeren en station Beverwijk is op 7 minuten loopafstand
  • Verder hebben wij een leuke, actieve personeelsvereniging die tegen gereduceerde prijzen activiteiten organiseert, zoals culinaire en creatieve workshops, wintersport en stedenreizen, theaterprogramma’s en een Sinterklaasfeest voor je kind(eren).

Informatie

Voor meer informatie kun je bellen of mailen (okopleidingen@rkz.nl) met Kevin Vegt of Angela van Holten, opleidingscoördinatoren OK, telefoonnummer 0251-783817.


Solliciteren

Heb je interesse om bij ons te werken en te leren? Vul dan je sollicitatie in via één druk op de solliciteer button. Wij kijken uit naar je reactie! 

Wij vragen aan jou

  • Minimaal HAVO diploma (met profiel natuur & gezondheid of natuur & techniek) of een afgeronde opleiding HBO/MBO Verpleegkunde
  • Goede sociale vaardigheden
  • Je bent zelfstandig en kan goed in teamverband werken